Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün benim de ovulasyon testim aynı senin gibi koyu çıktı, acaba mı gebelikten mi diyorum ama hiçbir belirtim yok ya
Bu kadar koyuluk gebelikten şüphelenmek için yeterli değil zaten. Burda ovü ile gebe olduğunu ögrenenlerin ki bildiğin pik ti. Ben adetken bile hiç belirti vermeyen bi tipim. Ağrı sızı gögüs şişliği hiçbişe olmaz bende. Kasık ağrım olunca şüphelendim. İnşallah vardır

Merhaba bat 17 temmuz yaş 29 2 senedir deniyoruz benide eklermisiniz inş dileklerimiz kabul olur

Hadi inşallah
Benimde regl duzenli inşallah benim yaş var sadece 38
Allah nasip ettikten sonra olur. Bende 31 iki sağlıklı gebeliğim var. İkinci evliliğim eşimi seviyorum onun çocuğu yok. Çok istiyor. İlk bebek gibi onunla birlikte heyecanlıyım

Canim insallah mucizenin belirtisidir Benim tecrubeme ve okuduklarima gore eger akinti kremsi hafif kalin yapidaysa regl habercisi ama daha sivi seffaf ise gebelik habercisi gibi diyorlar bir de sarimsi akinti diyen coktu

Nasıl bir ağrıydı sende ki kuzu regl ağrısı gibi mi hafif miydi. Çok hafif bende ki rahatsız edici değil ama iyice sıklaştı ağrı yarım saatte bir yokluyor
Benim onceden agrimazd8 ara ara rahatsız ediyordu dur bakalm herkese başka bisi yapıyor inşallah vardir=)

Günaydın herkese bugun yine gebelik testi yaptım tertemiz geldi olsa çıkardı bence umutlar diğer aya

Allah yardımcın olsun cnm şeytan insanı neyle meşgul edeceğini çok iyi biliyo evet çok zor zamanlar geçirmişsin ama kendini bırakma Allah büyüktür hiç ummadığın bir anda çiçekler açtırır yuvanda elbet zor üzülme sıkılma ağlama diyemem cnm ama isyan etme olmuyo deme olacak ama bir zamanı var de vallahi ben bu süreçler boyunca hiç isyan etmedim sadece çok dua ettim çok Kur 'an okudum kendimi sakinlestirdim emin ol etrafındakiler senin için üzülür ama bir yere kadar benim bakanım yardımcı olanım çoktu Allah razı olsun ne deşeydim yapılırdı ama ben çok yanlizdim kafamdakilerle kızımla bile konuşamıyordum huysuzlanıyordu orada beni istiyordu diye evliligim bile tehlikeye girdi bütün aile darma duman olduk ama derdini veren çok şükür dermaninida veriyo elbet sıkılacaksın k3ndini yanlız hissedeceksin kimse seni anlamiyo gibi gelecek ama unutma Rabbin var herşey çok güzel olacak ben o zamanlar hep inşirah suresi okuyup dinlerdim beni çok rahatlatirdi yasin okurdum fetih okurdum emin ol herşey geçecek ve bu yaşanmışlıkları hatırlayıp çok şükür atlattım diyeceksin Allah büyüktür ona sığın herşey bir imtihanRabbim kalbine inşirah ferahlığı versin insAllah cnm

Sen unutmus olamazsin Soylemistim de haziran grubunda.
aman allahım çocuk beynimi yedi kıız bata 8 kala mı 7 kala mı ne öğrendin hemdee dimiii bu gruba yanlışlıkla mı eklenmişsin acabaa olsuun duble hayırlı olsun her ay hayırlı olsuna gelirim artık forumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…