Kız regl gecikmiş hala test yapmadan duruyosun ben regle 6 7 gün kala kudurmuş gibi test yapıyordum hala da öyle gerçi bence de kasete gerek kalmamış git bugün kan ver hayırlı olsınCanım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence
Benim regl günü ovulasyonum t ve C birbirine eşitti canım ,ama regl yaklaşmaya bu şekildeydiCanım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence
daha iyiyim cicim işe geldim bile benim çocuk kaostan besleniyor 846 olmuş değer o moral oldu hemmen kalktım bendeGünaydınnnnasılsın?
Ahaahdaha iyiyim cicim işe geldim bile benim çocuk kaostan besleniyor 846 olmuş değer o moral oldu hemmen kalktım bende
Başın sağ olsun ve çok çok geçmiş olsun kuzum. Çok ağır evet yaşadıkların hep üst üste gelmiş. Allah inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursunEvet kesinlikle öyle. Evlendiğimden beridir ( 2 yıl)
okadar zor şeyler yaşadım ki kardeşimin kanser olduğunu öğrendik, onun tedavisi derken diğer kardeşim kolunu kırdı ameliyat oldu. Daha bunlar geçmemişken babamı kaybettim. Eşimle covid tedavisi için hastanede kaldık 2 hafta. Zor süreçlerden sonra bebiş gelsin artık dedik. O da gelmiyor bir türlüSanırım yaşanan bunca olayın stresi henüz beni kendime getiremedi.
Demek boyutunu takip ediyor inşallah küçülmüştür ya da kendiliğinden kayboluyorsa yok olup gitmiştir.Canım gecen ayin sonunda gittim 2.5 cm ameliyata gerek yok dedi ama hamile kalamazsin gbi bişey söylemedi bugün gidecektim kısmet olmadı pazartesi artik
Günaydınn hamişş arkadaşımızzdaha iyiyim cicim işe geldim bile benim çocuk kaostan besleniyor 846 olmuş değer o moral oldu hemmen kalktım bende
Ben hala kasıma kadar nasıl dayancaz senin için onu düşünüyorum ashdajkhdGünaydınn hamişş arkadaşımızz
oh maşallah nazar değmeden sağlıklı sağlıklı büyüsüün tontik
Günaydın canımGünaydın cici kızlarr
Oohhh maşallah kuzum benim... annesinin moral kaynağı... sağ salim gel inşallah minik kuzu... dikkat et kendine canım benimdaha iyiyim cicim işe geldim bile benim çocuk kaostan besleniyor 846 olmuş değer o moral oldu hemmen kalktım bende
Değerlerin harika asla kafana takma bebek düşüncesini at aklından hemencecik hamile kalırsın sen kuzum:)Kızlar adetimin 3.günü sonuclarım bu sekilde var mı yorumlayacak olan?
Hadi hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruzHerkese günaydın bugün hcg vermeye gideceğim inşallah artmıştır.dualarınızda bana da yer verin
AhsjsjsjsjBen hala kasıma kadar nasıl dayancaz senin için onu düşünüyorum ashdajkhd
Sagol kuzum benımm insallah kısmetse Kasım ayında korunmayı tekrar bırakacağızDeğerlerin harika asla kafana takma bebek düşüncesini at aklından hemencecik hamile kalırsın sen kuzum:)
Senin için 2021 kasım ayı gebelik planlayanlar diye hesap açalım forumdan uzaklaşma djkshajkd öf inş bi yerden para çıkar loto moto oyna da gözün görmesin ahahahAhsjsjsjsjValla bende düsünüyorum ama para gitti el mahkum dayancaz bide neyi hesapladım kasımda hamile kalırsam temmuzun sıcağında 8 aylık hamile karnımla gezcem ağustosta civciv sıcaklarında doğurcam
Hahahahhahahah genelde forumda parfüm katagorisnde takılırdım ama buralarıda sevdim bırakmayacağım sizleriSenin için 2021 kasım ayı gebelik planlayanlar diye hesap açalım forumdan uzaklaşma djkshajkd
Laboquick canimHangi marka aldın canım bu ay bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?