Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkür ederim içime su serptini bu ay inş hamilelik haberini alırım

Battan bir gün sonradan geriye saymak mantıklı. Hakkaten öyle ya bunu hep gözardı etmişim bugun test yaptım aldım eczaneden yine dayanamayıp. Tabiki negatif bata 12 temmuz. Predictor early yaptım. İlk idrar değildi ama olsaydı da çıkardı zaten. Senin mantıktan da gitsem 5 gün oluyor yine olsa çıkardı. Yine gitti bu ayda of ya
Bata 5 kaldı kızlar hiç bi belirti felan yok
Bende de regl belirtisi var. Bakıyorum arıyorum tarıyorum kendimi. Bel ağrısı karın kasık ağrısı sarımsı akıntı filan. Sadece bi demirimsi tat ve iştah kesikliği var farklı olarak. Gögsümde de sertlik var. Bunlar olmazdı. Ama işte havadan filan belli boşa belirti arıyorum ya. Belli ki pazartesi regl olcam testler negatif dilerim senden hayırlı haber alırız canım

Canım dün predictor earlyi ilk idrarla yapmadım kalbim kadar temiz çıktı, bak atıyorum sana. İlk idrarla yeniden dene lütfen

Eklentiler

• Screenshot_20210709-135343.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 78
Hiç belli olmaaz bence ilk idrar önemlii zaten 5 gün önceden bakıyoruz gün içindekiyle çıkmayabilir hem zaten hava sıcak bol da sıvı alıyoruz regl başlayana kadar umut tükenmezz

Canım bat günü negatif görüp battan 3 gün sonra pozitifi yakaladı gruptan bi arkadaş belli mi olur belki vardır sende de benim umudum yok açıkçası 1 kere değerlendirdik sadece çatlamada sadece olursa şok geçiririm aylardır 2 güne bi denedim olmadı böyle olursa süpriz olur

Canım dün predictor earlyi ilk idrarla yapmadım kalbim kadar temiz çıktı, bak atıyorum sana. İlk idrarla yeniden dene lütfen
Kuzu valla almayayım diyorum akşam. Sonra sabah işe gelince, eczane de şubenin hemen bitişiğinde olunca gaza gelip gidip alıveriyorum test. Sonuç hüsran

Eklentiler

• IMG_20210709_140204.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210709_123028.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 66
Beni de ekler misin yaş 28 bat 12 Temmuz 1.ay Bugün kan testim çıktı hamileyim

Kuzu valla almayayım diyorum akşam. Sonra sabah işe gelince, eczane de şubenin hemen bitişiğinde olunca gaza gelip gidip alıveriyorum test. Sonuç hüsran
Şu predictorda çıplak gözle yok mu? Sen geceden al testi sabah evde ilk idrarla yap farkı bende gördün. Ben gün içinde yapsam çıkmaz yine, hatta ben dün tüm umutlarım suda diye geziyodum. Bakalım kanda çıkacak mı? O kadar silik de yanıltıcı, haber vericem.

Kızlar yerleşme kanamasıyla regl arasında ne fark var acaba
Ben üç gün yaşadım. Bat tan 2 gün önce bir damla acik kahve leke geldi. Ertesi gün peceteye sildiğimde geldi bir kere. Adet olcam neden sökmedi diyorum sonra test yaptım hamileymişim. Ertesi gün de yola gitmiştik bir iki damla açık kahve leke geldi. Böyle kıvamlı. Herkesin farklı oluyormus. Bazısında olmuyormuş.

Hiç belli olmaaz bence ilk idrar önemlii zaten 5 gün önceden bakıyoruz gün içindekiyle çıkmayabilir hem zaten hava sıcak bol da sıvı alıyoruz regl başlayana kadar umut tükenmezz
Evet çok sıvı tüketiyoruz. İnşallah dediğin gibi olurda ne biliim ağrı sancı da olunca gardı düşüyor insanın
Kuzu bizde çatlama öncesi 3 gün ve sonrası günü değerlendirdik.çatlama günü olmadı.eşim yoktu. Ama işte umudum yok. Bu kadar ağrı sancı adet olcam gibi. Bata 7 kala dan beri ya stresten ya çok dinlemekten kendimi hep ağrı hissettim normalde bugün ya da yarın kahverengi lekelenmemin gelmesi lazım. Adetten 3 gün önceden hep lekelenme olur. Bakalım bu nasıl olacak?

Kan sonucun bi çıksın kuzum merakla bekliyorum bende. Ya çıplak gözle incecik var gibi ama predictor te zaten hep o ince çizgi oluyor. Önceki aylarda daha belirgin olmasına rağmen regl olmuştum. Güvenemiyorum o yüzden. Bak umutlandırdın moral verdinYarın sabah ilkle bi de deneyeyim bakayım inşallah senden de güzel haber alacağız inanıyorum ben

İlk baş kahverengi koyu lekem geldi sildikçe de şimdi söküldü 2 gün erken gelince acaba dedim her zamanki gibi umut fakirin ekmeği napcan

Kızlar hangi erken gebelik testi doğru sonuç veriyo acaba yarın yapayım diyorum yoksa da bayram öncesi üzülür kendime gelirim
Erken gebelikte 6 gün önce yazan predictor early e güveniyorum. Gebelik olmadığında cam gibi negatif çıkarıyor. Predoctor var birde mesela ona güvenmiyorum net çift çizgiler çıkarıyor.

Kızlaar tünaydın regl sonrası 2. Gün atmıştım buraya yumurtlama mı diyodum ama galiba asıl yumurtlama bugün anında ilk T çizgisi çıktı dünki silikti atamıyorum misafirlikteyim burda test yaptım Z zahrada senden mi görmüştüm testin kabına işeme taktiği için teşekkürler bebeğim

Eklentiler

• 951D3391-B118-4520-988B-FBB31133C398.webp
    156 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…