Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oldum canim her hangi bi yan etki olmadi sukur hatta bu ayda gebelik deniyoruz bakalim nasip

Benim bat bugün. Gelen giden yok adet belirtim hiç yok arada bir ani harekette sağ kasığıma kramp giriyor o kadar. 1 2 gün atacak galiba bu ay adet ileri

Ben oldum canım(sinovac) 2. Aşıdan sonra beklemedim zaten hemen çocukta olmadı.2.aşıdan tam bir ay sonra oldu hamilelik benim . O ara eşim oldu ara mı versek dedim oda ozaman 3 ay daha beklememiz gerekir erkeklerde öle bekleme yoktur dedi doktora da sormuştu o ara tutundu bizim bebek şimdi 2.aşı sırası geldi eşimin

Sabah test yaptım negatif boşa ümitlendim sanırım
Canım sen ovulasyondan mı şüphelendin? Ben de bu sabah test yaptım negatif benim bata var ama test yapmadan duramıyorum. Bi hayalet çizgi, bi yalancı çizgi hiçbişi yok bozma moralini inşallah hayırlı zamanda olacak

Canım ben dün ovülasyon yaptım salı adet günümdü,çift çizgi çıktı böyle olup hamile olanları okumuştum,ama sabah gebelik testi yaptım bişey yok.Adet olurum heralde bugün yarın

Zaten 1 ve 2 arasında 1 aya düştü ya kuzu bende olabilirim bebekte olmuyor zaten onuda aradan çıkarmak lazım aslında bende merak ediyordum napacak bu formdakiler olacak mı diye
Aha sen yaptır ben de obur ay yaptircam insallab bisi olmaz
Nisanda ve mayısta 2 doz sinovac oldum 3-10 ağustos arası 3. dozum var:) Biontech tercih edicem bu sefer ama 3. doz için biraz daha bekleyebilirim.
Ben oldum canim her hangi bi yan etki olmadi sukur hatta bu ayda gebelik deniyoruz bakalim nasip

kızlar görünen kadarıyla aşı olan var olmayan var düşünen var düşünmeyen var bakalım olanlar bize yol gösterdi bizde olmayı düşünenlere gösteririz inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız her birimizden

Ben duymuştum cnm vajinada batma ve zonklama gibi oluyormus hamile olanlarda

Canım ben dün ovülasyon yaptım salı adet günümdü,çift çizgi çıktı böyle olup hamile olanları okumuştum,ama sabah gebelik testi yaptım bişey yok.Adet olurum heralde bugün yarın
Yine de regliyi görene kadar ümit var. İnsanın morali bozuluyor tabii. Ben de bugün negatif günümdeyim. İnşallah yarın daha güzel haberler duyarız senden❣

Merhaba. Bana güzel bir ovulasyon test markası önerebilir misiniz internetten alabileceğim

Merhaba. Bana güzel bir ovulasyon test markası önerebilir misiniz internetten alabileceğim
canım ben trendyoldan 50 tane laboquick 108e almıştım 5 gebelik testi de hediyeydi şimdi 118 olmuş sanırım memnun kalmıştım yani

Bugüüün ikinci ovülasyon yapacağım, bir saat daha bekleyim diye düşündüm,döngü günü 10 macerada neler göreceğiz bakalım

Canı bata yakın koyuluk olunca gebelik şüphesi olabiliyor ama sen belki tekrar yumurtlıycan, yarın da yap bakalım. Gebeliğin anlaşılması için daha erken

Yine de regliyi görene kadar ümit var. İnsanın morali bozuluyor tabii. Ben de bugün negatif günümdeyim. İnşallah yarın daha güzel haberler duyarız senden❣
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum Ama benim ümidim yok sonuçta 2 gün geçti adetten hayalette olsa çizgi çıkardı gayet beyaz.Bide yumurtlamadan 12 gün geçti

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum Ama benim ümidim yok sonuçta 2 gün geçti adetten hayalette olsa çizgi çıkardı gayet beyaz.Bide yumurtlamadan 12 gün geçti
kuzum çatlamadan 14 gün sonra regl olcaksın denir ya belki de daha çıkmaması normal yani sen bir kaseti at bakalım bişey çıkarabilecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…