12 den önce yalancı pozitifler çıktı sonradan negatife döndüü asla prodoctor almayın size sadece bunu önerebilirim9. Gunum ölüyorum sabirsizliktan hatta 5 10 tane test alayim diyorum eve 10. 11. Gününde ogreneleri okuyunca ins isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip eder
Ayyyynen bende 20-21 haziranda çatlama oldu sandım ağrıma ve akıntıma göre öncesini ve o günleri değerlendirip bıraktım. Meğer benim 22sinde olmuş o günü ve sonrasındaki 4 günü boş geçmiştim ben nasıl olsa 20-21 de oldu diyeL Larissa bende 14-15. Gün yumurtlama bekliyordum geçen ayda öyle yapmıştık. Ama bu sefer akıntım yoktu. 18. Gün yumurtlama akı gibi beyaz bir akıntım oldu şaşırdım sonra ovulasyon testi hafif koyulaştı 19.ve 20. Günler akıntı gene aynıydı ge yumurtlama pik oldu. Bu sabah şeffaf akıntıydı çatlama olduğunu düşünüyorum ama daha test yapmadım. Ovulasyon testi olmasa anlaşılacak bir durum değilmiş. Ben geçen ay böyle akıntıyı da regl sonrası ilk hafta olmuştu. Ondan beceremedik galiba
Çok teşekkür ederim canım.Bazen son 2 günde kızarmaya başlıyo şuan negatif görünüyo bu test hamile olduğunu anca t çok koyu çıkarsa saptayabilirsin cnm
Kan verdim. Akla kara çıkacak, şu silikliğe kan veren de, ay bu grup beni gaza getiriyorBen rahatlıkla gördüm hayırlı olsun
Sonuç ne zaman çıkcak kuzumKan verdim. Akla kara çıkacak, şu silikliğe kan veren de, ay bu grup beni gaza getiriyor
Merhaba hoşgeldinizzz :) Bat beklenen adet tarihi. Ovulasyon testini döngünüze göre yapmalısınız 28 günde bir adet oluyorsanız muhtemelen 14. Günde yumurtluyosunuzdur. 26 gündeyse 12. günde. 30 gündeyse 16. Günde yumurtluyosunuzdur. Bunları kaçırmamak için ilk adet gününüzden 7-8 gün sonra teste başlayabilirsiniz daha erken de başlayabilirsiniz tamamen size kalmış. Bazı arkadaşlar 19. 20. Günlerde yumurtlama gördü o yüzden biraz sabır işi :) şimdiden hayırlı olsun kolay gelsinMerhaba kızlar. 36 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon testi aldım bugün. Ama bat vs hakkında hiç bilgim yok. Testi ne zaman yapmalıyım? Bat nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Yaaaaa çok iyi yaptın yaşasın kan beklicez çok heyecanlııııııKan verdim. Akla kara çıkacak, şu silikliğe kan veren de, ay bu grup beni gaza getiriyor
Keske bunu 2 saat sonra gorseydim simdi nasıl gececek bu saatlerKan verdim. Akla kara çıkacak, şu silikliğe kan veren de, ay bu grup beni gaza getiriyor
Teşekkür ederim insallah hepimiz güzel haberler alırız12 den önce yalancı pozitifler çıktı sonradan negatife döndüü asla prodoctor almayın size sadece bunu önerebilirimpredictor ve kaset testler genelde doğru sonuç veriyor. İnşallah pozitifi bekliyoruz sizden
Ayyyynen bende 20-21 haziranda çatlama oldu sandım ağrıma ve akıntıma göre öncesini ve o günleri değerlendirip bıraktım. Meğer benim 22sinde olmuş o günü ve sonrasındaki 4 günü boş geçmiştim ben nasıl olsa 20-21 de oldu diyehadi bakalım bu ay ovulasyon uğur getirsin bize
Çok teşekkür ederim. Adetime 1 hafta kala test yapmama gerek yok o zaman değil mi? Yumurtlama olması imkansız o zaman. Bir de çatlama nedir acaba? Onu nasıl anlıyoruz testte? Ben 4 seneye yakındır vajinusmus olduğum için hiç araştırmadım, umutsuzdum. Yeni yendim, şimdi çok bocaladım :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Merhaba hoşgeldinizzz :) Bat beklenen adet tarihi. Ovulasyon testini döngünüze göre yapmalısınız 28 günde bir adet oluyorsanız muhtemelen 14. Günde yumurtluyosunuzdur. 26 gündeyse 12. günde. 30 gündeyse 16. Günde yumurtluyosunuzdur. Bunları kaçırmamak için ilk adet gününüzden 7-8 gün sonra teste başlayabilirsiniz daha erken de başlayabilirsiniz tamamen size kalmış. Bazı arkadaşlar 19. 20. Günlerde yumurtlama gördü o yüzden biraz sabır işi :) şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin
3 saate çıkacak bakalımSonuç ne zaman çıkcak kuzum
Rica ederim inşallah vardırÇok teşekkür ederim canım.
Yalnız dünYaaaaa çok iyi yaptın yaşasın kan beklicez çok heyecanlıııııı
5 ve üstü3 saate çıkacak bakalımkaç çıkması lazım onu da bilmiyorum sıfır üstü mü iyi? Bilen biri aydınlatsın
Hayırlısı artık tatlım. Çok sağol.Rica ederim inşallah vardır
Çok nadir olarak 2. Yumurtlama da oluyor ama ben olsam yeni döngümde başlardım :) testte normalde silik olan T çizgisi yumurtlama gününüzde C çizgisinden daha koyu olacak. O günü değerlendireceksiniz ve muhtemelen ertesi gün çatlama olacak o zaman çizgi silikleşecek o günü de değerlendireceksiniz :) zaten yapmaya başladığınızda atarsınız testlerinizi. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı almamanız gerekiyor ve sabah ilk idrarla olmaması gerekiyor. Her gün aynı saatte yaparsanız daha sağlıklı olur.Çok teşekkür ederim. Adetime 1 hafta kala test yapmama gerek yok o zaman değil mi? Yumurtlama olması imkansız o zaman. Bir de çatlama nedir acaba? Onu nasıl anlıyoruz testte? Ben 4 seneye yakındır vajinusmus olduğum için hiç araştırmadım, umutsuzdum. Yeni yendim, şimdi çok bocaladım :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Çok teşekkür ederimÇok nadir olarak 2. Yumurtlama da oluyor ama ben olsam yeni döngümde başlardım :) testte normalde silik olan T çizgisi yumurtlama gününüzde C çizgisinden daha koyu olacak. O günü değerlendireceksiniz ve muhtemelen ertesi gün çatlama olacak o zaman çizgi silikleşecek o günü de değerlendireceksiniz :) zaten yapmaya başladığınızda atarsınız testlerinizi. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı almamanız gerekiyor ve sabah ilk idrarla olmaması gerekiyor. Her gün aynı saatte yaparsanız daha sağlıklı olur.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alalımÇok teşekkür ederimÇok güzel anlattınız, inşallah güzel haberlerinizi alırız, dua edeceğim size de Allah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Adet günümden sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?