- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
19 u kuzum hayirlisiyla bu 7. Ayim korunmasiz iliskide ovulasyon testiyle denemede de 5. Ayim ilk kez bu ay guzel bi yumurtlama catlama gordum umudum var boş cikmaz insaAllahBat ne zman kuzum
Ben nedendir bilinmez hamile olduğumu hissediyorumAynıymış regl tatihimiz. Yumurtlama ne zaman sizin
1 yunurtlama 2 su catlama teste göre öyle göründü bana 3 unde siliklesti hiçbir belirti yok sanki ama bir mucize bekliyoruz işteAynıymış regl tatihimiz. Yumurtlama ne zaman sizin
1gün var aramızda 3 yumurtlama benimde. Hadi hayırlısı inşallah hamile oluruz. Hakeden isteyen herkese nasip olsun inşallah1 yunurtlama 2 su catlama teste göre öyle göründü bana 3 unde siliklesti hiçbir belirti yok sanki ama bir mucize bekliyoruz işte
Bugün kızlar catlamadan sonra 10 gün geçince belirtiler olmuş diye yazdı bakalım pazartesi herhangi bir belirti olucak mi
Bu arada tek belim ağrıyor
Yarın sabah ilk idrardan sonra su icmiyim de yapıyım bende ovi testiYumurtlama olduğundan beri ince bir sızı var gelip geçen birde batma gibi bir his. Çatlama olunca ovü. Yapmıştım tamamen silikkeşmişti. Bugün yaptım daha koyu çıktı. Atayım foto. 3 temmuz yumurtlama. Gebelik içinde erken yani. Son bat 20 haziran. Kuruyunca daha silik olmuş
Her kadın anneliği hak eder yürekten isteyen herkese nasip olsun kimsenin kucağı boş kalmasın1gün var aramızda 3 yumurtlama benimde. Hadi hayırlısı inşallah hamile oluruz. Hakeden isteyen herkese nasip olsun inşallah
Hadi inşallahBen nedendir bilinmez hamile olduğumu hissediyoruminşallah yanılmam. İllkez ovü yaptım bu ay. Tlfonumdaki uygumayla aynı gün piki gördüm ovülasyondada. 1 gün pik oldu ertesi gün çatladı. Adetlerim düzenli. Pco yok. Saygılar
Hayırlısı artık
Bugün benim de ovulasyon testim aynı senin gibi koyu çıktı, acaba mı gebelikten mi diyorum ama hiçbir belirtim yok yaYumurtlama olduğundan beri ince bir sızı var gelip geçen birde batma gibi bir his. Çatlama olunca ovü. Yapmıştım tamamen silikkeşmişti. Bugün yaptım daha koyu çıktı. Atayım foto. 3 temmuz yumurtlama. Gebelik içinde erken yani. Son bat 20 haziran. Kuruyunca daha silik olmuş
Çatlatma iğnesini mi yapacak canım?Benim de Yarın kontrolüm var inşallah gelişmiştir yumoşlarım da iğneyi yapar doktor..
