Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben 1 kutu kullandım folbiol ağır diyor herkes inşallah zararı olmaz şimdi folidoce alcam
Cnn ben ikizlere hamileyken doktor bana vermişti bana ağır geldi afedersin ishal karın agrisi bacaklarda sancı falan yaptı tuvaletten çıkamıyordum karnım iki günde küçüldü sonra doktoruma gittim doktor dedi ağır gelmiş sana degistitdi

Günaydın, arkadaşlar, Sizlere bir sorum olacak.
Belki bu kadar erken belirti beklememek lazım çok da haklısnız. Ama bu ilk kez başıma geliyor diyebilrim. Bu ay ovulasyon testinde pikten önce ki 2 günü ve pikten sonraki 2 günü değerlendirdik. Maalesef pik günün değerlendiremedik. Yumurtam çatladığın da gördüm testlerinde. Dün akamdan beri başım ağrıyo tek taraflı migren gibi. Bu bende renglden 1 yada 2 gü önce muhakkak olur ama henüz renglime çok var ovuslayon haftamı yeni doldurdum 2 gün önce atladı yani yumurtam öyle söyliim. Kasık ağrımda var şuan. Bunu neye yormalıyım. Yumurtam yeni mi çatlıyor acaba? Yoksa döllenme mi oluyor? Allahım hayırlısını versin inşallah öyledir diyorum.

Bat 12 Temmuz olmam gereken tarih 27 yaşım spıral 21 Haziran’da çıkardım ve ilk korunmasız denemem

Günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun biz de sakince çalışmalara devam. Pazartesi klomenin sonuncusunu içtim, yarın kontrole gidicem. Bu ay iğne vursun da kist olmasın.
Benim ovulasyonum silikleşti geven hafta çok büyük agrım olmuştu kist patladı herlde

Hanimlar durum nedir sizce ? Ilk defa kullaniyorum ovulasyon testini ya yumurtlama ya bi gun oncesi diye dusundum ama?

Eklentiler

• 20210708_102748.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
daha iyiyim cicim işe geldim bile benim çocuk kaostan besleniyor 846 olmuş değer o moral oldu hemmen kalktım bende
Yaa değerinin sağlıklı yükselmesine çok sevindim darısı başımaa bugün ilk ölçümü yaptırıcam sabırsızlanıyorum öğrenmek için He birde dün mesajları kaçırdım birşeyin mi vardı

Sen şimdi beklemek istiyosun ya korunurken bi kaza oluyomuş hahaah ne gülerim ama kuzu
Valla bende çok gülerim bi ara dedim korunmasak mı acaba zaten o tutana kadar ohoo ama sonra dedim yasaklı zamanlar bebeklerin en sevdiği zamanlar süpriiiz seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…