Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bu ay olmazsa bi başvuru yapayım bende

Benim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyor
Vajinal ultrasonda sorun olmuyor . Riskli gebeliklerde bakılmayı önermiyorlar . Karın için beta biraz daha yükselmeli

Canm ben 13 temmuz demiştim adet düzenim bozuldu galiba 4 temmuzda hastalandım suan 28 temmuz gözüküyor adetim

Ay cnm ovulasyonundan çok memnunum yanlış çıkaracağını düşünmediğim bir test kiti inşallahhh Allah'ın izniyle artışı takip et kuzum
Benmde adetim bugn bitiyor ilk defa test kullanacağım yardımcı olur musunuz testi atarsam buraya

Ay cnm ovulasyonundan çok memnunum yanlış çıkaracağını düşünmediğim bir test kiti inşallahhh Allah'ın izniyle artışı takip et kuzum
İnsallah canim zaten ovulasyonla birlikte almıstım herkes çok memnun bu testten bakalım biraz testle takip etcem daha sonra kan vermeye

Kızlar merhaba, benim temmuz 3 te yumurtlama oldu bat 20 temmuz bata 12 gün var. Bugün ovü. Yaptım bu koyulukta çıktı sanki artacakmış gibi. Tekrar yumurtlama olur mu sizce. Yumurtlamadan 5 gün sonra böyle çıkması normal mi ne dersiniz. Bu ay ilkkez ovü. Kullandımda bilmiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    110,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…