Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi o inşallah bnden bol bol dualar sana canım

Darısı başıma bu ay

Bence değerinin böyle çıkması çok çok normal 6 gün var daha Gün aşırı 2 katı bulsa güzelce artar çok erken yakaladık sadece, erken test işte şimdiden hayırlı olsun diyorum ptesi inşallah güzel bi değer daha bekliyorum

Merhaba, aranızda yeniyim 28 yaşındayım ve amh sonucum 1,15 çıktı doktora ayın 26 da gideceğim sonuç bana düşük geldi amh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim

Ay inşallah dua edin kızlar, şu gebeliği erken yapmamızı bundan istemiyor doktorlar. İyice belli olunca olsun istiyorlar

Canım 5.2 tabiki çok sınırda bir rakam. Ama 1.20 0.01 vs gibi çıkıyor negatif olunca. Sende umutluyum ben
Hadi o inşallah bnden bol bol dualar sana canım
Ah kuzum hepimizin duası birbirimizle valla

Gecikme kaç gündü sizin. Beşin üstü pozitiftir benim bildiğim tabi dr den iyi bilemem sınrda diye mi öyle dedi acaba. İnşallah yükselir bence gebesiniz

Gecikme kaç gündü sizin. Beşin üstü pozitiftir benim bildiğim tabi dr den iyi bilemem sınrda diye mi öyle dedi acaba. İnşallah yükselir bence gebesiniz
15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar moral verdiniz❣

Bata zaman var daha yükselecektir kendinize dikkat edin iyi bakın ve güzel düşünün

Evet zahrada ydi eheheh ben de bayıldım o fikre baya pik=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…