Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıymış regl tatihimiz. Yumurtlama ne zaman sizin
Ben nedendir bilinmez hamile olduğumu hissediyoruminşallah yanılmam. İllkez ovü yaptım bu ay. Tlfonumdaki uygumayla aynı gün piki gördüm ovülasyondada. 1 gün pik oldu ertesi gün çatladı. Adetlerim düzenli. Pco yok. Saygılar
Hayırlısı artık

Aynıymış regl tatihimiz. Yumurtlama ne zaman sizin
1 yunurtlama 2 su catlama teste göre öyle göründü bana 3 unde siliklesti hiçbir belirti yok sanki ama bir mucize bekliyoruz işte
Bugün kızlar catlamadan sonra 10 gün geçince belirtiler olmuş diye yazdı bakalım pazartesi herhangi bir belirti olucak mi
Bu arada tek belim ağrıyor

1gün var aramızda 3 yumurtlama benimde. Hadi hayırlısı inşallah hamile oluruz. Hakeden isteyen herkese nasip olsun inşallah

Yarın sabah ilk idrardan sonra su icmiyim de yapıyım bende ovi testi
siz birkaç gün geçince test yapın bakalım inşallah güzel haberler verin

Hadi inşallah
Benimde regl duzenli inşallah benim yaş var sadece 38

Bugün benim de ovulasyon testim aynı senin gibi koyu çıktı, acaba mı gebelikten mi diyorum ama hiçbir belirtim yok ya

Sende çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim yardımcın olsun. Bugün yine babamın yokluğu azap gibi geldi, keşkeler yedi bitirdi. Sabahtan beridir başım ağrıyor, bu böyle olmayacak. Evde tek kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sabır sabır sabır diyorum, dua ediyorum. Sonra düşünüyorum herkes evlendi çocuk yaptı sen iki yıldır hala teksin vs vs vs kafamınyedi bitirdi. Rabbim inşallah tez zamanda yüreğime İnşirah ferahlığı verir.

Canım gebe değilim ama bu ay bende de batma oldu hatta ümitlendim falan ama adet oldum sonunda. Doktora gittim,rahim ağzında hafif bi kızarıklık var ve hafif enfeksiyon var ondannkaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Covid geçirdiğim için 1 doz yapılacakmış bana, henüz yaptırmadım. Kafama eserse gider sinovac yaptırırım, biontech yan etkileri fazlaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…