Maşallah cnm bence değerin güzel inşallah kalp atışında duyarsın hayırlısıyla bizlere de dua et cnmDeğerim 199 du 2 gün önce bugün 591 olmuş her sey yolunda sanirim. Bayramdan önce doktora gitsem kese gözükür mu?
Yumurtlama günü başlamışHanimlar durum nedir sizce ? Ilk defa kullaniyorum ovulasyon testini ya yumurtlama ya bi gun oncesi diye dusundum ama?
Uzun surer umarim tasiniyorum vahim haldeyimYumurtlama günü başlamış
Yaa hadi inşallah çok teşekkür ediyorumdoktor 1500'den sonra nokta kadar bile olsa görebileceğini söylemişti canım böyle devam ederse bayramdan önce görürsün muhakkak
Hahahaahha var ya kesin öyle olur kesinn bak ben de şimdi sigorta yaptırdım 3 ay içinde kalırsam seneye tekrar doğum teminatı ekletmeme gerek kalmaz ama benimki 4 ay sonra gelir kesin ben de buna çok gülerimValla bende çok gülerimbi ara dedim korunmasak mı acaba zaten o tutana kadar ohoo ama sonra dedim yasaklı zamanlar bebeklerin en sevdiği zamanlar süpriiiz seviyorlar
Çok teşekkür ediyorum inşallah. allahım nerde her kim varsa gönlüne göre versin Inşallah bu mutluluğu isteyen herkese tattirsinMaşallah cnm bence değerin güzel inşallah kalp atışında duyarsın hayırlısıyla bizlere de dua et cnm
Benim de salı günü regl gunumdu aynı bouke görüntü çıktı lh testinde hemen hcg yaptım dün de kan verdim .çok şükür hamileyim inşallah sende hamilesin canmBenimde salı günü regl günümdü olmadım henüz bakalım inşallah olmuştur bu ay.Bugün ovülasyon testi yaptım forumda ovülasyon testiyle adet olduğunu öğrenenleri okumuştum,bu şekilde çıktı bakalım yarında olmazsam gebelik testi yapacağım canım.
Evet evet kesinlikle bayılıyorlar yaHahahaahha var ya kesin öyle olur kesinn bak ben de şimdi sigorta yaptırdım 3 ay içinde kalırsam seneye tekrar doğum teminatı ekletmeme gerek kalmaz ama benimki 4 ay sonra gelir kesin ben de buna çok gülerimsürprizli ve olmayacak zamanları çok severler
Vajinal ultrasonda 1200lerdeyken gözukuyo doktorum soylemisti yada haftaya karnindan baktir gozukur benceDeğerim 199 du 2 gün önce bugün 591 olmuş her sey yolunda sanirim. Bayramdan önce doktora gitsem kese gözükür mu?
Vajinal ultrason da Iyi değil diyorlar sabredip bekleyeyeyim artık. olmadı bayramda rica ederiz baktiririz. Çünkü birlestirmisler heralde tatilleri. Bi de haftaya ev tasiyacagim. Insallah bayramda giderim gosteririm.Vajinal ultrasonda 1200lerdeyken gözukuyo doktorum soylemisti yada haftaya karnindan baktir gozukur bence
Acile gitsen? Çok mide bulantım var duramıyorum vs hemen gebelik bakılır zatenGerçekte de yaptım pozitif çıktıı.. sabah sağlık ocağına kan vericem özel 110₺ istedi
Ya laris bende istiyorum şu sigorta olayını ama 3 aymı gebelik olmucak parça parça bir suru para harcandı dahada harcancakHahahaahha var ya kesin öyle olur kesinn bak ben de şimdi sigorta yaptırdım 3 ay içinde kalırsam seneye tekrar doğum teminatı ekletmeme gerek kalmaz ama benimki 4 ay sonra gelir kesin ben de buna çok gülerimsürprizli ve olmayacak zamanları çok severler
Bende böyle etkiler yapmadı aslında hatta kilo aldım. Sadece fark ettiğim ultra hd rüyalar görmeye başladım sanırım o ilaçtandıCnn ben ikizlere hamileyken doktor bana vermişti bana ağır geldi afedersin ishal karın agrisi bacaklarda sancı falan yaptı tuvaletten çıkamıyordum karnım iki günde küçüldü sonra doktoruma gittim doktor dedi ağır gelmiş sana degistitdi
Ya oyle diyenler var ama ben oyle düşünmüyorum doktorlar zarar verecek olsa bakmazlar ordan zaten bekletirler tabi yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsunVajinal ultrason da Iyi değil diyorlar sabredip bekleyeyeyim artık. olmadı bayramda rica ederiz baktiririz. Çünkü birlestirmisler heralde tatilleri. Bi de haftaya ev tasiyacagim. Insallah bayramda giderim gosteririm.
Etiket yapmayı beceremiyorum galiba. Neyse sorun değilBeni etiketler misiniz tekrar yazıp atlamisimdir ya da etiketlenmedigim için gormemisimdir
Benim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyorYa oyle diyenler var ama ben oyle düşünmüyorum doktorlar zarar verecek olsa bakmazlar ordan zaten bekletirler tabi yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun
Merhaba, 20 haziran yaş 31 5 ayEtiket yapmayı beceremiyorum galiba. Neyse sorun değil
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canımBenim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?