@ yap kuzucum sonra nickini yazz @ zahrada bunu bitişik yap mesela oluyorr <3 <3Teşekkür ederimetiketi nasıl yapıyorsun vaktin varsa yazar mısın banada
öf istiyolarsa kulağımdan baksınlar göbek deliğimden baksınlar sürekli kan vermekten iyidir kızlarBenim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyor
öf istiyolarsa kulağımdan baksınlar göbek deliğimden baksınlar sürekli kan vermekten iyidir kızlar
maşallah değerin çok güzel yükselmiş kuzum haftaya p.tesi salı gibi randevu alırsan görür diye düşünüyorumDeğerim 199 du 2 gün önce bugün 591 olmuş her sey yolunda sanirim. Bayramdan önce doktora gitsem kese gözükür mu?
allah test ve çizgili testtt görüyorummm yine
Kizlar bata 3 gün var test yaptım 2 dk içjnde silik bi çizgi cıktı
Okadar çabuk mumaşallah değerin çok güzel yükselmiş kuzum haftaya p.tesi salı gibi randevu alırsan görür diye düşünüyorum
Var demi biseyler canimallah test ve çizgili testtt görüyorummm yine
antalyada nerdesin bilmiyorum ama hemen koş acileeKizlar bata 3 gün var test yaptım 2 dk içjnde silik bi çizgi cıktı
Erken gebelik testinde daha çok belli olur ama pozitif gibi gözüküyor hayırlısı olsun inşallah
Şu an köydeyim canım bata kadar beklesem mi diyorum ya test yanlıssa diye korkuyorumantalyada nerdesin bilmiyorum ama hemen koş acilee
Teşekkür ederimErken gebelik testinde daha çok belli olur ama pozitif gibi gözüküyor hayırlısı olsun inşallah
Herkesin bünyesi farklı diye sende farklı etki gostermisBende böyle etkiler yapmadı aslında hatta kilo aldım. Sadece fark ettiğim ultra hd rüyalar görmeye başladım sanırım o ilaçtandı
Ben oldum canim yeni bat 8 agustos. NasipKimse de haber vermiyor regl mi oldu hamilelik nedir
yanında daha kaset test varsa her sabah yap netleşecektirr inşşş756
Şu an köydeyim canım bata kadar beklesem mi diyorum ya test yanlıssa diye korkuyorum
Var bence canım test verebilsen çıkar muhtemelenKizlar bata 3 gün var test yaptım 2 dk içjnde silik bi çizgi cıktı
Yok kuzu bana da Z zahrada söyledi Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası bekleme şartı yok. Sadece tek istedikleri poliçeyi başlatırken hamile olmamak. Yani poliçeyi başlattın ertesi gün regl oldun diyelim 2 hafta sonra yumurtlama oldu hamile kaldın kabul oluyo. Sistem böyle benim de hoşuma gitti yaptım gittiYa laris bende istiyorum şu sigorta olayını ama 3 aymı gebelik olmucak parça parça bir suru para harcandı dahada harcancak
Evet kuzum 2 günde bir değer 2 ye katlanıyor ctesi 1000 görsen ptesi 2000 e yaklaşırsın Allah'ın izniyle 1000 üstü vaginal ultrasondan görünüyor 3000 ve üstü karından görünüyor kesesini gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışı için çağırır diye düşünüyorum cnm bizlere de dua et sağlıkla kucağına al inşallahOkadar çabuk mutamam teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?