Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetlerim bir yildir duzenli aslinda fsh lh degerinde düştü aslinda clife die bi macun vardi duydunuz mu bilmiyorm ondan kullandim onunda cok vesilesi var onda da hayitbotu var iceriginde kullandim ama adetimin ustunden 17 gun gecti olmadım smdi hayit otu aslan pencesi aldim ama ya yine geciktirirse die korkuyorum acikcasi bi yandanda kullanmak istiyorum aslan pencesi ve hayitbotunu karistirarakmi kaynayan suya aticam ? ikisini gun icinde ayri ayri mi kaynatip icicem birde ac karnami cvbiniz icin cok teşekkür ediyorum simdiden

Cok duzenli degil canim her ay oluyorum ama 5 6 gun oynuyor. Genelde 27 30 arası
Benim döngüm 30 günde bir çok nadir farkeder. 14. Gün yumurtlama gördüm. Döngünüz 30 günden az değilse çok erken olmaz kaçırmamış olabilirsiniz diye sordum. Son yaptıgınız testte neredeyse hiç çizgi yok. Ama birgünde değişebiliyor bu. Ben bu ay ilkkez ovü. Bugün silikken ertesi gün kopkoyuydu. Kaçırdım diye düşünmeyin yani

Ben ilk hamileliğinde çatlamadan sonraki 9. Günde öğrendiğim için yine aynı gün bakacağım. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün olmuş oluyor. Yoksa kesin yok demek degildir testi tekrarlarim ama bakarsin görürüz nasip tabiki haber veririm

Ayyy canim mart ayindan sonra yeni basliyoruz iste daha bu ay anca iyileştim ilaçları da bıraktım nasipse hazırım ya. Bizim kizlardan hamile kalanlar olmuştur insallah ben bikaç aydir uzak kalmiştim dönünce baktim kimisi çıkmış kimisi bebiş bekliyor bulabilgimce bakip takip ettim onlari da ne güzel haberleşiyorduk bize de nasip olur insallah bu ay bu aydan umutluyum

Yaaa kızlar bişey sorucam 5 gündür kesilmeyen sağ kasık ağrım var. Ara ara yokluyor beni ağır bir ağrı değil ama sürekli vuruyor neden sizce enfeksiyon falan olabilir mi

Olsun kuzum.. İyi ol da.. Önemli olan o. Hazır olmana çok sevindim inşallah uğurlu gelsin canım bu ay.. Evet hamiş olanlarda oldu bekleyenlerde nasip canım. Bende Nisan ayını komple covit geçirdim. Sonra toparlanma süreci vs. Mayıs haziran ovu takibi yaptık denedik olmadı. Bu ay da işte günleri değerlendirdik ama nasip 12 sini bekliyorum. Bata 4 var ama hem adet belirtilerim var hem değişik kasık batmaları. Ama erken testlerim negatif çıktı. Umudum kayboldu.. Allah hayırlısını nasip etsin kuzucum hepimize inşallah

Cok tesekur ederim. Bende daha once hic pik goremedim bu ay kararliyim bulucam o yumurtayi insallah

Kızlar benim ovülasyon biteli 5 gün oldu ama iki kasıkta bu ay ilk defa ağrı var bacak arasında böyle anlatamam ve sürekli bir şeffaf bir akıntı test yapıyorum yumurtlama da değil sizce ne derseniz bu ay olumlu mudur bu durumu yaşayan var mı sonrasında hamile kalan yada yumurtlama sonrası benim gibi yaşayan ?

Kızlar 20.gün nihayet yumurtlamaya girdim diye düşünüyorum doğru mudur?

Eşimin canı dün lahanalı börek bugün incirli dondurma çekti Beylerde psikolojik olarak gebe kalacaklar galiba

Eklentiler

• 932BB48C-BDE5-4E5A-A13E-1DCD9EE7EB2B.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 57
Aynen hsg de çıktı benim bir kürtajım var ondan şüpheleniyor doktorlar

Yaaa kızlar bişey sorucam 5 gündür kesilmeyen sağ kasık ağrım var. Ara ara yokluyor beni ağır bir ağrı değil ama sürekli vuruyor neden sizce enfeksiyon falan olabilir mi
Vajinal bir enfeksiyonsa akıntı yapar ve akıntı kötü kokar. Mesaneye bağlı ağrı ise idrar yaparken yanma hissedersin. Böbreklere bağlı bir ağrı ise arkadan böbreklerin olduğu yerde ağrı olur ve idrarın rengi koyulaşır. Bunların hiç biri değilse gebe olabilirsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…