Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben rahatlıkla gördüm hayırlı olsun

Kızlar ya yumurtlamadan sonra en erken ne zaman belli olur gebelik bi bilginiz varmı psikolojik deil eminim göğüslerimin ucu acıyo geceden beri ama mümkün deil gibide daha erken ama olabilirmiki eminde olamadım
Çatlamadan 8-9 gün sonra çıkıyor genelde kuzu

Kızlar adete bi kaç gün kala ovulasyon testinde gebelik çıkar mı

Merhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.

Eklentiler

• 16258215913795742723404970447067.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
Çatlamadan 8-9 gün sonra çıkıyor genelde kuzu
Ne ara yumurtladim çatladı bilmiyorumda sadece geçen hafta cuma kasık ağrım vardı geçen gecede oldu ağrı valla nasil anliycam bilmiyorum keşke bende ovulasyon testi bisey yapaydim

Ne ara yumurtladim çatladı bilmiyorumda sadece geçen hafta cuma kasık ağrım vardı geçen gecede oldu ağrı valla nasil anliycam bilmiyorum keşke bende ovulasyon testi bisey yapaydim
Ben de bu ay ovulasyon ya kesinn. Haziranda da temmuzda da ağrı-akıntıya göre gittim hep çatlama gününü pas geçmişim. Meğer benim ağrıdıktan 1-2 gün sonra çatlamış hep. E kısmet tabi olan onla da olurdu da bu ay günleri garantiye alayım en azından test günümü bilirim

Merhaba bende ilk dozumu 21 Haziran da oldum sonra klomen ve 1 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum doktorum gebelik düşünürken aşı olabilir ama hamile kalırsan ikinci dozu vurulmanı önermiyorum dedi. İnsallah pozitifler gelir bu ay

Aaa çok iyiii sayenizde kafamda giç soru işareti kalmadı çünkü gebe kalmayı etkileyen bi şey olsa doktorunuz çatlatma iğnesini neden yapsın değil mi? Evet hamilelikte en az 14. Haftayı beklemek gerekiyormuş. İnşallah bu ay güzel haberler alırız sizin de az kalmış olmalı öğrenmek için

9. Gunum ölüyorum sabirsizliktan hatta 5 10 tane test alayim diyorum eve 10. 11. Gününde ogreneleri okuyunca ins isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip eder

L Larissa bende 14-15. Gün yumurtlama bekliyordum geçen ayda öyle yapmıştık. Ama bu sefer akıntım yoktu. 18. Gün yumurtlama akı gibi beyaz bir akıntım oldu şaşırdım sonra ovulasyon testi hafif koyulaştı 19.ve 20. Günler akıntı gene aynıydı ge yumurtlama pik oldu. Bu sabah şeffaf akıntıydı çatlama olduğunu düşünüyorum ama daha test yapmadım. Ovulasyon testi olmasa anlaşılacak bir durum değilmiş. Ben geçen ay böyle akıntıyı da regl sonrası ilk hafta olmuştu. Ondan beceremedik galiba

Merhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.
Bazen son 2 günde kızarmaya başlıyo şuan negatif görünüyo bu test hamile olduğunu anca t çok koyu çıkarsa saptayabilirsin cnm

Kiz varmış ya bisiler

Merhaba kızlar. 36 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon testi aldım bugün. Ama bat vs hakkında hiç bilgim yok. Testi ne zaman yapmalıyım? Bat nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…