- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
Döngünüz nedir?Eki Görüntüle 2885081
24 haziranda adet oldum adetim 5 gün suruyor. Adet bittikten sonra ilk 4 gün test yapmadım. Test siparisim cok gec geldi cünkü. E son yaptiklarimda boyle hepsi ayni gibi. Ya zaten bi tek ben beceremiyorum bu ovulasyonu
Cok duzenli degil canim her ay oluyorum ama 5 6 gun oynuyor. Genelde 27 30 arasıDöngünüz nedir?
Adetlerim bir yildir duzenli aslinda fsh lh degerinde düştü aslinda clife die bi macun vardi duydunuz mu bilmiyorm ondan kullandim onunda cok vesilesi var onda da hayitbotu var iceriginde kullandim ama adetimin ustunden 17 gun gecti olmadım smdi hayit otu aslan pencesi aldim ama ya yine geciktirirse die korkuyorum acikcasi bi yandanda kullanmak istiyorum aslan pencesi ve hayitbotunu karistirarakmi kaynayan suya aticam ? ikisini gun icinde ayri ayri mi kaynatip icicem birde ac karnami cvbiniz icin cok teşekkür ediyorum simdidenEvet geliyormuş pko adet düzensizliği olanlarada. Bugün hemen başla 3 ay ara vermeden kullan hayıtı bırakma çünkü etkisini anca görüyorsun bırakırsan fayda etmez. Aslanpençeside 1 ay kullan onada ara verme. Adetken kullanabilirsin ikisinide hamile kalana kadar 3 ay hayıt 1 ay aslanpençesi kullan.
Benim döngüm 30 günde bir çok nadir farkeder. 14. Gün yumurtlama gördüm. Döngünüz 30 günden az değilse çok erken olmaz kaçırmamış olabilirsiniz diye sordum. Son yaptıgınız testte neredeyse hiç çizgi yok. Ama birgünde değişebiliyor bu. Ben bu ay ilkkez ovü. Bugün silikken ertesi gün kopkoyuydu. Kaçırdım diye düşünmeyin yaniCok duzenli degil canim her ay oluyorum ama 5 6 gun oynuyor. Genelde 27 30 arası
Ben ilk hamileliğinde çatlamadan sonraki 9. Günde öğrendiğim için yine aynı gün bakacağım. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün olmuş oluyor. Yoksa kesin yok demek degildir testi tekrarlarim ama bakarsin görürüz nasipMerhaba. Benim yumurtlamada 2-3 temmuz yakınız galiba. Benimde kasıklarımda ara ara yoklayan gelip geçen bi ağrı var özellikle solda. 10 uncu günde çıkıyormuymuş. Bende salı yapayım test diyordum. Ovüde koyu çıkıyor tam pik gibi değil ama koyu çıkıyor. Birbirimizi haberdar edelim mi?
Ayyy canim mart ayindan sonra yeni basliyoruz iste daha bu ayCanım inşallah hayırlı bir sonuç alırsınSeni merak ediyordum, sağlığın nasıl? Yoluna girdi mi Herşey canım? Daha erken, inş pazar günü güzel haber verirsin
Benim bugün 11. Günü. Düne kadar test yaptım hep negatifbugünden Bat a kadar da yapmıcam ters orantı mod benim. Ama o sezeryan dikişin olduğu yerde ve aşağısında bende de ağrı var. Belirti olsa süper olur
Olsun kuzum.. İyi ol da.. Önemli olan o. Hazır olmana çok sevindimAyyy canim mart ayindan sonra yeni basliyoruz iste daha bu ayanca iyileştim ilaçları da bıraktım nasipse hazırım ya. Bizim kizlardan hamile kalanlar olmuştur insallah ben bikaç aydir uzak kalmiştim dönünce baktim kimisi çıkmış kimisi bebiş bekliyor bulabilgimce bakip takip ettim onlari da ne güzel haberleşiyorduk bize de nasip olur insallah bu ay bu aydan umutluyum ✌
Cok tesekur ederim. Bende daha once hic pik goremedim bu ay kararliyim bulucam o yumurtayi insallahBenim döngüm 30 günde bir çok nadir farkeder. 14. Gün yumurtlama gördüm. Döngünüz 30 günden az değilse çok erken olmaz kaçırmamış olabilirsiniz diye sordum. Son yaptıgınız testte neredeyse hiç çizgi yok. Ama birgünde değişebiliyor bu. Ben bu ay ilkkez ovü. Bugün silikken ertesi gün kopkoyuydu. Kaçırdım diye düşünmeyin yani
Canlar?Yaaa kızlar bişey sorucam 5 gündür kesilmeyen sağ kasık ağrım var. Ara ara yokluyor beni ağır bir ağrı değil ama sürekli vuruyor neden sizce enfeksiyon falan olabilir mi
Evvet pikKızlar 20.gün nihayet yumurtlamaya girdim diye düşünüyorum doğru mudur?
Eşimin canı dün lahanalı börek bugün incirli dondurma çektiBeylerde psikolojik olarak gebe kalacaklar galiba
Hayır genelde hsg veya aşılamada anlaşılır. Bunlar yoksa aşılama yapılan kanulle rahim ağzından rahime ulaşabiliyor mu bi denerDarlık oldup olmadığına vajinal ultrason ile mi bakıyor
Aynen hsg de çıktı benim bir kürtajım var ondan şüpheleniyor doktorlarCanım sen rahim filmi çektirmişmiydin onda nasıl seninde zorlamı sıvı verilmişti? Sağol canım onuda söylerim yaptıracağım zaman doktora.. Çok darlık varsa zaten yaparlar diye düşünüyorum histeroskopi.
ben regl oldum bu ay fiyasko
Vajinal bir enfeksiyonsa akıntı yapar ve akıntı kötü kokar. Mesaneye bağlı ağrı ise idrar yaparken yanma hissedersin. Böbreklere bağlı bir ağrı ise arkadan böbreklerin olduğu yerde ağrı olur ve idrarın rengi koyulaşır. Bunların hiç biri değilse gebe olabilirsin =)Yaaa kızlar bişey sorucam 5 gündür kesilmeyen sağ kasık ağrım var. Ara ara yokluyor beni ağır bir ağrı değil ama sürekli vuruyor neden sizce enfeksiyon falan olabilir mi
Hayırlı olsun... Sağsalim eline almayı nasip inş... Darısı bizlereKızlaaaaarr BETA 327 çıktııııSizi seviyorum, Allah cümlenize nasip eylesiin dualarımda yer vereceğim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?