Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hali 28 yaşımdayım. 4 aydır çocuk düşünüyorum. 8 haziran son adet tarihimdi. Hamileyim şuan. Beni de eklerseniz sevinirim

Bende böyle etkiler yapmadı aslında hatta kilo aldım. Sadece fark ettiğim ultra hd rüyalar görmeye başladım sanırım o ilaçtandı
Herkesin bünyesi farklı diye sende farklı etki gostermis

Ya laris bende istiyorum şu sigorta olayını ama 3 aymı gebelik olmucak parça parça bir suru para harcandı dahada harcancak
Yok kuzu bana da Z zahrada söyledi Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası bekleme şartı yok. Sadece tek istedikleri poliçeyi başlatırken hamile olmamak. Yani poliçeyi başlattın ertesi gün regl oldun diyelim 2 hafta sonra yumurtlama oldu hamile kaldın kabul oluyo. Sistem böyle benim de hoşuma gitti yaptım gitti

Okadar çabuk mu tamam teşekkür ediyorum
Evet kuzum 2 günde bir değer 2 ye katlanıyor ctesi 1000 görsen ptesi 2000 e yaklaşırsın Allah'ın izniyle 1000 üstü vaginal ultrasondan görünüyor 3000 ve üstü karından görünüyor kesesini gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışı için çağırır diye düşünüyorum cnm bizlere de dua et sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…