Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. 36 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon testi aldım bugün. Ama bat vs hakkında hiç bilgim yok. Testi ne zaman yapmalıyım? Bat nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Beklenen adet tarifi canım testi ben 8.gun baslicam yapmaya adetin ilk gününü 1 diye sayiyoruz

Pikin piki olmuş harika kaçıncı günde görüldü bu pik? Hemen değerlendirme zamanı

Ben 2 doz aşımı da oldum ogretmen olduğum için erken cikti bize

Merhaba, aranızda yeniyim 28 yaşındayım ve amh sonucum 1,15 çıktı doktora ayın 26 da gideceğim sonuç bana düşük geldi amh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Selam canım, fsh kaçtı senin önceki testlerde? Maviesra da amh konusunda sıkıntılı değere sahipti ona sorabilirsin.

Hamilelik var canim ama yükselmesi sağlıklı ise olacak hadi hayirlisi

Bu değerlerde yeni gebelik var gibi duruyor, ama doktorlar düşük değere temkinli yaklaşır kimyasal olma ihtimaline karşı. O yüzden umut vermek istememiştir. İnşallah artar değerlerin

Merhabalar kızlar, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal gebelik yumurtlama gününü kaydırıyor mu? Normalde 11. Gün yumurtlardım ama ovulasyon testinde silik çizgi bile zor çıktı.

Ay inşallah dua edin kızlar, şu gebeliği erken yapmamızı bundan istemiyor doktorlar. İyice belli olunca olsun istiyorlar
Kuzum hamilesin daha gününe var inşallah sağlıkla artar değerin ben en son kan testi verdiğimde bat günü 0.100 negatifti senin değerin henüz çok minnacık bir pozitif kendine dikkat et kuzum inşallah sağlıkla yükselsin tutunsun

Bu değerlerde yeni gebelik var gibi duruyor, ama doktorlar düşük değere temkinli yaklaşır kimyasal olma ihtimaline karşı. O yüzden umut vermek istememiştir. İnşallah artar değerlerin
Ya aslında çok aceleciyiz, hepimize ders olsun. Şu bat tarihini bekliycez. Bat gelmeden hiçbişey olmuyor, ne deger, ne çizgi ne kadar istekliysek artık, umutlarımız boşa çıkmaz umarım hepimiz için. Birimizin basına gelen diğerine ders oluyor

Sagol canım, dualarım size de. Bebek için tüm sabırsızlananlar olarak müjdeli haber alalım

Yani mantıken öyle, erken test de yapsan kan da versen pozitif çıksa bile değer düşük oluyor, ondan sonra artacak mı stresi geliyor. En güzeli mis gibi geçmesini beklemek. Ama onda da kalbe söz geçiremiyorsun, karşı koyamadığımız bir merak. Ahh ahh

Fsh 3,65 amh, 1,3 nasıl oluyor hiç anlamadım, birinden birinde hata var sanki
Valla hormon sonuçların iyi demişti doktorum eşimin sperm sonuçları maşallah çook iyi çıktı öyle olunca doktor amh testi istedi bir bakalım dedi çıkan sonuç bu fsh ve amh testinin birbiri ile bağlantısı ne ben onuda bilmiyorum

İkisi de yumurta rezervini ölçmek için kullanılır, amh fsh a göre biraz daha detaylıdır diyebiliriz sanırım. Fsh ne kadar düşükse, rezervin o kadar iyidir. Amh ne kadar düşükse rezervin o kadar kötüdür. Mesela örnek verelim Esra arkadaşımızın fsh 24, amh 0,9 çıkmış mantıken dengeli. İkisi de bir sorun olduğunu gösteriyor. Ama senin fsh 3,4 ken amh bu kadar düşük olması tezatlık oluşturuyor. Tabi doktorun daha detaylı açıklamasını yapar. Geçmiş olsun canım

Senin yumurta gelişmiyor mu kendiliğinden canım?

Senin yumurta gelişmiyor mu kendiliğinden canım?
Bilmem gel bakalım senin yumurta gelişiyor mu diye bakmadı hiç, direk klomen başladık. Doktor bugün sende iyi gelişiyor yumurta eşinin değerleri de iyi, sen hamile kalırsın ilaca gerek yok aslında dedi. E hocam 1 sene oldu dedim bazen olur öyle diyor Pazartesi tekrar gidicem

Kızlar belim sanki tutulmuş gibi ağırı yapıyor.. bat yarın inşallah.. hiç böyle bel ağrısı görmedim.. yanlış hareket felan da yapmadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki yaa

Biz bu kadar sıkı takipteyiz. Çocuklar bizden kaçmasın da bir rahat bırakmadınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…