Anladım canım inşallah tez vakitte dolar kucaklarımız bende farklı bi doktora daha gidicem bakalım o ne diyecek.Aynen hsg de çıktı benim bir kürtajım var ondan şüpheleniyor doktorlar
Sende çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim yardımcın olsun. Bugün yine babamın yokluğu azap gibi geldi, keşkeler yedi bitirdi. Sabahtan beridir başım ağrıyor, bu böyle olmayacak. Evde tek kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sabır sabır sabır diyorum, dua ediyorum. Sonra düşünüyorum herkes evlendi çocuk yaptı sen iki yıldır hala teksin vs vs vs kafamınyedi bitirdi. Rabbim inşallah tez zamanda yüreğime İnşirah ferahlığı verir.Cnn benim dua et herseyde bir hayır vardır elbet üzülme ben sana ikinci hamileliğinde yaşadıklarımı anlatayım 2 yaşında bir kızım vardı 2016 agustosunda itibaren 2. Cocuk istiyorduk benle esim ugrastik tam 9 ay boyunca 2017 mayista hamile oldugumu ogrendim ve ikizlere ama nasil mutlu olduk cok sukur dedik bunca ay ugrastik ama Rabbim bize iki bebis nasip etti dedik tabi sevincimiz cok surmedi yeni 1 aylık hamileyken kizimin genzinde tümör olduğunu öğrendik yikildik hemde 3 sene uğraştık biz Sanlıurfa da yaşıyoruz kizimin durumu kötü olunca Ankara da tedavi olması gerekti tabi ben ve bütün aile yikildik ben 3 yıl boyunca kizimin kizimin tedavileri sirasinda hic yanında olamadim hamileydim ve iki bebek taşıyordum eşim kayinvalidem bebekleri düşünüp onlarida riske atmamam için hep onlar ilgilendiler kızımla sürekli ankara ya gidip 20 gün bir ay kalıp tedavi görüp geliyorlar 10 15 gun yanimda kalıp gidiyorlardı ben dogum yaptigimda bile yanimda degillerdi digum yaptiktan 15 gun sonra gelebildiler yanima ve sonra turkiye de tedavinin yapılamayacağını söyleyip Almanya ya yönlendirdiler ve yine ben gidemedim ikizlerim 6 ayliklardi eşim ve kizim tek gittiler tam 1 yıl orada kaldılar geldiklerinde cocuklarim 1,5 yasindalardu ama öyle bir yiprandikki bütün aile herşey alt üst oldu ben 2. Çocuğu isterken bunları yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi kızım ölüme gitti ve son anda kurtuldu anlatılmaz birşey hala şuan yazarken bile ağlıyorum vallahi bütün ailede tramva oldu resmen önceden hep derdim olsun olsun ama isterken hayırlısıyla olmasını istemek gerekiyormus kızımdan hariç o sene kaynımın apandisiti patladı ameliyat oldu kardeşim marangoz iş yaparken elini makinada bırakıp kesti eşimin eli bilginden itibaren kesildi annem belinden ameliyat oldu babamın bütün vücudunu enfeksiyon kapladı ölümden döndü yani herşeyin hayırlısı Rabbim birşeyleri geciktiriyorsa guzellestiriyordur sabredip dua edip tevekkül etmek gerek hayırlısıyla istemek gerek biraz uzun oldu ama bende sizler için anlatıp hataya düşüp isyan etmeyelim sabredelim diyorum
Evet inşallah canım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi ama haftasonuna denk geliyor diye cumadan gidicem. İnşallah iğne vurulacak kıvama gelmiştirÇatlatma iğnesini mi yapacak canım?
Hangi masaj bu ebru Ceylan'ın YouTube videolarından mı? Oysa hangisiEki Görüntüle 2885221
Kızlar tutarmi bilmem ama kesinlikle masajın hayrina bu koyuluk gecen ay boyle koyu degildi sizce tam pik olmus mu bu
Millet evlenir evlenmez bebek düşünüyor, bizim gibi ahh zaten istediğimizde hemen oluyor diyip 1.5 sene korunmuyor. Ah aptal kafamBugün yine daha geçen sonbahar evlenen arkadaşımın hamilelik haberini gördüm instagramda
Evet pik canım. Yumurtlama günün önceki aylardaki zamanda mı oldu daha erken mi ?Eki Görüntüle 2885221
Kızlar tutarmi bilmem ama kesinlikle masajın hayrina bu koyuluk gecen ay boyle koyu degildi sizce tam pik olmus mu bu
Canım gebe değilim ama bu ay bende de batma oldu hatta ümitlendim falan ama adet oldum sonunda. Doktora gittim,rahim ağzında hafif bi kızarıklık var ve hafif enfeksiyon var ondannkaynaklı olabilir diye düşünüyorum.Herkese merhababiraz yoğun bir dönem olunca ben pek mesajları okuyamadım. Hamile arkadaşları tebrik Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif gören arkadaslarim inşallah günü zamanı geldiğinde mutlu haberlerinizi alırız ben de bugün doktora muayeneye gittim ultrasonla baktı üstten rahim duvarına, kist miyom var mı vs vs diye. Kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım beliyorum yeni gebe olan arkadaşlar vajinanizda batmalar var mı ? Bir de buna cevap verirseniz assiri mutlu olurum
Covid geçirdiğim için 1 doz yapılacakmış bana, henüz yaptırmadım. Kafama eserse gider sinovac yaptırırım, biontech yan etkileri fazlaymışKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?