- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
Bata da 12 gün var daha da ondan şaşırdım. İlk yumurtlama olduğundan beri de kasıklarımda mzellikle solda batma ince sızı var ondan ovü. Yapmıştım. Yumurtlamadan sonra en erken kaç gün sonra gebelik ögreniliyor bilgin var mı acada. 10 gün diye okudum burada ama daha erken ögrenende var mı acabaCanı bata yakın koyuluk olunca gebelik şüphesi olabiliyor ama sen belki tekrar yumurtlıycan, yarın da yap bakalım. Gebeliğin anlaşılması için daha erken
GüZel ilerliyor, döngü günleri nedir?Kızlar test yapmaya başladım sizce bu hafta içinde çatlama olur mu resimleri yükledim
Aynen öyle rabbim hepimize hayırlısını versinKötü düşunme allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz içini ferah tut
Canım benim de bu gece son degerlendirme 9 u yumurtalam gösteriyor gün aşırı devam etmeyeceknisiniz cünkü bazen gec yumurtlamdığını duydumİnşallah çok güzel şeyler söylerBizim bu gece son değerlendirme sonra anlaşma yaptık 3 hafta hiç bişi yok hemde nasıl usandık yaaa bidee kayınvalidemler 1 aydır bizde düşün halimizi
Canım inşallah hayırlı bir sonuç alırsınKızlar selam bugun yumurtlamanin 7. Günü artık merak başladi tabi pazar günü test yapicam. Belirti yok ama eski sezeryan dikişlerimin olduğu yerde baya aşağida surekli ağrı gibi birşey var bu belirti mi bilemedimyardım pleasee
Bu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o haldeEvet ben de korkuyordum belim hala ara ara ağrıyor adet döneminde de yaşıyordum. Benzer şeyleri her ay adet döngüsünde yasamak normalmiş. Tedbir bizden taktir allahtan hareketlerine dikkat et ağır kaldırma uzanma çok ayakta kalma sağlıklıysa bir şekilde tutunur insallah. Panik yapmayın.
Temmuz 30 bat ise gayet iyi yarın pik olabilirBat 30 u
İyi düşünün hem ikinci bebiş olacak galiba, hayırlısı ile tutunur bebeğiniz eğer varsaBu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Çok yakın gibi duruyor bugün yarın olur heralde canımKızlar test yapmaya başladım sizce bu hafta içinde çatlama olur mu resimleri yükledim
Kaçıncı günn
Adetin 1. Gununden sayarsam 15. Gün.Kaçıncı günn
Hiç öyle düşünmeyin allah nasip edince bisey olmazs allahın izni ile nasipte yoksa akşama kadar yatsan yine düşüyoBu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Öncekilerle aynı mı fark etti mi gün gün ?Adetin 1. Gununden sayarsam 15. Gün.
Ben ovülasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm ondan artık finishhhCanım benim de bu gece son degerlendirme 9 u yumurtalam gösteriyor gün aşırı devam etmeyeceknisiniz cünkü bazen gec yumurtlamdığını duydum
Yumurtlama hiç olmadı dimi canım 2. Değil yani. Oluyomuş böyle dalgalanmalar. 19-20. Günlerde pik gören arkadaşlarımız var inşallah koyulaşır bi an önce en bordosundannAdetin 1. Gununden sayarsam 15. Gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?