Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Dün döngü 10’du ovülasyon testi 9 a göre daha silik çıktı resmen, bugün öğlen yapacağım meraktayım. 2-3 saat bekleyerek yaptım

Tespitin dogru bence de, Testlere güvenimiz kalmadı. Benim de dünkü bomboştu. İlk idrar da önemli demek ki. Predictora da bi tık daha fazla güveniyorum. Comfort yapmıştım, onda da bişi yoktu. Ay inşallah hepimizde vardır bebiş

Görünüyor kuzum çizgii

Öncesinde muayene olmuş muydunuz?
Evet tabiki, 3 ay önce başladık Kontollere. Bana Kan hormon Testi eşime sperm testi vs yapıldı, bir sorun gözükmüyor. 3 ay önce ilk klomen denememde iğne yapılmadı, kist oluştu, kist atması için 2 ay bekledik bu ay ikinci klomen denememiz İnş güzel sonuçlar gelir.

Bu ay hamilesin canım o zamn hadi bakalım gelsin pozitif testler
Aaahh nerde be yavrum, her gittiğimde her şey güzel sorun yok diyorlar ama sonu yine hüsran. Rabbimin bir bildiği var demek ki ne diyelim

Görünüyo cnm hadi hayırlısıyla güzel haberleri alalım insAllah

Kızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim

Kızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim
Bence hiç erken gebelik testine girişime. Vaktini bekle, tut ki yarın negatif haberini aldın, yine a varsa da çıkmamış olabilir diyerek beklentide olacaksın. Yanlış çıkıyor bilmem ne oluyor daha büyük sıkıntı. Çoook emin olmak istiyorsan git kan ver sağlık ocağına çıkar ortaya

Kızlar ya yumurtlamadan sonra en erken ne zaman belli olur gebelik bi bilginiz varmı psikolojik deil eminim göğüslerimin ucu acıyo geceden beri ama mümkün deil gibide daha erken ama olabilirmiki eminde olamadım

Öyle mi dersin geçen ay tuttum kendimi regl olana kadar test yapmadım bu ay belirti yok ama regl ağrısı da yok benim regl sancısı başlardı şimdiye ama kendimi tutuyorum o zamn hadi bakalm

Haydi hayırlısı sizin için Güzel haberler olsun inşallah

Öyle mi dersin geçen ay tuttum kendimi regl olana kadar test yapmadım bu ay belirti yok ama regl ağrısı da yok benim regl sancısı başlardı şimdiye ama kendimi tutuyorum o zamn hadi bakalm
Bekle yavrum bekle her şey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…