- 24 Mart 2021
- 645
- 831
- 33
Öncekilerle aynı mı fark etti mi gün gün ?
İnsallah canım sağol devam edecegim bakalim.Yumurtlama hiç olmadı dimi canım 2. Değil yani. Oluyomuş böyle dalgalanmalar. 19-20. Günlerde pik gören arkadaşlarımız var inşallah koyulaşır bi an önce en bordosundann
6 sında yumurtlamış olabilirsiniz diye düşünüyorum aslında hepsini aynı saatte be bekleme süresi ile yaptıysanız olmuşEki Görüntüle 2885081
24 haziranda adet oldum adetim 5 gün suruyor. Adet bittikten sonra ilk 4 gün test yapmadım. Test siparisim cok gec geldi cünkü. E son yaptiklarimda boyle hepsi ayni gibi. Ya zaten bi tek ben beceremiyorum bu ovulasyonu
Dert etme yanlış yapmıyorsundur devam tEki Görüntüle 2885081
24 haziranda adet oldum adetim 5 gün suruyor. Adet bittikten sonra ilk 4 gün test yapmadım. Test siparisim cok gec geldi cünkü. E son yaptiklarimda boyle hepsi ayni gibi. Ya zaten bi tek ben beceremiyorum bu ovulasyonu
Hadi ya insallah oyledir. O gunu degerlendirmistim6 sında yumurtlamış olabilirsiniz diye düşünüyorum aslında hepsini aynı saatte be bekleme süresi ile yaptıysanız olmuş
Bende birakirim valla 5 gunu var catladi catladı. Catlamazsa dahada ovulasyon almam. Ay esimde sorar oldu yumurtldinmi yumurtladinmiDert etme yanlış yapmıyorsundur devam tBenim bugun 20. Günüm ve 20.güne kadar yumurtlama olmazsa testi bırakacağım demiştim. Bugün t bandı koyulaştı
Dongunuz ne kadar peki? Benim 26 gun 6 gun adet surdu. Ilk adet gunumden baslayinca 10. gun yumurtlama gordum belki sizinde oyledir?Eki Görüntüle 2885081
Yani cogunlukla 27 28 29 arasinda gidiyor ama 35 te gordüm 25 te gördüm. Her an hersey olabilir. Dediginiz gibi erken yumurtlamis olabilirim.Dongunuz ne kadar peki? Benim 26 gun 6 gun adet surdu. Ilk adet gunumden baslayinca 10. gun yumurtlama gordum belki sizinde oyledir?
Hiç öyle düsünmeyin olur mu benim yerleşme kanamam geldi 3 gün o yüzden ekstra dikkat ettim. Öğrendikten sonra dikkat etmeniz lazım söylersiniz oradakilere kasada falan durur ağır kaldırmazsınız. e orda çalıştığınıza göre bünyeniz de sağlamdır. allahın izniyle bir şey olmaz.Bu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Misafirlerim vardı vaktim olmadı bugünAcile gitsen? Çok mide bulantım var duramıyorum vs hemen gebelik bakılır zaten
Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu mesela kanamanız oldugunda doktora başvurdunuz muHiç öyle düsünmeyin olur mu benim yerleşme kanamam geldi 3 gün o yüzden ekstra dikkat ettim. Öğrendikten sonra dikkat etmeniz lazım söylersiniz oradakilere kasada falan durur ağır kaldırmazsınız. e orda çalıştığınıza göre bünyeniz de sağlamdır. allahın izniyle bir şey olmaz.
Anladim canim insallah kacmamistirYani cogunlukla 27 28 29 arasinda gidiyor ama 35 te gordüm 25 te gördüm. Her an hersey olabilir. Dediginiz gibi erken yumurtlamis olabilirim.
