Tespitin dogru bence de, Testlere güvenimiz kalmadı. Benim de dünkü bomboştu. İlk idrar da önemli demek ki. Predictora da bi tık daha fazla güveniyorum. Comfort yapmıştım, onda da bişi yoktu. Ay inşallah hepimizde vardır bebişBu benim haziran testimdi kuzu yani hiç yoktu az bile
Bat 15 se 16 dan geriye saycaksın, hatta bugün bile çıkması mucize yarına daha koyulaşır eminimkibiz bat gününden sayıp hata yapıyoruz bak testin klavuzuna anlicaksın beni
Kasık bel ağrısı çoksa dr gidin kanama olmadıgı sürece korkmayın leke olursa hemen dr gidin progesteron verir. İnşallah bişe olmaz
Kasık bel ağrısı çoksa dr gidin kanama olmadıgı sürece korkmayın leke olursa hemen dr gidin progesteron verir. İnşallah bişe olm
Görünüyor kuzum çizgiiKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Yok canım fazla degil adet olcakms gbi hissediyorum amaKasık bel ağrısı çoksa dr gidin kanama olmadıgı sürece korkmayın leke olursa hemen dr gidin progesteron verir. İnşallah bişe olmaz
Evet tabiki, 3 ay önce başladık Kontollere. Bana Kan hormon Testi eşime sperm testi vs yapıldı, bir sorun gözükmüyor. 3 ay önce ilk klomen denememde iğne yapılmadı, kist oluştu, kist atması için 2 ay bekledik bu ay ikinci klomen denememiz İnş güzel sonuçlar gelir.Öncesinde muayene olmuş muydunuz?
Aaahh nerde be yavrum, her gittiğimde her şey güzel sorun yok diyorlar ama sonu yine hüsran. Rabbimin bir bildiği var demek ki ne diyelimBu ay hamilesin canım o zamn hadi bakalım gelsin pozitif testler
Görünüyo cnm hadi hayırlısıyla güzel haberleri alalım insAllahKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Ama bu iğne de olcaksın tutacak canım inşallah seni artık uğurlayalım anneler grubunaAaahh nerde be yavrum, her gittiğimde her şey güzel sorun yok diyorlar ama sonu yine hüsran. Rabbimin bir bildiği var demek ki ne diyelim
Ahh umutlandırma beniAma bu iğne de olcaksın tutacak canım inşallah seni artık uğurlayalım anneler grubuna
early predictor candır kuzuKızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim
Bence hiç erken gebelik testine girişime. Vaktini bekle, tut ki yarın negatif haberini aldın, yine a varsa da çıkmamış olabilir diyerek beklentide olacaksın. Yanlış çıkıyor bilmem ne oluyor daha büyük sıkıntı. Çoook emin olmak istiyorsan git kan ver sağlık ocağına çıkar ortayaKızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim
Öyle mi dersin geçen ay tuttum kendimi regl olana kadar test yapmadım bu ay belirti yok ama regl ağrısı da yok benim regl sancısı başlardı şimdiye ama kendimi tutuyorum o zamn hadi bakalmBence hiç erken gebelik testine girişime. Vaktini bekle, tut ki yarın negatif haberini aldın, yine a varsa da çıkmamış olabilir diyerek beklentide olacaksın. Yanlış çıkıyor bilmem ne oluyor daha büyük sıkıntı. Çoook emin olmak istiyorsan git kan ver sağlık ocağına çıkar ortaya
Haydi hayırlısı sizin içinEvet tabiki, 3 ay önce başladık Kontollere. Bana Kan hormon Testi eşime sperm testi vs yapıldı, bir sorun gözükmüyor. 3 ay önce ilk klomen denememde iğne yapılmadı, kist oluştu, kist atması için 2 ay bekledik bu ay ikinci klomen denememiz İnş güzel sonuçlar gelir.
Bekle yavrum bekle her şey olacağına varırÖyle mi dersin geçen ay tuttum kendimi regl olana kadar test yapmadım bu ay belirti yok ama regl ağrısı da yok benim regl sancısı başlardı şimdiye ama kendimi tutuyorum o zamn hadi bakalm
Umudunuzu kırmak istemem ama bir ara bende bu test positif gösterdi sonra normal test ile negatif gördüm ve regl oldum inşallah doğrudur sizinki Rabbim gönlünüze göre versin tekrar edersiniz testi bir kaç gün sonra kafanıx rahatlarKuzu negatifi böyle
İnşallah artık pozitifleri görürüz daha fazla bekletmesin rabbimBekle yavrum bekle her şey olacağına varır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?