Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba biraz yoğun bir dönem olunca ben pek mesajları okuyamadım. Hamile arkadaşları tebrik Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif gören arkadaslarim inşallah günü zamanı geldiğinde mutlu haberlerinizi alırız ben de bugün doktora muayeneye gittim ultrasonla baktı üstten rahim duvarına, kist miyom var mı vs vs diye. Kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım beliyorum yeni gebe olan arkadaşlar vajinanizda batmalar var mı ? Bir de buna cevap verirseniz assiri mutlu olurum

Vajinada değil de kasıkta batmanlarım oluyordu. Otururken aniden kalkınca falan. Şimdi yavaş hareket ediyorum olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah

Vajinada değil de kasıkta batmanlarım oluyordu. Otururken aniden kalkınca falan. Şimdi yavaş hareket ediyorum olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah
Ya kötü bişey mi oluyor diye korkuyorum demek ki normal bişey ben de yavaş hareket edeyim

Ben çocuk düşündüğüm için olmadım, eşim oldu geçen ay. Bu ay gebe kaldım. Erkekte 72 saatte sperm oluyo gidiyor ama bizim yumurtalarımız sabit. Bunyem de sağlam diye açıkçası ben olmadım olmayı düşünmüyorum.

Ya kötü bişey mi oluyor diye korkuyorum demek ki normal bişey ben de yavaş hareket edeyim
Evet ben de korkuyordum belim hala ara ara ağrıyor adet döneminde de yaşıyordum. Benzer şeyleri her ay adet döngüsünde yasamak normalmiş. Tedbir bizden taktir allahtan hareketlerine dikkat et ağır kaldırma uzanma çok ayakta kalma sağlıklıysa bir şekilde tutunur insallah. Panik yapmayın.

Amin insallah

Aha sen yaptır ben de obur ay yaptircam insallab bisi olmaz

Çok iyi anladim çok teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah tez zamanda size de tattirsin bu duyguyu amin.

Nisanda ve mayısta 2 doz sinovac oldum 3-10 ağustos arası 3. dozum var:) Biontech tercih edicem bu sefer ama 3. doz için biraz daha bekleyebilirim.

Çok iyi anladim çok teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah tez zamanda size de tattirsin
Beklenen adet tarihi =Bat Son adet tarihi =Sat
Öğrendim teşekkür ediyorum

Bende yarın olmayı düşünüyodum esim oldu kolağrısi cok oluyo diye cumayı bekliyim dedim calişırken zor olmasin die ama gebelik durumuda olursa eğer bu ay bi zarari olurmu diede düşünmeden edemiyorum cok kararsızim

Olan çok var. O kararı siz vericeksiniz artık iyice sorun soruşturun

Kız regl gecikmiş hala test yapmadan duruyosun ben regle 6 7 gün kala kudurmuş gibi test yapıyordum hala da öyle gerçi bence de kasete gerek kalmamış git bugün kan ver hayırlı olsın
Yaptım sabah negatif çıktı gene boşa ümitlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…