Hiç öyle düsünmeyin olur mu benim yerleşme kanamam geldi 3 gün o yüzden ekstra dikkat ettim. Öğrendikten sonra dikkat etmeniz lazım söylersiniz oradakilere kasada falan durur ağır kaldırmazsınız. e orda çalıştığınıza göre bünyeniz de sağlamdır. allahın iznBu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu mesela kanamanız oldugunda doktora başvurdunuz mu
Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. %25 mis oranı. Doktoru aradım. Kırmızıya dönüp şiddetli olmadığı sürece gelen lekelenmeler bir haftaya kadar normal olabilir 2 gün sonra tekrar hcg verin dedi. Verdim gayet yukselmis sukur. Aslinda genetik olabilir mi bilmiyorum annem de bana hamileyken yaşamış.Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu mesela kanamanız oldugunda doktora başvurdunuz mu
Çok yaklaşmış çıkabilir canım. Çıkmayınca param gitti diye üzülüyosun sadeceKızlar benim bat 11 temmuza kaydı yarın sabah erken gebelik alsam çıkar mı sizce adetin gecikmesini mi beklemeliyim?
Yarın sabah yapacağım canım aldım testi ilk denemem bakalım hayırlısıÇok yaklaşmış çıkabilir canım. Çıkmayınca param gitti diye üzülüyosun sadecebelirtin var mı?
Ayy hadi inşallah, sen yine iyi dayanmışın. Benim bata 6 gün vardı. Bugün yaptım negatif. Kendime söz verdim. Ben de 3 gün kala falan yapıcam. Bir de sabah ilk idrarla yapmadım. İlk idrarla yap mutlaka, daha dogru sonuç veriyomuş. Pişman oldum☺Yarın sabah yapacağım canım aldım testi ilk denemem bakalım hayırlısı
Okuduklarıma göre var yarın yapıp kafamdan atayım artık stres oldum
Tamamdır kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah dualarım sizinleAyy hadi inşallah, sen yine iyi dayanmışın. Benim bata 6 gün vardı. Bugün yaptım negatif. Kendime söz verdim. Ben de 3 gün kala falan yapıcam. Bir de sabah ilk idrarla yapmadım. İlk idrarla yap mutlaka, daha dogru sonuç veriyomuş. Pişman oldum☺
Merabalar mesajiniza denk geldim bende bugun hayitbtohumu ve aslan pencesi aldim reglimin ilk gunu pko var bende hayitbtohumunu nasil tuketiyorsunuz bilgilisiniz bu konuda sanirim regl gunlerim bittikten sonra mi baslamaliyim bende herhangi bir kist yok sadece pko var onadabiyi geliyomu acabaBunu canım aktar bu çok iyi dedi kist mist hormon düzenleyici bütün kadın hastalıklarına etkili dedi. Ben sadece hayıt aldım ama bi daha ki @ay bunu deneyim diyorum aktar bun önerdi
Evet geliyormuş pko adet düzensizliği olanlarada. Bugün hemen başla 3 ay ara vermeden kullan hayıtı bırakma çünkü etkisini anca görüyorsun bırakırsan fayda etmez. Aslanpençeside 1 ay kullan onada ara verme. Adetken kullanabilirsin ikisinide hamile kalana kadar 3 ay hayıt 1 ay aslanpençesi kullan.Merabalar mesajiniza denk geldim bende bugun hayitbtohumu ve aslan pencesi aldim reglimin ilk gunu pko var bende hayitbtohumunu nasil tuketiyorsunuz bilgilisiniz bu konuda sanirim regl gunlerim bittikten sonra mi baslamaliyim bende herhangi bir kist yok sadece pko var onadabiyi geliyomu acaba
Merhaba. Benim yumurtlamada 2-3 temmuz yakınız galiba. Benimde kasıklarımda ara ara yoklayan gelip geçen bi ağrı var özellikle solda. 10 uncu günde çıkıyormuymuş. Bende salı yapayım test diyordum. Ovüde koyu çıkıyor tam pik gibi değil ama koyu çıkıyor. Birbirimizi haberdar edelim mi?Kızlar selam bugun yumurtlamanin 7. Günü artık merak başladi tabi pazar günü test yapicam. Belirti yok ama eski sezeryan dikişlerimin olduğu yerde baya aşağida surekli ağrı gibi birşey var bu belirti mi bilemedimyardım pleasee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?