Beklenen adet tarifi canım testi ben 8.gun baslicam yapmaya adetin ilk gününü 1 diye sayiyoruzMerhaba kızlar. 36 yaşındayım. Hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon testi aldım bugün. Ama bat vs hakkında hiç bilgim yok. Testi ne zaman yapmalıyım? Bat nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Pikin piki olmuş harikaKızlaar tünaydın regl sonrası 2. Gün atmıştım buraya yumurtlama mı diyodum ama galiba asıl yumurtlama bugünanında ilk T çizgisi çıktı dünki silikti atamıyorum misafirlikteyim burda test yaptım @zahrada senden mi görmüştüm testin kabına işeme taktiği için teşekkürler bebeğim
Ben 2 doz aşımı da oldum ogretmen olduğum için erken cikti bizeKızlar ben de bugün ya da yarın covid aşımı olcam korunmayı da düşünmüyorum. Doktorların da çeşitli fikirleri var zaten bu konuda. Takip ettiğim ve güvendiğim bir doktor gebelik düşünenler yaptırabilir demişti ona güvenerekBakalım neler olucak var mı başka bu süreçte covid aşısı olan?
15 temmuz dogru, canım sen beta baktırmıştın sanki. Senin kaç çıkmıştı negatifken?Hqhahaha hangisi doğruydu kiz=)
Selam canım, fsh kaçtı senin önceki testlerde?Merhaba, aranızda yeniyim 28 yaşındayım ve amh sonucum 1,15 çıktı doktora ayın 26 da gideceğim sonuç bana düşük geldi amh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Hamilelik var canim ama yükselmesi sağlıklı ise olacak hadi hayirlisi15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar moral verdiniz❣
Bu değerlerde yeni gebelik var gibi duruyor, ama doktorlar düşük değere temkinli yaklaşır kimyasal olma ihtimaline karşı. O yüzden umut vermek istememiştir. İnşallah artar değerlerin15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar moral verdiniz❣
Kuzum hamilesin daha gününe var inşallah sağlıkla artar değerin ben en son kan testi verdiğimde bat günü 0.100 negatifti senin değerin henüz çok minnacık bir pozitif kendine dikkat et kuzum inşallah sağlıkla yükselsin tutunsunAy inşallah dua edin kızlar, şu gebeliği erken yapmamızı bundan istemiyor doktorlar. İyice belli olunca olsun istiyorlar
Ya aslında çok aceleciyiz, hepimize ders olsun. Şu bat tarihini bekliycez. Bat gelmeden hiçbişey olmuyor, ne deger, ne çizgiBu değerlerde yeni gebelik var gibi duruyor, ama doktorlar düşük değere temkinli yaklaşır kimyasal olma ihtimaline karşı. O yüzden umut vermek istememiştir. İnşallah artar değerlerin
Sagol canım, dualarım size de. Bebek için tüm sabırsızlananlar olarak müjdeli haber alalımKuzum hamilesin daha gününe var inşallah sağlıkla artar değerin ben en son kan testi verdiğimde bat günü 0.100 negatifti senin değerin henüz çok minnacık bir pozitif kendine dikkat et kuzum inşallah sağlıkla yükselsin tutunsun
Fsh 3,65 çıkmıştı canımSelam canım, fsh kaçtı senin önceki testlerde?Maviesra da amh konusunda sıkıntılı değere sahipti ona sorabilirsin.
Yani mantıken öyle, erken test de yapsan kan da versen pozitif çıksa bile değer düşük oluyor, ondan sonra artacak mı stresi geliyor. En güzeli mis gibi geçmesini beklemek. Ama onda da kalbe söz geçiremiyorsun, karşı koyamadığımız bir merak. Ahh ahhYa aslında çok aceleciyiz, hepimize ders olsun. Şu bat tarihini bekliycez. Bat gelmeden hiçbişey olmuyor, ne deger, ne çizgine kadar istekliysek artık, umutlarımız boşa çıkmaz umarım hepimiz için. Birimizin basına gelen diğerine ders oluyor
Fsh 3,65 amh, 1,3 nasıl oluyor hiç anlamadım, birinden birinde hata var sankiFsh 3,65 çıkmıştı canım
Valla hormon sonuçların iyi demişti doktorum eşimin sperm sonuçları maşallah çook iyi çıktıFsh 3,65 amh, 1,3 nasıl oluyor hiç anlamadım, birinden birinde hata var sanki
İkisi de yumurta rezervini ölçmek için kullanılır, amh fsh a göre biraz daha detaylıdır diyebiliriz sanırım. Fsh ne kadar düşükse, rezervin o kadar iyidir. Amh ne kadar düşükse rezervin o kadar kötüdür. Mesela örnek verelim Esra arkadaşımızın fsh 24, amh 0,9 çıkmış mantıken dengeli. İkisi de bir sorun olduğunu gösteriyor. Ama senin fsh 3,4 ken amh bu kadar düşük olması tezatlık oluşturuyor. Tabi doktorun daha detaylı açıklamasını yapar. Geçmiş olsun canımValla hormon sonuçların iyi demişti doktorum eşimin sperm sonuçları maşallah çook iyi çıktıöyle olunca doktor amh testi istedi bir bakalım dedi çıkan sonuç bu fsh ve amh testinin birbiri ile bağlantısı ne ben onuda bilmiyorum
Senin yumurta gelişmiyor mu kendiliğinden canım?Merhaba arkadaşlar, doktordan çıktım şimdi. Sağda 2, solda 3 yumurta var mış 15,16 mm boyutlarında, gayet iyi dedi eşimin sonuçlarına da gayet iyi dedi, senin hamile kalman lazım dedipazartesi tekrar çağırdı az daha gelişsin iğne yaparız dedi. Bende durumlar böyle
Bilmem gel bakalım senin yumurta gelişiyor mu diye bakmadı hiç, direk klomen başladık.Senin yumurta gelişmiyor mu kendiliğinden canım?
Biz bu kadar sıkı takipteyiz. Çocuklar bizden kaçmasın da bir rahat bırakmadınız diyeYani mantıken öyle, erken test de yapsan kan da versen pozitif çıksa bile değer düşük oluyor, ondan sonra artacak mı stresi geliyor. En güzeli mis gibi geçmesini beklemek. Ama onda da kalbe söz geçiremiyorsun, karşı koyamadığımız bir merak. Ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?