Aynen bu şekilde rüya etkisi yapan da olmuş o yüzden ona yordumHerkesin bünyesi farklı diye sende farklı etki gostermis
Maşallah
3 gün var canımMaşallahbende gördüm silik ama. Bat a kaç gün vardı
Bende araştırdım biraz da biontech olanlar da korunun falan diyorlar bende bion olmak istiyorum o yüzden kararsız kaldım herkes farklı bir şey diyorKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Bende pazartesi günü oldum asi canım korunmayı düşünmüyorum, dediğin gibi doktorlar da fikir ayrılığı da bu konuda.banada doktor vurdurabilirsin Corona olmak çok daha büyük zarar verir asi öyle değil dedi.ona güvendim, zaten olmuyor 2 yıldır bubay mi olcak deyip salicam hayırlısı.Kızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Bende pazartesi günü oldum asi canım korunmayı düşünmüyorum, dediğin gibi doktorlar da fikir ayrılığı da bu konuda.banada doktor vurdurabilirsin Corona olmak çok daha büyük zarar verir asi öyle değil dedi.ona güvendim, zaten olmuyor 2 yıldır bubay mi olcak deyip salicam hayırlısı.
Ben de hastalığı geçirmiş biri olarak hamilelikte asla çekilcek çile değil ve ayrıca bebeğe de zararı olabilir düşüncesi ile yaptırmayı düşüyorumBende araştırdım biraz da biontech olanlar da korunun falan diyorlar bende bion olmak istiyorum o yüzden kararsız kaldım herkes farklı bir şey diyor
Ben oldum canım aşımı. Çevremde hamileyken covid geçirip entübe edilenler oldu. O yüzden risk almak istemedimKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Kesinlikle korkum bu benimde. Olayım gitsin bugünBen oldum canım aşımı. Çevremde hamileyken covid geçirip entübe edilenler oldu. O yüzden risk almak istemedim
KesinlikleKesinlikle korkum bu benimde. Olayım gitsin bugünben hamile değilken bile çok zor geçirdim, hamileyken ya bağışıklık düşerse bi şey olursa ne bileyim daha çok risk gibi geliyor aşı olmaktan
Kan ver hemen var gebelik 2. Çizgin baya gozukuyo yani
Bende biontech oldum kuzum, hayırlısı covid geçirmedim ama geçirenler den hep duyuyorum o yüzden çıksın aradan ertelemeyim daha fazla diye düşündüm.hayirlisi inşallah hakkımızda.Ben de hastalığı geçirmiş biri olarak hamilelikte asla çekilcek çile değil ve ayrıca bebeğe de zararı olabilir düşüncesi ile yaptırmayı düşüyorum7 ay oldu geçireli hala etkileri %100 geçti diyemem kızlar.. o yüzden hamile kalmadan vurdurayım kısmet artık tutar mı tutmaz mı bilemiyorum zaten o kısmını. Belki 2. Doza kadar tutmaz bile belli mi olur. Biontech olucam canım aynen diğerini boşuna vücuduma sokmam korumayan şeyi
Fikir ayrılığı çok ama gebelik düşünenler için çoğunlukla olması gerektiği gibi bi kanı oluştu bende genellikle öyle yazılar okudum belkide. Ama hamileler için en az 14 hafta diyorlar.
Oluruz tabi kuzum burada herkes yardımcı olur:) t çizgisi c ile aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olacak atarsın fotosunu bakarız kuzumBenmde adetim bugn bitiyor ilk defa test kullanacağım yardımcı olur musunuz testi atarsam buraya
Bu markanın testi kolay kolay gostermiyo kesin gebesinLaboquik canım
Zaten 1 ve 2 arasında 1 aya düştü ya kuzu bende olabilirim bebekte olmuyor zaten onuda aradan çıkarmak lazım aslında bende merak ediyordum napacak bu formdakiler olacak mı diyeBen de hastalığı geçirmiş biri olarak hamilelikte asla çekilcek çile değil ve ayrıca bebeğe de zararı olabilir düşüncesi ile yaptırmayı düşüyorum7 ay oldu geçireli hala etkileri %100 geçti diyemem kızlar.. o yüzden hamile kalmadan vurdurayım kısmet artık tutar mı tutmaz mı bilemiyorum zaten o kısmını. Belki 2. Doza kadar tutmaz bile belli mi olur. Biontech olucam canım aynen diğerini boşuna vücuduma sokmam korumayan şeyi
Fikir ayrılığı çok ama gebelik düşünenler için çoğunlukla olması gerektiği gibi bi kanı oluştu bende genellikle öyle yazılar okudum belkide. Ama hamileler için en az 14 hafta diyorlar.
Bat ne zamandı da olmadı pekiHali 28 yaşımdayım. 4 aydır çocuk düşünüyorum. 8 haziran son adet tarihimdi. Hamileyim şuan. Beni de eklerseniz sevinirim
Tamam minnos akşam eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?