Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesi ekledim eksik varsa beni etiketleyip bilgi verin kizlar

Kiz benim regle 4 gün kala agri basladi 2 gün de devam etti toplam 6 gün agridi sonra ben baktırdım ultrasyoba hiç bisi yok dedi kist mist enfeksiyon zaten yoktu labta çalışıyorum baktım kültüre de ama sen yine baktir noldu anlamadım ben de=/

Hali ama kasıklarımda ağrı ateş basmam oluyor şuan 3 senedir uğraşıyorum keşke olsada vardır inşaallahh yoksa allahımm uzaklaştırıyorsa güzelleştiriyodur
Sabrın için tebrik ederim ben 6 ay için üzülüp duruyorum doktor bugün unut bak bisi yok ultrasyonda falanda genceciksiniz dedi unutmazsan olmaz dedi haklı keşke unutabilsem..

Sabrın için tebrik ederim ben 6 ay için üzülüp duruyorum doktor bugün unut bak bisi yok ultrasyonda falanda genceciksiniz dedi unutmazsan olmaz dedi haklı keşke unutabilsem..
Ona bakarsan bende unutamıyorumkii halaa sonra bu sitede kafamı dağıtıyorum inanki 1 ay aklımda yok gerçekten genceciksinn şimdiki zaman herkes 40 yaşında yapıyor çocuk düşün yanii oyüzden 6 ay bile senin için çok erkenn bak ben 3 senedir uğraşıyorum baktım olmuyorr elbetkii olcak yanii öyle düşünmek lazım hiçbirseyin yok ona şükrett en azından

Canim inşallah en kısa sürede her sey güzel olur

Bende de bu ay ayni sey oluyo ilk kez çok belirgin bi pik yakaladim catlamadan sonraki 3 gun bugun catlamadan beri kasik agrisi bel agrisi bugun de seffaf yogun akinti oldu bende yumurtlama testi yaptim cok silik cizgi anlayamadim 6 aydir ilk kez boyle bisey yasiyorum

merhaba, clife kullandigin ay mi gecikti reglin ? Ben de bu ay kullandim. Yumurtlamaya olumlu etkisi oldugunu dusunuyorum akintimdan anladim, diger aylara gore daha fazla uzayan daha kalin gibi idi sanki bilemiyorum bisey ifade ediyor mu bu ama geciktirmesinden korktum ben de bir kac boyle yorum okudum umarim kist olmamistir..

Canim yumurtlama testinde cizgi pik olmadigi surece yumurtlama anlamina gelmiyor hafif koyu ya da silikte olsa yumurtlama degil

Canim yumurtlama testinde cizgi pik olmadigi surece yumurtlama anlamina gelmiyor hafif koyu ya da silikte olsa yumurtlama degil
Canim biliyorum benim bahsettigim şey pikten ve çatlamadan sonraki yumurta aki akinti ilk kez yasiyorum catlamadan sonraki 3. Gunum bugun kasik bel agrisi yasiyorum catlamadan beri o yuzden garip geldi hatta ihtimal vermesem de tekrar yumurtluyor muyum diye test yaotim ama yumurtlama degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…