Ben oldum canim her hangi bi yan etki olmadi sukur hatta bu ayda gebelik deniyoruz bakalim nasipKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Korkuyorum kimyasala döner diye çokKan ver hemen var gebelik 2. Çizgin baya gozukuyo yani
Ben oldum canım(sinovac) 2. Aşıdan sonra beklemedim zaten hemen çocukta olmadı.2.aşıdan tam bir ay sonra oldu hamilelik benim .Kızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Canım sen ovulasyondan mı şüphelendin? Ben de bu sabah test yaptım negatif benim bata var ama test yapmadan duramıyorum. Bi hayalet çizgi, bi yalancı çizgi hiçbişi yokSabah test yaptım negatif boşa ümitlendim sanırım
Canım ben dün ovülasyon yaptım salı adet günümdü,çift çizgi çıktı böyle olup hamile olanları okumuştum,ama sabah gebelik testi yaptım bişey yok.Adet olurum heralde bugün yarınCanım sen ovulasyondan mı şüphelendin? Ben de bu sabah test yaptım negatif benim bata var ama test yapmadan duramıyorum. Bi hayalet çizgi, bi yalancı çizgi hiçbişi yokbozma moralini inşallah hayırlı zamanda olacak
Zaten 1 ve 2 arasında 1 aya düştü ya kuzu bende olabilirim bebekte olmuyor zaten onuda aradan çıkarmak lazım aslında bende merak ediyordum napacak bu formdakiler olacak mı diye
Ben çocuk düşündüğüm için olmadım, eşim oldu geçen ay. Bu ay gebe kaldım. Erkekte 72 saatte sperm oluyo gidiyor ama bizim yumurtalarımız sabit. Bunyem de sağlam diye açıkçası ben olmadım olmayı düşünmüyorum.
Aha sen yaptır ben de obur ay yaptircam insallab bisi olmaz
Nisanda ve mayısta 2 doz sinovac oldum 3-10 ağustos arası 3. dozum var:) Biontech tercih edicem bu sefer ama 3. doz için biraz daha bekleyebilirim.
Ben oldum canim her hangi bi yan etki olmadi sukur hatta bu ayda gebelik deniyoruz bakalim nasip
Ben oldum canim her hangi bi yan etki olmadi sukur hatta bu ayda gebelik deniyoruz bakalim nasip
Ben duymuştum cnm vajinada batma ve zonklama gibi oluyormus hamile olanlardaHerkese merhababiraz yoğun bir dönem olunca ben pek mesajları okuyamadım. Hamile arkadaşları tebrik Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif gören arkadaslarim inşallah günü zamanı geldiğinde mutlu haberlerinizi alırız ben de bugün doktora muayeneye gittim ultrasonla baktı üstten rahim duvarına, kist miyom var mı vs vs diye. Kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım beliyorum yeni gebe olan arkadaşlar vajinanizda batmalar var mı ? Bir de buna cevap verirseniz assiri mutlu olurum
Yine de regliyi görene kadar ümit var. İnsanın morali bozuluyor tabii. Ben de bugün negatif günümdeyim. İnşallah yarın daha güzel haberler duyarız senden❣Canım ben dün ovülasyon yaptım salı adet günümdü,çift çizgi çıktı böyle olup hamile olanları okumuştum,ama sabah gebelik testi yaptım bişey yok.Adet olurum heralde bugün yarın
Ya o sağlıkla devam etsin yeter ki ben bu batmalara razıyımBen duymuştum cnm vajinada batma ve zonklama gibi oluyormus hamile olanlarda
canım ben trendyoldan 50 tane laboquick 108e almıştım 5 gebelik testi de hediyeydi şimdi 118 olmuş sanırım memnun kalmıştım yaniMerhaba. Bana güzel bir ovulasyon test markası önerebilir misiniz internetten alabileceğim
Ya o sağlıkla devam etsin yeter ki ben bu batmalara razıyımçok teşekkür ederim
Kötü düşunme allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz içini ferah tutKorkuyorum kimyasala döner diye çok
AmiiinnnnnInsallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Trendyoldan certain alabilirsin ben memnun kaldım ilk kez kullanmıştımMerhaba. Bana güzel bir ovulasyon test markası önerebilir misiniz internetten alabileceğim
Canı bata yakın koyuluk olunca gebelik şüphesi olabiliyor ama sen belki tekrar yumurtlıycan, yarın da yap bakalım. Gebeliğin anlaşılması için daha erkenKızlar merhaba, benim temmuz 3 te yumurtlama oldu bat 20 temmuz bata 12 gün var. Bugün ovü. Yaptım bu koyulukta çıktı sanki artacakmış gibi. Tekrar yumurtlama olur mu sizce. Yumurtlamadan 5 gün sonra böyle çıkması normal mi ne dersiniz. Bu ay ilkkez ovü. Kullandımda bilmiyorum.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumYine de regliyi görene kadar ümit var. İnsanın morali bozuluyor tabii. Ben de bugün negatif günümdeyim. İnşallah yarın daha güzel haberler duyarız senden❣
kuzum çatlamadan 14 gün sonra regl olcaksın denir ya belki de daha çıkmaması normal yani sen bir kaseti at bakalım bişey çıkarabilecek miyizİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAma benim ümidim yok sonuçta 2 gün geçti adetten hayalette olsa çizgi çıkardı gayet beyaz.Bide yumurtlamadan 12 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?