Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oh oh pikin hayırlı olsuuuun maşallahhh

Kızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var

Eklentiler

• AB0F71B0-A01D-4A95-B60F-66C45733FF38.webp
    108,5 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.
Ovülasyon testi ile ögrenen var. Ama t çizgisi c den kopkoyu pik gibi çıkarsa gebelik belirtisi olabiliyor bu çok silik. Bende yumurtlama gördüğüm halde tekrar yumurtlama olur belki diye teste devam ediyorum az önce yaptım benimki daha koyu ama pik değil. Örnek paylaşayım bu gebelik belirtisi sayılamaz yani

Eklentiler

• image.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 47
Kaç gün var ki cnm bata umut kesilmez regl gelmedikçe

Kuzum çatlama üzerinden 6 gün geçti çıkmaz ki
Ama çatlama üzerinden 6 gün geçince tekrar yumurtlama olmaz diye biliyorum ben. Burada da çok okudum ikinci yumurtlamayı görenlerin ya döngüsü uzun yada adete 1 hafta kala falan oluyor. Üst üste olmaz diye düşünüyorum. Eğer gebelik varda ovülasyon o yüzden bu kadar koyu çıktıysa gebelikte de çıkabilir diye düşündüm. Sabredebilirsen beklemek daha iyi tabiki.

Hayat sürprizleri sever diyorlar kısmet olur inşllah

Regl geçeli kaç gün oldu, hey gidi günler daha yumurtlama arıyordun
Bunu geçtikten 2 gün sonra yapmıştım galibaa bak evde masanın altına düşmüş orda buldum hahahah bugün 5 gün geçmiş olmuş vallahi daha zırlıyodum 21 gün oldu ne zaman gelecel diye 22 de göz kırpıp gitmek bilmemişti pik bu dönem hepinize uzun yumurtlama diliyorum yeminle keramet ondaa

Eklentiler

• IMG_20210706_182709.webp
    89 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var
Yani yumurtlama olabilir, ben bi kere ikinci kez yumurtlamıştım, o zaman doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyordum ki Bat a 8 filan kalaydı galiba. Sen yine de takip et değerlendir ama belki daha hayırlı bir şeye işarettir
Kaç gün var ki cnm bata umut kesilmez regl gelmedikçe
Kuzu pazartesi olmam lazım işte, 3 gün var. Bakalım hayırlısı Allah tan umut kesilmez

Kızlar bu mesajla genel bilgi vereyim. 5,20 çıktı ama doktorum negatif dedi. Pazartesi regli olmazsanız tekrar kan verin dedi. Bilginiz olsun.
Pazartesiye kaldı benim durum. Belki böyle çıkıp tutunmayan varsa, dokyorlar temkinli yani. Çok erken davrandım ama napıyım
5 in üstünde değer çıkmalı diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…