Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh böyle olunca moral olarak çöktüm diyebilirim bu ay kistim çıktığı için yasmin kullanıyorum inşallah adette tedaviye başlıcaz. Senin nasıl gidiyor bayadır buralar durgundu

Amh böyle olunca moral olarak çöktüm diyebilirim bu ay kistim çıktığı için yasmin kullanıyorum inşallah adette tedaviye başlıcaz. Senin nasıl gidiyor bayadır buralar durgundu
Kist amh sonucunu etkileyebilir diye okumuştum sanırım.

Bende de klomen kist yapmıştı 2 ay onu atmayı bekledik. Attı kendi kendine, bu ay tekrar başladık klomen sağda 2 solda 3 yumurta gelişmiş doktor iyi dedi. Pazartesi tam gelişir dedi tekrar gidicem iğne yapılacak canım

Tebrik ederim umarim guzel artisiniz olur bana umut oldunuz 29 u yumurtlama gordum ovulasyon da 30 u catlama oldu bidaha erken bakmam derken bugun dayanamayip erken gebelik testi yaptim 10. Gun ve negatifti sabah tan beri cok mutsuzdum ama 1 gunde bile sonucun degisebilecegi gercegini yasattin cok mutlu oldum 2 cocugum var kucugum 9 yasinda sanki hic olmayacakmis gibi stres yapiyorum umarim isteyen herkeze bu duygu tatmak nasip olsun

Ay çok güzel gelişmiş inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Kaç yıllık evlisin? Olur inşallah kuzum tez zamanda

Kızlar belim sanki tutulmuş gibi ağırı yapıyor.. bat yarın inşallah.. hiç böyle bel ağrısı görmedim.. yanlış hareket felan da yapmadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki yaa
Benim de bat yarın ve aynı ağrı var bende de ama ben üşütmüştüm ondan şüphe ediyorum tabi bilemiyoruz bakalım hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

C
Merhaba, aranızda yeniyim 28 yaşındayım ve amh sonucum 1,15 çıktı doktora ayın 26 da gideceğim sonuç bana düşük geldi amh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Canım evet düşük cıkmış ama 1 in alti cok düşük diyolar fsh kaçtı senin peki

Senin geçen ay kaçtı? Aslan pençesi içmedin mi
Bilerek hic birşey içmedim iyi yada kötü sonuc normal çıksın diye canim clife siparis verdim onu kullancam 3 ay bakalim zaten doktora haftaya randevu alıp gidicem bakalim kesin tedavi te yonlendircekler keyfim kacik

Teşekkür ederim canım.

Amin canım. Sonuç degişebiliyor gercekten, batı beklemek en güzeli. Benim de 30 haziran pik, 1 temmuz catlama, cok yakınız. Önümüzdeki hafta netleşir bizim

Amin canım. Sonuç degişebiliyor gercekten, batı beklemek en güzeli. Benim de 30 haziran pik, 1 temmuz catlama, cok yakınız. Önümüzdeki hafta netleşir bizim
Merhaba benimde 29 30 yumurtlama 1 temmuz çatlama değerlendirmeleri hangi tarihlerde yaptınız 3 gün üst üstemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…