şimdi o yine değişmiş 2. doz tekrar gelmiş covid geçirenlere dalga geçiyorlarEvet öyleymiş yeni bir karar çıkmış
Sağol canım bilgilendirme için biz de geçirdik ama 7 ay oldu antikorun a sı kalmamıştır artıkEvet öyleymiş yeni bir karar çıkmış
Mesajını okurken gözlerim doldu, ağladım.Çok teşekkür ederim, iyi geldin
Sag ol canim
Bunu yaptım canım ben
Erken oldu canım oda masajdan kaynaklı bence çünkü gecen ay adetin 17.gunu tamda yumurtlayamamistim t cizgisi c kadar koyu çıkmamıştı zahradaninkiyle karsilastirmistim onun kopkoyuydu halen buna bile inanmiyorum pik oldugunaçünkü bazılarının ki kopkoyu bordonunda ötesinde
Halicim adetim bitti 3 yada 4.günü basladim masaja ama toplasan 2 gun yapmisimdir yanlış yaptığımı ogrenince burdan bıraktım
Hayırlı uğurlu olsun canim
Ben de tam onu okudum şimdişimdi o yine değişmiş 2. doz tekrar gelmiş covid geçirenlere dalga geçiyorlar
sen 1. dozu ol da 2. doza kadar 3 bile gelebilirBen de tam onu okudum şimdihergün bi şey değişiyo napcaz biz
Ben de görüyorumKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Her şey mümkünsen 1. dozu ol da 2. doza kadar 3 bile gelebilirbir şeyler olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oluyor :
Kuzu negatifi böyleKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Hadi kuzum hayırlısı. Büyümüştür yumuşlarEvet inşallah canım ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi ama haftasonuna denk geliyor diye cumadan gidicem. İnşallah iğne vurulacak kıvama gelmiştir
Kaç gün var Bat a canım?Günaydın herkese bugun yine gebelik testi yaptım tertemiz geldi olsa çıkardı bence umutlar diğer aya
Valla canım var görünüyor.Kızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Kız ben bunda da çizgi görücem nerdeyse, çıplak gözle hiç mi bişi yok?Kuzu negatifi böyle
Bu benim haziran testimdi kuzu yani hiç yoktu az bileKız ben bunda da çizgi görücem nerdeyse, çıplak gözle hiç mi bişi yok?zorlasan da yok mu, benim de cok belirgin degil
Sagolasin cnm darisi tum isteyenlere olsun. Hep duamdasinizAy
Hayırlı uğurlu olsun canim
Bu ay hamilesin canım o zamn hadi bakalım gelsin pozitif testlerMerhaba arkadaşlar, doktordan çıktım şimdi. Sağda 2, solda 3 yumurta var mış 15,16 mm boyutlarında, gayet iyi dedi eşimin sonuçlarına da gayet iyi dedi, senin hamile kalman lazım dedipazartesi tekrar çağırdı az daha gelişsin iğne yaparız dedi. Bende durumlar böyle
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahSagolasin cnm darisi tum isteyenlere olsun. Hep duamdasiniz
Amin insallah.. en buyuk duam bu.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Öncesinde muayene olmuş muydunuz?Merhaba arkadaşlar, doktordan çıktım şimdi. Sağda 2, solda 3 yumurta var mış 15,16 mm boyutlarında, gayet iyi dedi eşimin sonuçlarına da gayet iyi dedi, senin hamile kalman lazım dedipazartesi tekrar çağırdı az daha gelişsin iğne yaparız dedi. Bende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?