Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerim 199 du 2 gün önce bugün 591 olmuş her sey yolunda sanirim. Bayramdan önce doktora gitsem kese gözükür mu?
Maşallah cnm bence değerin güzel inşallah kalp atışında duyarsın hayırlısıyla bizlere de dua et cnm

Valla bende çok gülerim bi ara dedim korunmasak mı acaba zaten o tutana kadar ohoo ama sonra dedim yasaklı zamanlar bebeklerin en sevdiği zamanlar süpriiiz seviyorlar
Hahahaahha var ya kesin öyle olur kesinn bak ben de şimdi sigorta yaptırdım 3 ay içinde kalırsam seneye tekrar doğum teminatı ekletmeme gerek kalmaz ama benimki 4 ay sonra gelir kesin ben de buna çok gülerim sürprizli ve olmayacak zamanları çok severler

Benim de salı günü regl gunumdu aynı bouke görüntü çıktı lh testinde hemen hcg yaptım dün de kan verdim .çok şükür hamileyim inşallah sende hamilesin canm

Evet evet kesinlikle bayılıyorlar ya O yüzden korktuk biz korunacağız Kasım’a kadar bakalım ya kısmett zamanı var hepsininn

Vajinal ultrasonda 1200lerdeyken gözukuyo doktorum soylemisti yada haftaya karnindan baktir gozukur bence
Vajinal ultrason da Iyi değil diyorlar sabredip bekleyeyeyim artık. olmadı bayramda rica ederiz baktiririz. Çünkü birlestirmisler heralde tatilleri. Bi de haftaya ev tasiyacagim. Insallah bayramda giderim gosteririm.

Ya laris bende istiyorum şu sigorta olayını ama 3 aymı gebelik olmucak parça parça bir suru para harcandı dahada harcancak

Bende böyle etkiler yapmadı aslında hatta kilo aldım. Sadece fark ettiğim ultra hd rüyalar görmeye başladım sanırım o ilaçtandı

Vajinal ultrason da Iyi değil diyorlar sabredip bekleyeyeyim artık. olmadı bayramda rica ederiz baktiririz. Çünkü birlestirmisler heralde tatilleri. Bi de haftaya ev tasiyacagim. Insallah bayramda giderim gosteririm.
Ya oyle diyenler var ama ben oyle düşünmüyorum doktorlar zarar verecek olsa bakmazlar ordan zaten bekletirler tabi yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun

Ya oyle diyenler var ama ben oyle düşünmüyorum doktorlar zarar verecek olsa bakmazlar ordan zaten bekletirler tabi yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun
Benim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…