Bende gördüm valla bide kaset test hadi hayırlısı olsun inşallah
Markası ne canım testin bence de hamilelik belli duruyor inşallah sağlıkla gelsin756
Şu an köydeyim canım bata kadar beklesem mi diyorum ya test yanlıssa diye korkuyorum
İns. Yanmda yok ama esimi merkeze gönderip aldırcam canmyanında daha kaset test varsa her sabah yap netleşecektirr inşşş
Ay resmen varrr
Laboquik canımMarkası ne canım testin bence de hamilelik belli duruyor inşallah sağlıkla gelsin
Aynen kimyasal olmasından çok korkuyorumAy resmen varrrbu testler herkesi korkutur oldu kimse heyecanla kan vermeye gitmiyo artık
ayy güzel güzell değerin 14-88 arası bir yerde bende kasetleri o markayla yapıyorum hayırlı olsun diyelimmmLaboquik canım
3 gün kala kaset testte süper yakalamışın canım. Bu kaset testler 3 aylık hamile olsam çıkarmayacak gibi geliyor banaKizlar bata 3 gün var test yaptım 2 dk içjnde silik bi çizgi cıktı
Teşekkür ederim umarım hepinizden güzel haberler alırım çok dua ediyorum sizin için deBende gördüm valla bide kaset test hadi hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım insallah en kısa zamanda seni de tebrik ederim3 gün kala kaset testte süper yakalamışın canım. Bu kaset testler 3 aylık hamile olsam çıkarmayacak gibi geliyor banabynda görmek daha zor. Hayırlı olsun, hamişler artıyor. Çok sevindim
Ay bu ay olmazsa bi başvuru yapayım bendeYok kuzu bana da Z zahrada söyledi Anadolu sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası bekleme şartı yok. Sadece tek istedikleri poliçeyi başlatırken hamile olmamak. Yani poliçeyi başlattın ertesi gün regl oldun diyelim 2 hafta sonra yumurtlama oldu hamile kaldın kabul oluyo. Sistem böyle benim de hoşuma gitti yaptım gitti
Bayrama kadar kese görünür 3.000-5.000 olunca karından ultrasonlaDeğerim 199 du 2 gün önce bugün 591 olmuş her sey yolunda sanirim. Bayramdan önce doktora gitsem kese gözükür mu?
Vajinal ultrasonda sorun olmuyor . Riskli gebeliklerde bakılmayı önermiyorlar . Karın için beta biraz daha yükselmeliBenim esim de doktor sorun olmaz dedi güvenemiyorum ona cocuk istenmiyordu soru soruyorum bana dogru düzgün cevap vermiyor
Ay cnm ovulasyonundan çok memnunum yanlış çıkaracağını düşünmediğim bir test kiti inşallahhh Allah'ın izniyle artışı takip et kuzumLaboquik canım
Ben de silik bir çizgi görüyorum hayırlı olsun
Benmde adetim bugn bitiyor ilk defa test kullanacağım yardımcı olur musunuz testi atarsam burayaAy cnm ovulasyonundan çok memnunum yanlış çıkaracağını düşünmediğim bir test kiti inşallahhh Allah'ın izniyle artışı takip et kuzum
Teşekkür ederimBen de silik bir çizgi görüyorum hayırlı olsun
İnsallah canim zaten ovulasyonla birlikte almıstım herkes çok memnun bu testten bakalım biraz testle takip etcem daha sonra kan vermeyeAy cnm ovulasyonundan çok memnunum yanlış çıkaracağını düşünmediğim bir test kiti inşallahhh Allah'ın izniyle artışı takip et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?