Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesajını okurken gözlerim doldu, ağladım. Çok teşekkür ederim, iyi geldin
Rabbim gönlüne insirah ferahlıgi versin insAllah emeklerin boşa çıkmasın cnm biz birbirimize destek olmak ve bilgilenmek için burada vakit geçiriyoruz cnm sıkma canını ağlamak çok iyi geliyo insana sana faydam olduysa ne mutlu bana❤

Sag ol canim

Ben de görüyorum kızlar testi yanlış günde yapıyoruz gecikmeden geri 6 gün saymak gerekiyo en erken biz bat günümüzden sayıyoruz. Muhtemelen ötekinde çizgi ondan çıkmadı bunda var

Kuzu negatifi böyle

Eklentiler

• FCD4B206-6B3F-4A27-AB50-F8961A26C627.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba arkadaşlar, doktordan çıktım şimdi. Sağda 2, solda 3 yumurta var mış 15,16 mm boyutlarında, gayet iyi dedi eşimin sonuçlarına da gayet iyi dedi, senin hamile kalman lazım dedi pazartesi tekrar çağırdı az daha gelişsin iğne yaparız dedi. Bende durumlar böyle

Evet inşallah canım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi ama haftasonuna denk geliyor diye cumadan gidicem. İnşallah iğne vurulacak kıvama gelmiştir
Hadi kuzum hayırlısı. Büyümüştür yumuşlar
Günaydın herkese bugun yine gebelik testi yaptım tertemiz geldi olsa çıkardı bence umutlar diğer aya
Kaç gün var Bat a canım?
Valla canım var görünüyor. Kuruma çizgisi gibi gelmedi bana ama, istersen kan ver bakalım?

Kız ben bunda da çizgi görücem nerdeyse, çıplak gözle hiç mi bişi yok? zorlasan da yok mu, benim de cok belirgin degil
Bu benim haziran testimdi kuzu yani hiç yoktu az bile
Bat 15 se 16 dan geriye saycaksın, hatta bugün bile çıkması mucize yarına daha koyulaşır eminimki biz bat gününden sayıp hata yapıyoruz bak testin klavuzuna anlicaksın beni

Bu ay hamilesin canım o zamn hadi bakalım gelsin pozitif testler

Öncesinde muayene olmuş muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…