Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu folik asidin hamile kalmaya bir etkisi yokmus hic bebegin gelisimi icin iyiymis sadece doğru mu
Tutunmasına yardımcı oluyormuş diyor doktorlar. Hatta ilk zamanlar avokado öneriyorlar folik var diye içinde. Kullanın öncesinde bence.

Tutunmasına yardımcı oluyormuş diyor doktorlar. Hatta ilk zamanlar avokado öneriyorlar folik var diye içinde. Kullanın öncesinde bence.
Ben kullanıyordum ama hamile kalacağıma olan inancım kalmayinca bıraktım devam edeyim bari

Nasıl etiketlenir bilmiyorum. 28 yaşımdayım. 4 aydır çocuk düşünüyorum bat günün 6 hazirandı. Hamileyim

Merhaba ben doktoruma sordum forbiol çok fazla olduğunu fazlasının zararı olabileceğini soyledi ve folidoce verdi gunde 400 mcg yeterliymis

kızlar ovulasyon testi denedm pik göremedm ama yinede 2 gün felan değerlendirdik, 1 hafta oldu baş dönmesi felan var ki muhtemelen pskolojiktir...

diğer ay ovu denemeyip doktora görüncem yum takibi yaptırcam pik göremeynce iyice sinirim bozuldu, pik göremeden hamile kalan varmı yaa

Bilgilerimi bırakmıştım ama listede yokum

Bende folidoce kullanıyorum 2 kutuya geçtim. Bana doktor gebelik öncesi 3 ay kullan demişti. Şimdi şunu düşünüyorum. Öteki ay gebelik olmazsa 4 5 aylarda da kullanmaya devam etmeli miyim
Canım evet kullanmak gerekiyor çünkü bu vitamin atılıyor idrarla vücuttan ve gebe kalmadan önceki 3 ay kullanmak gerektiği için yani gebe kaldığında depolarının yeterince dolu olması için devam etmen gerekiyor. Ben de 4. Aydayım devam ediyorum bi zararı yok zaten o yüzden bebek gelene kadar ve geldikten sonraki 3 ay daha devam

bu arada bat 19 temmuz

Bu şekilde devam et biz zaten stresten hamile kalamıyoruz kasıma kadar strese devam
Aynen işte stres yapmamak lazım
Aa bu ay neden korunuyorsun jannam kaçırdığım bir seyler olmus
kuzum doğum sigortası eklettim sgksız tam modüler. 6 ay bekleme süresi vardı benımkısı kasımda bitiyor. Aralıkta kalabilirim ancak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…