Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim salı günü regl günümdü olmadım bütün ovülasyon testim bu şekilde çıktı ümitleneyimmi sence
Kız regl gecikmiş hala test yapmadan duruyosun ben regle 6 7 gün kala kudurmuş gibi test yapıyordum hala da öyle gerçi bence de kasete gerek kalmamış git bugün kan ver hayırlı olsın

Başın sağ olsun ve çok çok geçmiş olsun kuzum. Çok ağır evet yaşadıkların hep üst üste gelmiş. Allah inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun

Canım gecen ayin sonunda gittim 2.5 cm ameliyata gerek yok dedi ama hamile kalamazsin gbi bişey söylemedi bugün gidecektim kısmet olmadı pazartesi artik
Demek boyutunu takip ediyor inşallah küçülmüştür ya da kendiliğinden kayboluyorsa yok olup gitmiştir.

Ben hala kasıma kadar nasıl dayancaz senin için onu düşünüyorum ashdajkhd
Ahsjsjsjsj Valla bende düsünüyorum ama para gitti el mahkum dayancaz bide neyi hesapladım kasımda hamile kalırsam temmuzun sıcağında 8 aylık hamile karnımla gezcem ağustosta civciv sıcaklarında doğurcam

Senin için 2021 kasım ayı gebelik planlayanlar diye hesap açalım forumdan uzaklaşma djkshajkd öf inş bi yerden para çıkar loto moto oyna da gözün görmesin ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…