- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Amin inşallahHayat sürprizleri sever diyorlar kısmet olur inşllah
Amin çok teşekkür ederimHadi ya tüh. Bekleyince olmuyor ne yazık kiönümüzdeki ay inşallah..
Hadi o inşallah bnden bol bol dualar sana canımYani yumurtlama olabilir, ben bi kere ikinci kez yumurtlamıştım, o zaman doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyordum ki Bat a 8 filan kalaydı galiba. Sen yine de takip et değerlendir ama belki daha hayırlı bir şeye işarettir
Kuzu pazartesi olmam lazım işte, 3 gün var. Bakalım hayırlısı Allah tan umut kesilmez
Anladım kuzu önümüzdeki aya kaldıCanım çok az ağrısız böyle peceteye sildikce gelen kahverengi ya da çok acik pembe oluyor
Darısı başıma bu ayBunu geçtikten 2 gün sonra yapmıştım galibaa bak evde masanın altına düşmüş orda buldum hahahah bugün 5 gün geçmiş olmuş vallahi daha zırlıyodum 21 gün oldu ne zaman gelecel diye 22 de göz kırpıp gitmek bilmemişti pikbu dönem hepinize uzun yumurtlama diliyorum yeminle keramet ondaa
İnşallah geç olsun ama güç olmasın sağlıklı sıhhatli olsunAnladım kuzu önümüzdeki aya kaldıbenim
Amin bu ay ovulasyon testi alcamİnşallah geç olsun ama güç olmasın sağlıklı sıhhatli olsun
Bence değerinin böyle çıkması çok çok normal 6 gün var dahaKızlar bu mesajla genel bilgi vereyim. 5,20 çıktı ama doktorum negatif dedi. Pazartesi regli olmazsanız tekrar kan verin dedi. Bilginiz olsun.
Pazartesiye kaldı benim durum. Belki böyle çıkıp tutunmayan varsa, dokyorlar temkinli yani. Çok erken davrandım ama napıyım
Ay inşallah dua edin kızlar, şu gebeliği erken yapmamızı bundan istemiyor doktorlar. İyice belli olunca olsun istiyorlarBence değerinin böyle çıkması çok çok normal 6 gün var dahaGün aşırı 2 katı bulsa güzelce artar çok erken yakaladık sadece, erken test işte şimdiden hayırlı olsun diyorum ptesi inşallah güzel bi değer daha bekliyorum
Evet pik gördüm. şunu da unutmayın belki gerçekten hamile oluyoruz ancak kimyasal gebelik yaşıyor olabiliriz.Çift çizgi mi pik mi gördünüz. Pik lede gebe olmayan varsa bilgilendirirmisiniz
Canım 5.2 tabiki çok sınırda bir rakam. Ama 1.20 0.01 vs gibi çıkıyor negatif olunca. Sende umutluyum benKızlar bu mesajla genel bilgi vereyim. 5,20 çıktı ama doktorum negatif dedi. Pazartesi regli olmazsanız tekrar kan verin dedi. Bilginiz olsun.
Pazartesiye kaldı benim durum. Belki böyle çıkıp tutunmayan varsa, dokyorlar temkinli yani. Çok erken davrandım ama napıyım
Ah kuzum hepimizin duası birbirimizle vallaHadi o inşallah bnden bol bol dualar sana canım
Gecikme kaç gündü sizin. Beşin üstü pozitiftir benim bildiğim tabi dr den iyi bilememKızlar bu mesajla genel bilgi vereyim. 5,20 çıktı ama doktorum negatif dedi. Pazartesi regli olmazsanız tekrar kan verin dedi. Bilginiz olsun.
15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar moral verdiniz❣Gecikme kaç gündü sizin. Beşin üstü pozitiftir benim bildiğim tabi dr den iyi bilememsınrda diye mi öyle dedi acaba. İnşallah yükselir bence gebesiniz
Hayırlı uğurlu olsun canim=)Beni de ekler misin yaş 28 bat 12 Temmuz 1.ayBugün kan testim çıktı hamileyim
Hqhahaha hangisi doğruydu kiz=)Yalnız dünHali beni hem 15 temmuz, hem 20 temmuzda bırakmış. Double giriş ugurlu geldi eger varsa, bakalım. Devamı nasip, kısmet
Insallah canimO normal. Çogu kadında oluyor ilk adet geçtikten sonra geçer inşallah kalbini bozma.
Bata zaman var daha yükselecektir kendinize dikkat edin iyi bakın ve güzel düşünün15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar moral verdiniz❣
Gebelik testi yap bence canmKızlar ben ikinci kez mi yumurtluyorum adetime 7 gün var
Evet zahrada ydi eheheh ben de bayıldım o fikre baya pik=)Kızlaar tünaydın regl sonrası 2. Gün atmıştım buraya yumurtlama mı diyodum ama galiba asıl yumurtlama bugünanında ilk T çizgisi çıktı dünki silikti atamıyorum misafirlikteyim burda test yaptım @zahrada senden mi görmüştüm testin kabına işeme taktiği için teşekkürler bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?