- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
19 u kuzum hayirlisiyla bu 7. Ayim korunmasiz iliskide ovulasyon testiyle denemede de 5. Ayim ilk kez bu ay guzel bi yumurtlama catlama gordum umudum var boş cikmaz insaAllah
19 u kuzum hayirlisiyla bu 7. Ayim korunmasiz iliskide ovulasyon testiyle denemede de 5. Ayim ilk kez bu ay guzel bi yumurtlama catlama gordum umudum var boş cikmaz insaAllah
Ahaha avet hatirladinaman allahım çocuk beynimi yedi kıız bata 8 kala mı 7 kala mı ne öğrendin hemdee dimiii bu gruba yanlışlıkla mı eklenmişsin acabaa olsuun duble hayırlı olsunher ay hayırlı olsuna gelirim artık forumuna
o meşhur prodoctor predictorda böyle hatalar olmuyor genelde kuzum yaa bi de dün bu yoktu sonuçta değil miiiiii <3 <3Kızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki,- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Gorunuyor 2. Cizgi dikkatli bakıncaKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki,- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Predüctor early bu, kuruma çizgisi mi diyorum ama dün yoktu, kafam karıştı. Bu kadar da tesadüf olmaz di mi, ay hiç belirtim de yok. Tekrarlarım yarıno meşhur prodoctor predictorda böyle hatalar olmuyor genelde kuzum yaa bi de dün bu yoktu sonuçta değil miiiiii <3 <3
Canım senin kaçıncı gününde kanda çıktı?o meşhur prodoctor predictorda böyle hatalar olmuyor genelde kuzum yaa bi de dün bu yoktu sonuçta değil miiiiii <3 <3
var mı evde şu ann bi çıkart bak o çizgi hep varsa görünür boşken ay hadi inşallah yaaa bir miniş daha gelsinPredüctor early bu, kuruma çizgisi mi diyorum ama dün yoktu, kafam karıştı. Bu kadar da tesadüf olmaz di mi, ay hiç belirtim de yok. Tekrarlarım yarın
Sanki bu ekstra çizgi gibi kuzum umutlandırmak istemem ama kan ver benceeKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki,- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
çatlama günü dahil 9. gün kuzum, 8. günde hayalet çizgilerle gördükCanım senin kaçıncı gününde kanda çıktı?
Peki kaset testte de gördün mü yoksa erken gebelik testinde mi gördün sadece?çatlama günü dahil 9. gün kuzum, 8. günde hayalet çizgilerle gördük
kasette bakarken kör olcaktım daPeki kaset testte de gördün mü yoksa erken gebelik testinde mi gördün sadece?
Ay inşallah kuzum, sende de böyle vardı sanki? Testlere güvenimiz sıfırlandı.Ben yarın da yapıp kan verme işine girişirim olmadı.Sanki bu ekstra çizgi gibi kuzum umutlandırmak istemem ama kan ver bencee
Hangi masaj bu ebru Ceylan'ın YouTube videolarından mı? Oysa hangisi
Erken oldu canım oda masajdan kaynaklı bence çünkü gecen ay adetin 17.gunu tamda yumurtlayamamistim t cizgisi c kadar koyu çıkmamıştı zahradaninkiyle karsilastirmistim onun kopkoyuydu halen buna bile inanmiyorum pik oldugunaEvet pik canım. Yumurtlama günün önceki aylardaki zamanda mı oldu daha erken mi ?
Halicim adetim bitti 3 yada 4.günü basladim masaja ama toplasan 2 gun yapmisimdir yanlış yaptığımı ogrenince burdan bıraktımCanim benim 4.gunum bugün masajı ne zaman yapin
Mesajını okurken gözlerim doldu, ağladım.Allah yardımcın olsun cnm şeytan insanı neyle meşgul edeceğini çok iyi biliyo evet çok zor zamanlar geçirmişsin ama kendini bırakma Allah büyüktür hiç ummadığın bir anda çiçekler açtırır yuvanda elbet zor üzülme sıkılma ağlama diyemem cnm ama isyan etme olmuyo deme olacak ama bir zamanı var de vallahi ben bu süreçler boyunca hiç isyan etmedim sadece çok dua ettim çok Kur 'an okudum kendimi sakinlestirdim emin ol etrafındakiler senin için üzülür ama bir yere kadar benim bakanım yardımcı olanım çoktu Allah razı olsun ne deşeydim yapılırdı ama ben çok yanlizdim kafamdakilerle kızımla bile konuşamıyordum huysuzlanıyordu orada beni istiyordu diye evliligim bile tehlikeye girdi bütün aile darma duman olduk ama derdini veren çok şükür dermaninida veriyo elbet sıkılacaksın k3ndini yanlız hissedeceksin kimse seni anlamiyo gibi gelecek ama unutma Rabbin var herşey çok güzel olacak ben o zamanlar hep inşirah suresi okuyup dinlerdim beni çok rahatlatirdi yasin okurdum fetih okurdum emin ol herşey geçecek ve bu yaşanmışlıkları hatırlayıp çok şükür atlattım diyeceksin Allah büyüktür ona sığın herşey bir imtihanRabbim kalbine inşirah ferahlığı versin insAllah cnm
ayy en heyecanlı ama en lanet kısım yaKızlarr günaydınBen hala beklemedeyim bat 19 temmuz. Karnımda yine doluluk hissi var geçen ayki gibi. Ama bu sefer varsa bişey erkenden yakalamak istemiyorum kendime söz verdim 2 gün kala test yapıcam
Aaa covid geçirenlere 1 doz mu ilk kez duydumCovid geçirdiğim için 1 doz yapılacakmış bana, henüz yaptırmadım. Kafama eserse gider sinovac yaptırırım, biontech yan etkileri fazlaymış
Evet öyleymiş yeni bir karar çıkmışAaa covid geçirenlere 1 doz mu ilk kez duydumbugün gidicem yaptırıcam bilgilendirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?