Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncekilerle aynı mı fark etti mi gün gün ?

24 haziranda adet oldum adetim 5 gün suruyor. Adet bittikten sonra ilk 4 gün test yapmadım. Test siparisim cok gec geldi cünkü. E son yaptiklarimda boyle hepsi ayni gibi. Ya zaten bi tek ben beceremiyorum bu ovulasyonu

Yumurtlama hiç olmadı dimi canım 2. Değil yani. Oluyomuş böyle dalgalanmalar. 19-20. Günlerde pik gören arkadaşlarımız var inşallah koyulaşır bi an önce en bordosundann
İnsallah canım sağol devam edecegim bakalim.

6 sında yumurtlamış olabilirsiniz diye düşünüyorum aslında hepsini aynı saatte be bekleme süresi ile yaptıysanız olmuş

Dert etme yanlış yapmıyorsundur devam t Benim bugun 20. Günüm ve 20.güne kadar yumurtlama olmazsa testi bırakacağım demiştim. Bugün t bandı koyulaştı

Dert etme yanlış yapmıyorsundur devam t Benim bugun 20. Günüm ve 20.güne kadar yumurtlama olmazsa testi bırakacağım demiştim. Bugün t bandı koyulaştı
Bende birakirim valla 5 gunu var catladi catladı. Catlamazsa dahada ovulasyon almam. Ay esimde sorar oldu yumurtldinmi yumurtladinmi sinirlerim bozuluyor valla.

Dongunuz ne kadar peki? Benim 26 gun 6 gun adet surdu. Ilk adet gunumden baslayinca 10. gun yumurtlama gordum belki sizinde oyledir?

Dongunuz ne kadar peki? Benim 26 gun 6 gun adet surdu. Ilk adet gunumden baslayinca 10. gun yumurtlama gordum belki sizinde oyledir?
Yani cogunlukla 27 28 29 arasinda gidiyor ama 35 te gordüm 25 te gördüm. Her an hersey olabilir. Dediginiz gibi erken yumurtlamis olabilirim.

Bu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Hiç öyle düsünmeyin olur mu benim yerleşme kanamam geldi 3 gün o yüzden ekstra dikkat ettim. Öğrendikten sonra dikkat etmeniz lazım söylersiniz oradakilere kasada falan durur ağır kaldırmazsınız. e orda çalıştığınıza göre bünyeniz de sağlamdır. allahın izniyle bir şey olmaz.

Acile gitsen? Çok mide bulantım var duramıyorum vs hemen gebelik bakılır zaten
Misafirlerim vardı vaktim olmadı bugün eşim işten dönüşte götürüceek nasip olursa .. beklemek çok zor , inşAllah sağlıklı bir gebeliktir Rabbim sınamasın

Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu mesela kanamanız oldugunda doktora başvurdunuz mu

Bu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Hiç öyle düsünmeyin olur mu benim yerleşme kanamam geldi 3 gün o yüzden ekstra dikkat ettim. Öğrendikten sonra dikkat etmeniz lazım söylersiniz oradakilere kasada falan durur ağır kaldırmazsınız. e orda çalıştığınıza göre bünyeniz de sağlamdır. allahın izn
Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu mesela kanamanız oldugunda doktora başvurdunuz mu

Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. %25 mis oranı. Doktoru aradım. Kırmızıya dönüp şiddetli olmadığı sürece gelen lekelenmeler bir haftaya kadar normal olabilir 2 gün sonra tekrar hcg verin dedi. Verdim gayet yukselmis sukur. Aslinda genetik olabilir mi bilmiyorum annem de bana hamileyken yaşamış.

Çok yaklaşmış çıkabilir canım. Çıkmayınca param gitti diye üzülüyosun sadece belirtin var mı?
Yarın sabah yapacağım canım aldım testi ilk denemem bakalım hayırlısı
Okuduklarıma göre var yarın yapıp kafamdan atayım artık stres oldum

Yarın sabah yapacağım canım aldım testi ilk denemem bakalım hayırlısı
Okuduklarıma göre var yarın yapıp kafamdan atayım artık stres oldum
Ayy hadi inşallah, sen yine iyi dayanmışın. Benim bata 6 gün vardı. Bugün yaptım negatif. Kendime söz verdim. Ben de 3 gün kala falan yapıcam. Bir de sabah ilk idrarla yapmadım. İlk idrarla yap mutlaka, daha dogru sonuç veriyomuş. Pişman oldum☺

Tamamdır kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah dualarım sizinle

Bunu canım aktar bu çok iyi dedi kist mist hormon düzenleyici bütün kadın hastalıklarına etkili dedi. Ben sadece hayıt aldım ama bi daha ki @ay bunu deneyim diyorum aktar bun önerdi
Merabalar mesajiniza denk geldim bende bugun hayitbtohumu ve aslan pencesi aldim reglimin ilk gunu pko var bende hayitbtohumunu nasil tuketiyorsunuz bilgilisiniz bu konuda sanirim regl gunlerim bittikten sonra mi baslamaliyim bende herhangi bir kist yok sadece pko var onadabiyi geliyomu acaba

Evet geliyormuş pko adet düzensizliği olanlarada. Bugün hemen başla 3 ay ara vermeden kullan hayıtı bırakma çünkü etkisini anca görüyorsun bırakırsan fayda etmez. Aslanpençeside 1 ay kullan onada ara verme. Adetken kullanabilirsin ikisinide hamile kalana kadar 3 ay hayıt 1 ay aslanpençesi kullan.

Merhaba. Benim yumurtlamada 2-3 temmuz yakınız galiba. Benimde kasıklarımda ara ara yoklayan gelip geçen bi ağrı var özellikle solda. 10 uncu günde çıkıyormuymuş. Bende salı yapayım test diyordum. Ovüde koyu çıkıyor tam pik gibi değil ama koyu çıkıyor. Birbirimizi haberdar edelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…