Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerek Bakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?

Bende araştırdım biraz da biontech olanlar da korunun falan diyorlar bende bion olmak istiyorum o yüzden kararsız kaldım herkes farklı bir şey diyor

Bende pazartesi günü oldum asi canım korunmayı düşünmüyorum, dediğin gibi doktorlar da fikir ayrılığı da bu konuda.banada doktor vurdurabilirsin Corona olmak çok daha büyük zarar verir asi öyle değil dedi.ona güvendim, zaten olmuyor 2 yıldır bubay mi olcak deyip salicam hayırlısı.

Rüyamda bir sürü tencere gördüm kızlar ya bazısı kirliydi yıkıyordum falan saçma sapan

Bende araştırdım biraz da biontech olanlar da korunun falan diyorlar bende bion olmak istiyorum o yüzden kararsız kaldım herkes farklı bir şey diyor
Ben de hastalığı geçirmiş biri olarak hamilelikte asla çekilcek çile değil ve ayrıca bebeğe de zararı olabilir düşüncesi ile yaptırmayı düşüyorum 7 ay oldu geçireli hala etkileri %100 geçti diyemem kızlar.. o yüzden hamile kalmadan vurdurayım kısmet artık tutar mı tutmaz mı bilemiyorum zaten o kısmını. Belki 2. Doza kadar tutmaz bile belli mi olur. Biontech olucam canım aynen diğerini boşuna vücuduma sokmam korumayan şeyi
Fikir ayrılığı çok ama gebelik düşünenler için çoğunlukla olması gerektiği gibi bi kanı oluştu bende genellikle öyle yazılar okudum belkide. Ama hamileler için en az 14 hafta diyorlar.

Ben oldum canım aşımı. Çevremde hamileyken covid geçirip entübe edilenler oldu. O yüzden risk almak istemedim

Ben oldum canım aşımı. Çevremde hamileyken covid geçirip entübe edilenler oldu. O yüzden risk almak istemedim
Kesinlikle korkum bu benimde. Olayım gitsin bugün ben hamile değilken bile çok zor geçirdim, hamileyken ya bağışıklık düşerse bi şey olursa ne bileyim daha çok risk gibi geliyor aşı olmaktan

Kesinlikle korkum bu benimde. Olayım gitsin bugün ben hamile değilken bile çok zor geçirdim, hamileyken ya bağışıklık düşerse bi şey olursa ne bileyim daha çok risk gibi geliyor aşı olmaktan
Kesinlikle ol canım şifa olsun inşallah hepimize

Bende biontech oldum kuzum, hayırlısı covid geçirmedim ama geçirenler den hep duyuyorum o yüzden çıksın aradan ertelemeyim daha fazla diye düşündüm.hayirlisi inşallah hakkımızda.

Benmde adetim bugn bitiyor ilk defa test kullanacağım yardımcı olur musunuz testi atarsam buraya
Oluruz tabi kuzum burada herkes yardımcı olur:) t çizgisi c ile aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olacak atarsın fotosunu bakarız kuzum

Zaten 1 ve 2 arasında 1 aya düştü ya kuzu bende olabilirim bebekte olmuyor zaten onuda aradan çıkarmak lazım aslında bende merak ediyordum napacak bu formdakiler olacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…