oh oh pikin hayırlı olsuuuun maşallahhh
Ovülasyon testi ile ögrenen var. Ama t çizgisi c den kopkoyu pik gibi çıkarsa gebelik belirtisi olabiliyor bu çok silik. Bende yumurtlama gördüğüm halde tekrar yumurtlama olur belki diye teste devam ediyorum az önce yaptım benimki daha koyu ama pik değil. Örnek paylaşayım bu gebelik belirtisi sayılamaz yaniMerhaba arkadaşlar. Reglime 4 gun var. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler varmış olabiliyormuş. Bende şansımı bi deneyeyim dedim ve bu şekilde çıktı. Yorumlayacak kimse varmı acaba.
Kaç gün var ki cnm bata umut kesilmez regl gelmedikçeEvet çok sıvı tüketiyoruz. İnşallah dediğin gibi olurda ne biliim ağrı sancı da olunca gardı düşüyor insanın
Kuzu bizde çatlama öncesi 3 gün ve sonrası günü değerlendirdik.çatlama günü olmadı.eşim yoktu. Ama işte umudum yok. Bu kadar ağrı sancı adet olcam gibi. Bata 7 kala dan beri ya stresten ya çok dinlemekten kendimi hep ağrı hissettimnormalde bugün ya da yarın kahverengi lekelenmemin gelmesi lazım. Adetten 3 gün önceden hep lekelenme olur. Bakalım bu nasıl olacak?
Gebelik testi yapsana biKızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var
Evet yumurtlama yada gebelik belirtisiKızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var
Erken gebelik testleri hep sorunlu sanırım yaErken gebelikte 6 gün önce yazan predictor early e güveniyorum. Gebelik olmadığında cam gibi negatif çıkarıyor. Predoctor var birde mesela ona güvenmiyorum net çift çizgiler çıkarıyor.
Çift çizgi mi pik mi gördünüz. Pik lede gebe olmayan varsa bilgilendirirmisinizMerhaba benim daha önce adetten iki gün önce ovulasyon testi ile çift çizgi gördüm iki gun sonra tam günümde adrt oldum guvenmeyin o yuzden bence
Kuzum çatlama üzerinden 6 gün geçti çıkmaz kiEvet yumurtlama yada gebelik belirtisieger gebelik belirtisi ise bu koyulukta gebelik testinde de çıkar diye düşünüyorum. Gebelik testi yapın negatifse değerlendirin bence
5 in üstünde değer çıkmalı diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı3 saate çıkacak bakalımkaç çıkması lazım onu da bilmiyorum sıfır üstü mü iyi? Bilen biri aydınlatsın
Ayyy çatlama üzeri daha 6 gün geçtiGebelik testi yapsana bi
benim regl günü geçince kudurdu pik oldu öncesinde siliktiiÇift çizgi mi pik mi gördünüz. Pik lede gebe olmayan varsa bilgilendirirmisiniz
Ama çatlama üzerinden 6 gün geçince tekrar yumurtlama olmaz diye biliyorum ben. Burada da çok okudum ikinci yumurtlamayı görenlerin ya döngüsü uzun yada adete 1 hafta kala falan oluyor. Üst üste olmaz diye düşünüyorum. Eğer gebelik varda ovülasyon o yüzden bu kadar koyu çıktıysa gebelikte de çıkabilir diye düşündüm. Sabredebilirsen beklemek daha iyi tabiki.Kuzum çatlama üzerinden 6 gün geçti çıkmaz ki
Canım çok az ağrısız böyle peceteye sildikce gelen kahverengi ya da çok acik pembe oluyorKızlar yerleşme kanamasıyla regl arasında ne fark var acaba
Hayat sürprizleri sever diyorlar kısmet olur inşllahCanım bat günü negatif görüp battan 3 gün sonra pozitifi yakaladı gruptan bi arkadaş belli mi olur belki vardır sende de benim umudum yok açıkçası 1 kere değerlendirdik sadece çatlamada sadece olursa şok geçiririm aylardır 2 güne bi denedim olmadı böyle olursa süpriz olur
Regl geçeli kaç gün oldu, hey gidi günler daha yumurtlama arıyordunbenim regl günü geçince kudurdu pik oldu öncesinde siliktii
Bunu geçtikten 2 gün sonra yapmıştım galibaa bak evde masanın altına düşmüş orda buldum hahahah bugün 5 gün geçmiş olmuş vallahi daha zırlıyodum 21 gün oldu ne zaman gelecel diye 22 de göz kırpıp gitmek bilmemişti pikRegl geçeli kaç gün oldu, hey gidi günler daha yumurtlama arıyordun
Yani yumurtlama olabilir, ben bi kere ikinci kez yumurtlamıştım, o zaman doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyordum ki Bat a 8 filan kalaydı galiba. Sen yine de takip et değerlendir ama belki daha hayırlı bir şeye işarettirKızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var
Kuzu pazartesi olmam lazım işte, 3 gün var. Bakalım hayırlısı Allah tan umut kesilmezKaç gün var ki cnm bata umut kesilmez regl gelmedikçe
5 in üstünde değer çıkmalı diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?