6sinda gelmesi gerekiyordu canım. 28gunde bir adetim. Bat dediginiz şeyin açılımı ne oluyorBat ne zamandı da olmadı peki
Insallah uğurludur ya=)Hali benim de batı 15 temmuz yapabilirsen sevinirim. Yorulma diye söylemedim. Zaten çocugun da geleceği yok istediğin yere yaz batı belki ugurlu gelir
Bayramı bekliyorum ben o zaman çok teşekkür ediyorumVajinal ultrasonda sorun olmuyor . Riskli gebeliklerde bakılmayı önermiyorlar . Karın için beta biraz daha yükselmeli
New6sinda gelmesi gerekiyordu canım. 28gunde bir adetim. Bat dediginiz şeyin açılımı ne oluyor
Beklenen adet tarihi6sinda gelmesi gerekiyordu canım. 28gunde bir adetim. Bat dediginiz şeyin açılımı ne oluyor
Vajinada değil de kasıkta batmanlarım oluyordu. Otururken aniden kalkınca falan. Şimdi yavaş hareket ediyorum olmuyor. Hayırlısı olsun inşallahHerkese merhababiraz yoğun bir dönem olunca ben pek mesajları okuyamadım. Hamile arkadaşları tebrik Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif gören arkadaslarim inşallah günü zamanı geldiğinde mutlu haberlerinizi alırız ben de bugün doktora muayeneye gittim ultrasonla baktı üstten rahim duvarına, kist miyom var mı vs vs diye. Kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım beliyorum yeni gebe olan arkadaşlar vajinanizda batmalar var mı ? Bir de buna cevap verirseniz assiri mutlu olurum
Ya kötü bişey mi oluyor diye korkuyorum demek ki normal bişey ben de yavaş hareket edeyimVajinada değil de kasıkta batmanlarım oluyordu. Otururken aniden kalkınca falan. Şimdi yavaş hareket ediyorum olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah
Ben çocuk düşündüğüm için olmadım, eşim oldu geçen ay. Bu ay gebe kaldım. Erkekte 72 saatte sperm oluyo gidiyor ama bizim yumurtalarımız sabit. Bunyem de sağlam diye açıkçası ben olmadım olmayı düşünmüyorum.Kızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Evet ben de korkuyordum belim hala ara ara ağrıyor adet döneminde de yaşıyordum. Benzer şeyleri her ay adet döngüsünde yasamak normalmiş. Tedbir bizden taktir allahtan hareketlerine dikkat et ağır kaldırma uzanma çok ayakta kalma sağlıklıysa bir şekilde tutunur insallah. Panik yapmayın.Ya kötü bişey mi oluyor diye korkuyorum demek ki normal bişey ben de yavaş hareket edeyim
Amin insallahEvet ben de korkuyordum belim hala ara ara ağrıyor adet döneminde de yaşıyordum. Benzer şeyleri her ay adet döngüsünde yasamak normalmiş. Tedbir bizden taktir allahtan hareketlerine dikkat et ağır kaldırma uzanma çok ayakta kalma sağlıklıysa bir şekilde tutunur insallah. Panik yapmayın.
Aha sen yaptır ben de obur ay yaptircam insallab bisi olmazKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Çok iyi anladim çok teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah tez zamanda size de tattirsin bu duyguyu amin.Evet kuzum 2 günde bir değer 2 ye katlanıyor ctesi 1000 görsen ptesi 2000 e yaklaşırsın Allah'ın izniyle 1000 üstü vaginal ultrasondan görünüyor 3000 ve üstü karından görünüyor kesesini gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışı için diye düşünüyorum cnm bizlere de dua et sağlıkla kucağına al inşallah
Beklenen adet tarihi =Bat Son adet tarihi =Sat6sinda gelmesi gerekiyordu canım. 28gunde bir adetim. Bat dediginiz şeyin açılımı ne oluyor
Nisanda ve mayısta 2 doz sinovac oldum 3-10 ağustos arası 3. dozum var:) Biontech tercih edicem bu sefer ama 3. doz için biraz daha bekleyebilirim.Kızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Çok iyi anladim çok teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah tez zamanda size de tattirsinEvet kuzum 2 günde bir değer 2 ye katlanıyor ctesi 1000 görsen ptesi 2000 e yaklaşırsın Allah'ın izniyle 1000 üstü vaginal ultrasondan görünüyor 3000 ve üstü karından görünüyor kesesini gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışı için diye düşünüyorum cnm bizlere de dua et sağlıkla kucağına al inşallah
Öğrendim teşekkür ediyorumBeklenen adet tarihi =Bat Son adet tarihi =Sat
Bende yarın olmayı düşünüyodum esim oldu kolağrısi cok oluyo diye cumayı bekliyim dedim calişırken zor olmasin die ama gebelik durumuda olursa eğer bu ay bi zarari olurmu diede düşünmeden edemiyorum cok kararsızimBen çocuk düşündüğüm için olmadım, eşim oldu geçen ay. Bu ay gebe kaldım. Erkekte 72 saatte sperm oluyo gidiyor ama bizim yumurtalarımız sabit. Bunyem de sağlam diye açıkçası ben olmadım olmayı düşünmüyorum.
Olan çok var. O kararı siz vericeksiniz artık iyice sorun soruşturunBende yarın olmayı düşünüyodum esim oldu kolağrısi cok oluyo diye cumayı bekliyim dedim calişırken zor olmasin die ama gebelik durumuda olursa eğer bu ay bi zarari olurmu diede düşünmeden edemiyorum cok kararsızim
Sabah test yaptım negatif boşa ümitlendim sanırımBenim de salı günü regl gunumdu aynı bouke görüntü çıktı lh testinde hemen hcg yaptım dün de kan verdim .çok şükür hamileyim inşallah sende hamilesin canm
Yaptım sabah negatif çıktı gene boşa ümitlendimKız regl gecikmiş hala test yapmadan duruyosun ben regle 6 7 gün kala kudurmuş gibi test yapıyordum hala da öyle gerçi bence de kasete gerek kalmamış git bugün kan ver hayırlı olsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?