Teşekkürler canım inşallah çok bekletmeden gelirlerCanım evet kullanmak gerekiyor çünkü bu vitamin atılıyor idrarla vücuttan ve gebe kalmadan önceki 3 ay kullanmak gerektiği için yani gebe kaldığında depolarının yeterince dolu olması için devam etmen gerekiyor. Ben de 4. Aydayım devam ediyorum bi zararı yok zaten o yüzden bebek gelene kadar ve geldikten sonraki 3 ay daha devam
Stresten gecikmiştirDün beta hcg 0.25 çıktıümit bile yok bende
Amin İnşallahBeni de yaz listeye inşallah uğur getirir. Bat 9 temmuz yaş 36 bekleme 2ay
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Her kadında olabiliyormuş, normal diyorlar. Ben de gecen ay pik görmedim.kızlar ovulasyon testi denedm pik göremedm ama yinede 2 gün felan değerlendirdik, 1 hafta oldu baş dönmesi felan var ki muhtemelen pskolojiktir...
diğer ay ovu denemeyip doktora görüncem yum takibi yaptırcam pik göremeynce iyice sinirim bozuldu, pik göremeden hamile kalan varmı yaa
Pik göremeyip hamile olanda var tam pik olup hamile olamayanda çok kafaya takma onu, gün içinde aldığın sıvı etkiliyo sonuçtakızlar ovulasyon testi denedm pik göremedm ama yinede 2 gün felan değerlendirdik, 1 hafta oldu baş dönmesi felan var ki muhtemelen pskolojiktir...
diğer ay ovu denemeyip doktora görüncem yum takibi yaptırcam pik göremeynce iyice sinirim bozuldu, pik göremeden hamile kalan varmı yaa
Evet canım oluyorKızlar yumurtlama dönemini değerlendirdiğinin ertesi gün sürekli sol kasığımda ağrı gibi birşey var sizlerde yaşıyor musunuz oralarda birşey oluyormul gibi
Bu neden olur sence kuzuEvet canım oluyor
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallahYaaaa, üzüldüm cabm senin adına,evet bugün kan vwrdim 106 çıktı 4 haftalık benim telefon uygulamma göre
Ben araştırmıştım bi ara,yumurtlama sırasında folikül içerisinde olan sıvının rahim etrafına sızmasından dolayı oluyor diye bulmuştum,normalmiş yani canımBu neden olur sence kuzu
Aminnn inşallahhhh sağlıklı şekildeTeşekkürler canım inşallah çok bekletmeden gelirler
Benimde salı günü regl günümdü olmadım henüz bakalım inşallah olmuştur bu ay.Bugün ovülasyon testi yaptım forumda ovülasyon testiyle adet olduğunu öğrenenleri okumuştum,bu şekilde çıktı bakalım yarında olmazsam gebelik testi yapacağım canım.Aminnn inşallahhhh sağlıklı şekilde
Canım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi senceEvet canım benimki koyu bugün t C den daha da koyu .bende öle takip ediyorum ovulasyonla.ilk öğrendiğimdede hamileliğimi yapmıştım 2side eşit koyuluktaydı
Canım inşallah bebek vardır ama gebelik testi yapman en doğrusu, Lh vücutta hep olan bir hormon zaten ona bakarak umutlanma bence sonra yoksa daha çok üzülme,normalde hiç gecikmiyorsan yap testi de. Ben mesela son 3 aydır 2-3 gün gecikmeye başladım testi yapıp üzülmek daha kötü oluyor o yüzden bu ay en azından 3-4 gün gecikmeden test yapmama kararı aldımBenimde salı günü regl günümdü olmadım henüz bakalım inşallah olmuştur bu ay.Bugün ovülasyon testi yaptım forumda ovülasyon testiyle adet olduğunu öğrenenleri okumuştum,bu şekilde çıktı bakalım yarında olmazsam gebelik testi yapacağım canım.
Beni etiketler misiniz tekrar yazıp atlamisimdir ya da etiketlenmedigim için gormemisimdirBilgilerimi bırakmıştım ama listede yokum
Evet ama hamile kalmadımKızlar yumurtlama dönemini değerlendirdiğinin ertesi gün sürekli sol kasığımda ağrı gibi birşey var sizlerde yaşıyor musunuz oralarda birşey oluyormul gibi
Bende de adete yakın koyu çıkabiliyor gebelik testi yap istersen canım ama =)Canım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?