Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9. Gunum ölüyorum sabirsizliktan hatta 5 10 tane test alayim diyorum eve 10. 11. Gününde ogreneleri okuyunca ins isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip eder
12 den önce yalancı pozitifler çıktı sonradan negatife döndüü asla prodoctor almayın size sadece bunu önerebilirim predictor ve kaset testler genelde doğru sonuç veriyor. İnşallah pozitifi bekliyoruz sizden
Ayyyynen bende 20-21 haziranda çatlama oldu sandım ağrıma ve akıntıma göre öncesini ve o günleri değerlendirip bıraktım. Meğer benim 22sinde olmuş o günü ve sonrasındaki 4 günü boş geçmiştim ben nasıl olsa 20-21 de oldu diye hadi bakalım bu ay ovulasyon uğur getirsin bize

Merhaba kızlar. 36 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon testi aldım bugün. Ama bat vs hakkında hiç bilgim yok. Testi ne zaman yapmalıyım? Bat nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba hoşgeldinizzz :) Bat beklenen adet tarihi. Ovulasyon testini döngünüze göre yapmalısınız 28 günde bir adet oluyorsanız muhtemelen 14. Günde yumurtluyosunuzdur. 26 gündeyse 12. günde. 30 gündeyse 16. Günde yumurtluyosunuzdur. Bunları kaçırmamak için ilk adet gününüzden 7-8 gün sonra teste başlayabilirsiniz daha erken de başlayabilirsiniz tamamen size kalmış. Bazı arkadaşlar 19. 20. Günlerde yumurtlama gördü o yüzden biraz sabır işi :) şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin

Teşekkür ederim insallah hepimiz güzel haberler alırız

Çok teşekkür ederim. Adetime 1 hafta kala test yapmama gerek yok o zaman değil mi? Yumurtlama olması imkansız o zaman. Bir de çatlama nedir acaba? Onu nasıl anlıyoruz testte? Ben 4 seneye yakındır vajinusmus olduğum için hiç araştırmadım, umutsuzdum. Yeni yendim, şimdi çok bocaladım :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Çok nadir olarak 2. Yumurtlama da oluyor ama ben olsam yeni döngümde başlardım :) testte normalde silik olan T çizgisi yumurtlama gününüzde C çizgisinden daha koyu olacak. O günü değerlendireceksiniz ve muhtemelen ertesi gün çatlama olacak o zaman çizgi silikleşecek o günü de değerlendireceksiniz :) zaten yapmaya başladığınızda atarsınız testlerinizi. Testi yapmadan önce 3 saat sıvı almamanız gerekiyor ve sabah ilk idrarla olmaması gerekiyor. Her gün aynı saatte yaparsanız daha sağlıklı olur.

Çok teşekkür ederim Çok güzel anlattınız, inşallah güzel haberlerinizi alırız, dua edeceğim size de Allah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Adet günümden sonra görüşmek üzere

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alalım Birbirimize yardımcı olmak, destek olmak için burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…