Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım inşallah çok bekletmeden gelirler

Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Her kadında olabiliyormuş, normal diyorlar. Ben de gecen ay pik görmedim.

Pik göremeyip hamile olanda var tam pik olup hamile olamayanda çok kafaya takma onu, gün içinde aldığın sıvı etkiliyo sonuçta

Kızlar yumurtlama dönemini değerlendirdiğinin ertesi gün sürekli sol kasığımda ağrı gibi birşey var sizlerde yaşıyor musunuz oralarda birşey oluyormul gibi

Merhaba kuzular,benim salı günü regl günümdü ama olmadım.24-25 yumurtlama günümdü.Bugün adet gecikince ovülasyon testi ile hamile kaldığını öğrenenleri okumuştum.Bende yaptım bugün test bu şekilde çıktı.Bakalım çok umudum yok ama umarım listeye üzgün işareti yazdırmam bu defa.

Eklentiler

• 0A6A7070-4093-414C-B93F-476170F257A1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 79
Aminnn inşallahhhh sağlıklı şekilde
Benimde salı günü regl günümdü olmadım henüz bakalım inşallah olmuştur bu ay.Bugün ovülasyon testi yaptım forumda ovülasyon testiyle adet olduğunu öğrenenleri okumuştum,bu şekilde çıktı bakalım yarında olmazsam gebelik testi yapacağım canım.

Eklentiler

• 8229F3E3-0437-48E0-B7F1-BBA12887B171.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
Evet canım benimki koyu bugün t C den daha da koyu .bende öle takip ediyorum ovulasyonla.ilk öğrendiğimdede hamileliğimi yapmıştım 2side eşit koyuluktaydı
Canım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence

Eklentiler

• 51D63E8F-09E1-45DE-A6CB-A17F79EA936C.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
Canım inşallah bebek vardır ama gebelik testi yapman en doğrusu, Lh vücutta hep olan bir hormon zaten ona bakarak umutlanma bence sonra yoksa daha çok üzülme,normalde hiç gecikmiyorsan yap testi de. Ben mesela son 3 aydır 2-3 gün gecikmeye başladım testi yapıp üzülmek daha kötü oluyor o yüzden bu ay en azından 3-4 gün gecikmeden test yapmama kararı aldım testler negatif çıkınca daha çok üzülüyoruz sanki.

Hali ben adet oldum malesef, uzun zamandır da forumu takip edemedim, hamile kalanlara sağlıklı doğumlar dilerim, benim gibi bu ay olmayanlara diğer ay nasip olur inşallah

Canım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence
Bende de adete yakın koyu çıkabiliyor gebelik testi yap istersen canım ama =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…