- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Ben rahatlıkla gördüm hayırlı olsunKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Bence en iyisi kan testiKızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim
Çatlamadan 8-9 gün sonra çıkıyor genelde kuzuKızlar ya yumurtlamadan sonra en erken ne zaman belli olur gebelik bi bilginiz varmı psikolojik deil eminim göğüslerimin ucu acıyo geceden beri ama mümkün deil gibide daha erken ama olabilirmiki eminde olamadım
Ne ara yumurtladim çatladı bilmiyorumda sadece geçen hafta cuma kasık ağrım vardı geçen gecede oldu ağrı valla nasil anliycam bilmiyorum keşke bende ovulasyon testi bisey yapaydimÇatlamadan 8-9 gün sonra çıkıyor genelde kuzu
Ben de bu ay ovulasyon ya kesinn. Haziranda da temmuzda da ağrı-akıntıya göre gittim hep çatlama gününü pas geçmişim. Meğer benim ağrıdıktan 1-2 gün sonra çatlamış hep. E kısmet tabi olan onla da olurdu da bu ay günleri garantiye alayımNe ara yumurtladim çatladı bilmiyorumda sadece geçen hafta cuma kasık ağrım vardı geçen gecede oldu ağrı valla nasil anliycam bilmiyorum keşke bende ovulasyon testi bisey yapaydim
Merhaba bende ilk dozumu 21 Haziran da oldum sonra klomen ve 1 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum doktorum gebelik düşünürken aşı olabilir ama hamile kalırsan ikinci dozu vurulmanı önermiyorum dedi. İnsallah pozitifler gelir bu ayKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
Aaa çok iyiii sayenizde kafamda giç soru işareti kalmadı çünkü gebe kalmayı etkileyen bi şey olsa doktorunuz çatlatma iğnesini neden yapsın değil mi? Evet hamilelikte en az 14. Haftayı beklemek gerekiyormuş. İnşallah bu ay güzel haberler alırız sizin de az kalmış olmalı öğrenmek içinMerhaba bende ilk dozumu 21 Haziran da oldum sonra klomen ve 1 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum doktorum gebelik düşünürken aşı olabilir ama hamile kalırsan ikinci dozu vurulmanı önermiyorum dedi. İnsallah pozitifler gelir bu ay
9. Gunum ölüyorum sabirsizliktan hatta 5 10 tane test alayim diyorum eve 10. 11. Gününde ogreneleri okuyunca ins isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip ederAaa çok iyiii sayenizde kafamda giç soru işareti kalmadı çünkü gebe kalmayı etkileyen bi şey olsa doktorunuz çatlatma iğnesini neden yapsın değil mi? Evet hamilelikte en az 14. Haftayı beklemek gerekiyormuş. İnşallah bu ay güzel haberler alırız sizin de az kalmış olmalı öğrenmek için
L Larissa bende 14-15. Gün yumurtlama bekliyordum geçen ayda öyle yapmıştık. Ama bu sefer akıntım yoktu. 18. Gün yumurtlama akı gibi beyaz bir akıntım oldu şaşırdım sonra ovulasyon testi hafif koyulaştı 19.ve 20. Günler akıntı gene aynıydı ge yumurtlama pik oldu. Bu sabah şeffaf akıntıydı çatlama olduğunu düşünüyorum ama daha test yapmadım. Ovulasyon testi olmasa anlaşılacak bir durum değilmiş. Ben geçen ay böyle akıntıyı da regl sonrası ilk hafta olmuştu. Ondan beceremedik galibaBen de bu ay ovulasyon ya kesinn. Haziranda da temmuzda da ağrı-akıntıya göre gittim hep çatlama gününü pas geçmişim. Meğer benim ağrıdıktan 1-2 gün sonra çatlamış hep. E kısmet tabi olan onla da olurdu da bu ay günleri garantiye alayımen azından test günümü bilirim
Kızlaaarr bilenler bi el atsın yanıt yok muMerhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.
Sanırım bilen yokKızlaaarr bilenler bi el atsın yanıt yok mu
Bazen son 2 günde kızarmaya başlıyo şuan negatif görünüyo bu test hamile olduğunu anca t çok koyu çıkarsa saptayabilirsin cnmMerhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.
Merhaba benim daha önce adetten iki gün önce ovulasyon testi ile çift çizgi gördüm iki gun sonra tam günümde adrt oldum guvenmeyin o yuzden benceKızlaaarr bilenler bi el atsın yanıt yok mu
İnsallah hamilelik vardir.Kızlaaarr bilenler bi el atsın yanıt yok mu
Kiz varmış ya bisilerKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki, @- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?