Amh böyle olunca moral olarak çöktüm diyebilirimİkisi de yumurta rezervini ölçmek için kullanılır, amh fsh a göre biraz daha detaylıdır diyebiliriz sanırım. Fsh ne kadar düşükse, rezervin o kadar iyidir. Amh ne kadar düşükse rezervin o kadar kötüdür. Mesela örnek verelim Esra arkadaşımızın fsh 24, amh 0,9 çıkmış mantıken dengeli. İkisi de bir sorun olduğunu gösteriyor. Ama senin fsh 3,4 ken amh bu kadar düşük olması tezatlık oluşturuyor. Tabi doktorun daha detaylı açıklamasını yapar. Geçmiş olsun canım
Kist amh sonucunu etkileyebilir diye okumuştum sanırım.Amh böyle olunca moral olarak çöktüm diyebilirimbu ay kistim çıktığı için yasmin kullanıyorum inşallah adette tedaviye başlıcaz. Senin nasıl gidiyor bayadır buralar durgundu
Tebrik ederim umarim guzel artisiniz olur bana umut oldunuz15 i bat günüm, çok erken daha 5 gün var. Kanı erken yaptırdım ama tatile gidicem, yaptıramazsam falan dedim. Yoksa çok erkenmiş yani. Doktor da negatif diyince direkt hevesim kactı ama pazartesi test istemezdi ihtimal olmasa, duruma göre degerlendirecek. 2 gün kafama takmıycam artık. Olsa da olmasa da Allahtan. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sagolun kızlar
Valla bende iğne etkisi diye düsünüyorum artık onları kuzum geçti gittiAy inşallah kuzum, sende de böyle vardı sanki? Testlere güvenimiz sıfırlandı.Ben yarın da yapıp kan verme işine girişirim olmadı.
Ay çok güzel gelişmişKist amh sonucunu etkileyebilir diye okumuştum sanırım.
Bende de klomen kist yapmıştı 2 ay onu atmayı bekledik. Attı kendi kendine, bu ay tekrar başladık klomen sağda 2 solda 3 yumurta gelişmiş doktor iyi dedi. Pazartesi tam gelişir dedi tekrar gidicem iğne yapılacak canım
Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi önerirsin canımGebelik testi yap bence canm
Kaç yıllık evlisin? Olur inşallah kuzum tez zamandaBilmem gel bakalım senin yumurta gelişiyor mu diye bakmadı hiç, direk klomen başladık.Doktor bugün sende iyi gelişiyor yumurta eşinin değerleri de iyi, sen hamile kalırsın ilaca gerek yok aslında dedi. E hocam 1 sene oldu dedim bazen olur öyle diyor Pazartesi tekrar gidicem
3 senedir evliyim canımKaç yıllık evlisin? Olur inşallah kuzum tez zamanda
Benimde 2 olcak3 senedir evliyim canım
Benim de bat yarın ve aynı ağrı var bende de ama ben üşütmüştüm ondan şüphe ediyorum tabi bilemiyoruz bakalım hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahKızlar belim sanki tutulmuş gibi ağırı yapıyor.. bat yarın inşallah.. hiç böyle bel ağrısı görmedim.. yanlış hareket felan da yapmadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki yaa
Canım yeni testler verdim onları bekliyorum bazısı çarşamba cikicak ona göre randevu alıp gidicemKuzuşum naptın?Maviesra
Senin geçen ay kaçtı? Aslan pençesi içmedin miCanım yeni testler verdim onları bekliyorum bazısı çarşamba cikicak ona göre randevu alıp gidicemfsh iyice cıkmış 24 olmuş anlamadim martta 5 iken nasıl 24 e kadar yukseldi
Canım evet düşük cıkmış ama 1 in alti cok düşük diyolar fsh kaçtı senin pekiMerhaba, aranızda yeniyim 28 yaşındayım ve amh sonucum 1,15 çıktı doktora ayın 26 da gideceğim sonuç bana düşük geldi amh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Bilerek hic birşey içmedim iyi yada kötü sonuc normal çıksın diye canim clife siparis verdim onu kullancam 3 ay bakalim zaten doktora haftaya randevu alıp gidicem bakalim kesin tedavi te yonlendircekler keyfim kacikSenin geçen ay kaçtı? Aslan pençesi içmedin mi
Naptın cnm bu ay Regla kaç günün varİnşallah artık pozitifleri görürüz daha fazla bekletmesin rabbim
Teşekkür ederim canım.Ovülasyon testi ile ögrenen var. Ama t çizgisi c den kopkoyu pik gibi çıkarsa gebelik belirtisi olabiliyor bu çok silik. Bende yumurtlama gördüğüm halde tekrar yumurtlama olur belki diye teste devam ediyorum az önce yaptım benimki daha koyu ama pik değil. Örnek paylaşayım bu gebelik belirtisi sayılamaz yani
15. Gün kuzum dün yaptığımda silikti bu sabah böyle çıktıPikin piki olmuş harikakaçıncı günde görüldü bu pik? Hemen değerlendirme zamanı
Amin canım. Sonuç degişebiliyor gercekten, batı beklemek en güzeli. Benim de 30 haziran pik, 1 temmuz catlama, cok yakınız. Önümüzdeki hafta netleşir bizimTebrik ederim umarim guzel artisiniz olur bana umut oldunuz29 u yumurtlama gordum ovulasyon da 30 u catlama oldu bidaha erken bakmam derken bugun dayanamayip erken gebelik testi yaptim 10. Gun ve negatifti sabah tan beri cok mutsuzdum ama 1 gunde bile sonucun degisebilecegi gercegini yasattin cok mutlu oldum 2 cocugum var kucugum 9 yasinda sanki hic olmayacakmis gibi stres yapiyorum umarim isteyen herkeze bu duygu tatmak nasip olsun
15 temmuza başlıcak görünüyo takvimde ama bn yumurtlamadan sayarsam bat pazartesi takvime göre de 5 gün var bakalm artık neler olcak kuzumNaptın cnm bu ay Regla kaç günün var
Merhaba benimde 29 30 yumurtlama 1 temmuz çatlama değerlendirmeleri hangi tarihlerde yaptınız 3 gün üst üstemiAmin canım. Sonuç degişebiliyor gercekten, batı beklemek en güzeli. Benim de 30 haziran pik, 1 temmuz catlama, cok yakınız. Önümüzdeki hafta netleşir bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?