Eklemişim canım tarihe göre sıralı bi bak istersen=)20 temmuz bat, 5ay, 31 yaşHali
Sağol canım teşekkür ederim şimdi gördüm. Israrla eklettim yani kendimiEklemişim canım tarihe göre sıralı bi bak istersen=)
Yok yok anca görüyorum ben de=)Sağol canım teşekkür ederim şimdi gördüm. Israrla eklettim yani kendimi
Gerek kalmadı ya oldum akşam üstü çok moralim bozuldu.Bıktım artık vallakuzum çatlamadan 14 gün sonra regl olcaksın denir ya belki de daha çıkmaması normal yani sen bir kaseti at bakalım bişey çıkarabilecek miyiz
Valla bunların hiç biri değil keşke gebelik olsaVajinal bir enfeksiyonsa akıntı yapar ve akıntı kötü kokar. Mesaneye bağlı ağrı ise idrar yaparken yanma hissedersin. Böbreklere bağlı bir ağrı ise arkadan böbreklerin olduğu yerde ağrı olur ve idrarın rengi koyulaşır. Bunların hiç biri değilse gebe olabilirsin =)
Balım valla aynı hala devam ediyor ama regl ağrısı gibi değil ufak ufak yokluyor gidiyor sağ tarafta sürekli bide bacağıma vuruyor bazen ağrısı hafif bi ağrı. Neden oluyor anlamıyorum :/Kiz benim regle 4 gün kala agri basladi 2 gün de devam etti toplam 6 gün agridi sonra ben baktırdım ultrasyoba hiç bisi yok dedi kist mist enfeksiyon zaten yoktu labta çalışıyorum baktım kültüre de ama sen yine baktir noldu anlamadım ben de=/
Ne zamandır koyu çıkıyor ovi testin ve ağrılar kacgundur varMerhaba. Benim yumurtlamada 2-3 temmuz yakınız galiba. Benimde kasıklarımda ara ara yoklayan gelip geçen bi ağrı var özellikle solda. 10 uncu günde çıkıyormuymuş. Bende salı yapayım test diyordum. Ovüde koyu çıkıyor tam pik gibi değil ama koyu çıkıyor. Birbirimizi haberdar edelim mi?
Ben de aynı şekilde ve dediğim gibi ayyyy inşallahBende de bu ay ayni sey oluyo ilk kez çok belirgin bi pik yakaladim catlamadan sonraki 3 gun bugun catlamadan beri kasik agrisi bel agrisi bugun de seffaf yogun akinti oldu bende yumurtlama testi yaptim cok silik cizgi anlayamadim 6 aydir ilk kez boyle bisey yasiyorum
O zaman bende pazar günü hamilelik testi deniyim yoksa ovi mi denemek lazımBen ilk hamileliğinde çatlamadan sonraki 9. Günde öğrendiğim için yine aynı gün bakacağım. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün olmuş oluyor. Yoksa kesin yok demek degildir testi tekrarlarim ama bakarsin görürüz nasiptabiki haber veririm
Nasıl bir ağrıydı sende ki kuzu regl ağrısı gibi mi hafif miydi. Çok hafif bende ki rahatsız edici değil ama iyice sıklaştı ağrı yarım saatte bir yokluyorKiz benim regle 4 gün kala agri basladi 2 gün de devam etti toplam 6 gün agridi sonra ben baktırdım ultrasyoba hiç bisi yok dedi kist mist enfeksiyon zaten yoktu labta çalışıyorum baktım kültüre de ama sen yine baktir noldu anlamadım ben de=/
Evet hamilelik ilk idrar ovi ilk idrarla yapilmayanAyy hadi inşallah, sen yine iyi dayanmışın. Benim bata 6 gün vardı. Bugün yaptım negatif. Kendime söz verdim. Ben de 3 gün kala falan yapıcam. Bir de sabah ilk idrarla yapmadım. İlk idrarla yap mutlaka, daha dogru sonuç veriyomuş. Pişman oldum☺
O hiç belli olmaz Allah ol der olur yüreğiniz ferah olsun çalışmak bir ibadet gibidir dua edinBu yazdıklarınızı okunuca gebe kalamıcam o halde ben bimde calısıyorum ve bütün gün ayaktayım ayrıca mal atarken mecbur agır kaldırıyoruz ben hamile kalamam o halde
Ayy inşaAllahBen de aynı şekilde ve dediğim gibi ayyyy inşallah
Yok yok anca görüyorum ben de
Yumurtlama olduğundan beri ince bir sızı var gelip geçen birde batma gibi bir his. Çatlama olunca ovü. Yapmıştım tamamen silikkeşmişti. Bugün yaptım daha koyu çıktı. Atayım foto. 3 temmuz yumurtlama. Gebelik içinde erken yani. Son bat 20 haziran. Kuruyunca daha silik olmuşNe zamandır koyu çıkıyor ovi testin ve ağrılar kacgundur var
Aynıymış regl tatihimiz. Yumurtlama ne zaman sizin19 temmuz gel artık merak etmek çok kötü
Bat ne zman kuzumAyy inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?