Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19 u kuzum hayirlisiyla bu 7. Ayim korunmasiz iliskide ovulasyon testiyle denemede de 5. Ayim ilk kez bu ay guzel bi yumurtlama catlama gordum umudum var boş cikmaz insaAllah
19 u kuzum hayirlisiyla bu 7. Ayim korunmasiz iliskide ovulasyon testiyle denemede de 5. Ayim ilk kez bu ay guzel bi yumurtlama catlama gordum umudum var boş cikmaz insaAllah

Eklentiler

• 208B7112-D876-4D5A-A372-1AF6DAAE1B45.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 120
Ahaha avet hatirladin daha hamilelik belli degilken eklenmistim iki gurubada. Haziran da nasip oldu. İnsallah devami gelir bakalim. Seninde tekrar hayirli olsun hamişliğin

Kızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, - Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim

Eklentiler

• 20210709_082958.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 111
o meşhur prodoctor predictorda böyle hatalar olmuyor genelde kuzum yaa bi de dün bu yoktu sonuçta değil miiiiii <3 <3

Gorunuyor 2. Cizgi dikkatli bakınca insallah hamilesindir

o meşhur prodoctor predictorda böyle hatalar olmuyor genelde kuzum yaa bi de dün bu yoktu sonuçta değil miiiiii <3 <3
Predüctor early bu, kuruma çizgisi mi diyorum ama dün yoktu, kafam karıştı. Bu kadar da tesadüf olmaz di mi, ay hiç belirtim de yok. Tekrarlarım yarın

Predüctor early bu, kuruma çizgisi mi diyorum ama dün yoktu, kafam karıştı. Bu kadar da tesadüf olmaz di mi, ay hiç belirtim de yok. Tekrarlarım yarın
var mı evde şu ann bi çıkart bak o çizgi hep varsa görünür boşken ay hadi inşallah yaaa bir miniş daha gelsin

Sanki bu ekstra çizgi gibi kuzum umutlandırmak istemem ama kan ver bencee

Peki kaset testte de gördün mü yoksa erken gebelik testinde mi gördün sadece?
kasette bakarken kör olcaktım da ilk kasette tespit ettik ama ne şekillerde sen düşün... sonra predictor yaptım bende o bile sakindi incecik yarın yapacağın bence öyle olacak dur atayım sana özelden

Hangi masaj bu ebru Ceylan'ın YouTube videolarından mı? Oysa hangisi

Bunu yaptım canım ben
Evet pik canım. Yumurtlama günün önceki aylardaki zamanda mı oldu daha erken mi ?
Erken oldu canım oda masajdan kaynaklı bence çünkü gecen ay adetin 17.gunu tamda yumurtlayamamistim t cizgisi c kadar koyu çıkmamıştı zahradaninkiyle karsilastirmistim onun kopkoyuydu halen buna bile inanmiyorum pik olduguna çünkü bazılarının ki kopkoyu bordonunda ötesinde
Canim benim 4.gunum bugün masajı ne zaman yapin
Halicim adetim bitti 3 yada 4.günü basladim masaja ama toplasan 2 gun yapmisimdir yanlış yaptığımı ogrenince burdan bıraktım

Mesajını okurken gözlerim doldu, ağladım. Çok teşekkür ederim, iyi geldin

Kızlarr günaydın Ben hala beklemedeyim bat 19 temmuz. Karnımda yine doluluk hissi var geçen ayki gibi. Ama bu sefer varsa bişey erkenden yakalamak istemiyorum kendime söz verdim 2 gün kala test yapıcam
ayy en heyecanlı ama en lanet kısım ya 17 temmuza kadar biz nasıl dayancazzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…