Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bunların hiç biri değil keşke gebelik olsa ama dün test yaptım negatif çıktı bat bugündü saat 12ye geldiğine göre 1 günlük gecikme oldu ama herhalde bata 1 gün kala silikte olsa çıkardı

Balım valla aynı hala devam ediyor ama regl ağrısı gibi değil ufak ufak yokluyor gidiyor sağ tarafta sürekli bide bacağıma vuruyor bazen ağrısı hafif bi ağrı. Neden oluyor anlamıyorum :/

Çatlamanın 5. Günü bu ay iki defa çatlama oldu ilkini kaçırdım bundan da emin deilm listelerden dolayı. Belirtiler ne zaman başlıyor acaba

Ne zamandır koyu çıkıyor ovi testin ve ağrılar kacgundur var

Ben de aynı şekilde ve dediğim gibi ayyyy inşallah

O zaman bende pazar günü hamilelik testi deniyim yoksa ovi mi denemek lazım

Nasıl bir ağrıydı sende ki kuzu regl ağrısı gibi mi hafif miydi. Çok hafif bende ki rahatsız edici değil ama iyice sıklaştı ağrı yarım saatte bir yokluyor

Evet hamilelik ilk idrar ovi ilk idrarla yapilmayan

Bu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
O hiç belli olmaz Allah ol der olur yüreğiniz ferah olsun çalışmak bir ibadet gibidir dua edin

Yok yok anca görüyorum ben de
Ne zamandır koyu çıkıyor ovi testin ve ağrılar kacgundur var
Yumurtlama olduğundan beri ince bir sızı var gelip geçen birde batma gibi bir his. Çatlama olunca ovü. Yapmıştım tamamen silikkeşmişti. Bugün yaptım daha koyu çıktı. Atayım foto. 3 temmuz yumurtlama. Gebelik içinde erken yani. Son bat 20 haziran. Kuruyunca daha silik olmuş

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…