Evet yumurtlamadan önceki günü de sans eseri degerlendirmiştik. Bir de catlama sonrası günü. Siz erken gebelik yaptınız mı? Aynı günlerimizMerhaba benimde 29 30 yumurtlama 1 temmuz çatlama değerlendirmeleri hangi tarihlerde yaptınız 3 gün üst üstemi
Çatlama cnm buDun cizgiler esitti bugun boyle hanimlar yardimci olur musunuzcatlama mi
Ben 26, 27,29,1,4 değerlendirdim bu ay 3 ovülasyon denemem 2 aydır negatifi gördüğüm için test yapmadım canım pazar yaparım belkiEvet yumurtlamadan önceki günü de sans eseri degerlendirmiştik. Bir de catlama sonrası günü. Siz erken gebelik yaptınız mı? Aynı günlerimiz
Tesekkur ettiiim.. Bi tek bugunu degerlendirebiliyorum malesef tasinma isleri cikti basima nasip artikÇatlama cnm bu
Bnde tek gün değerlendirebildm şans artık nasipse neden olmasınTesekkur ettiiim.. Bi tek bugunu degerlendirebiliyorum malesef tasinma isleri cikti basima nasip artik
Kessinlikle bugun artik soz verdim kendime test takip ne varsa birakicam artik dedim Allaha havale ediyorum bu meseleyi dahada ustunde durmicam hem hevesim kacmaya basladi hem olmuyo boyleBnde tek gün değerlendirebildm şans artık nasipse neden olmasın
Benimki de böyle çatladığını düşünüyorum. Dünü değerlendirdik bugün de değerlendirmek gerekirDun cizgiler esitti bugun boyle hanimlar yardimci olur musunuzcatlama mi
Senin için çok sevindim15. Gün kuzum dün yaptığımda silikti bu sabah böyle çıktı
Bol saaaans ✌Benimki de böyle çatladığını düşünüyorum. Dünü değerlendirdik bugün de değerlendirmek gerekir
Bi doktor ultrason ilede anlaşılıyor dedi şaşırdımHayır genelde hsg veya aşılamada anlaşılır. Bunlar yoksa aşılama yapılan kanulle rahim ağzından rahime ulaşabiliyor mu bi dener
Kessinlikle bugun artik soz verdim kendime test takip ne varsa birakicam artik dedim Allaha havale ediyorum bu meseleyi dahada ustunde durmicam hem hevesim kacmaya basladi hem olmuyo boyle
Gayet iyi degerlendirmişin canım. Ay evet pazarı bekle, ben kan verdiğim halde pazartesiyi bekliycem. 10 günden önce test bile yapmayın diyorlar.Ben 26, 27,29,1,4 değerlendirdim bu ay 3 ovülasyon denemem 2 aydır negatifi gördüğüm için test yapmadım canım pazar yaparım belki
Valla olacağı varsa olur test felan hikaye önceden test mi vardı hamile kaldığını 2 3 ay sonra anlıyordu insanlar biz daha kan pıhtısıyken öğrenelim diye yapmadığımız kalmıyo salmak en güzeliKessinlikle bugun artik soz verdim kendime test takip ne varsa birakicam artik dedim Allaha havale ediyorum bu meseleyi dahada ustunde durmicam hem hevesim kacmaya basladi hem olmuyo boyle
O kadar aceleciyiz ki ders almamız mümkün değilYa aslında çok aceleciyiz, hepimize ders olsun. Şu bat tarihini bekliycez. Bat gelmeden hiçbişey olmuyor, ne deger, ne çizgine kadar istekliysek artık, umutlarımız boşa çıkmaz umarım hepimiz için. Birimizin basına gelen diğerine ders oluyor
Bel ağrısı belirti olabilir. Benim ilk hamileliğimde kopacak gibi belim ağrıyorduKızlar belim sanki tutulmuş gibi ağırı yapıyor.. bat yarın inşallah.. hiç böyle bel ağrısı görmedim.. yanlış hareket felan da yapmadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki yaa
Bu arada nasıl markette çalışmak çok mu zor sürekli mi ağır iş ara veremez misin yada başka işe geçişTesekkür ederim içime su serptini bu ay inş hamilelik haberini alırım
Ornek annem 20 yasindayken doğmuşum ben birinci ay regl olmamış hafif bir lekelenme ona bile anlam verememis bilmiyor tabi..3 ayda regl olmayınca doktora gitmis..Benim sabirsizligim inanin yastan zaman daraldı diye işteValla olacağı varsa olur test felan hikaye önceden test mi vardı hamile kaldığını 2 3 ay sonra anlıyordu insanlar biz daha kan pıhtısıyken öğrenelim diye yapmadığımız kalmıyo salmak en güzeli
Benim şuan çevrem de 41 yaşında ve 43 yaşında hamile 2 kişi var inşallah tez zamanda gelir de çok bekletmez bebişOrnek annem 20 yasindayken doğmuşum ben birinci ay regl olmamış hafif bir lekelenme ona bile anlam verememis bilmiyor tabi..3 ayda regl olmayınca doktora gitmis..Benim sabirsizligim inanin yastan zaman daraldı diye işte
Ahahah aynen oyle yaValla olacağı varsa olur test felan hikaye önceden test mi vardı hamile kaldığını 2 3 ay sonra anlıyordu insanlar biz daha kan pıhtısıyken öğrenelim diye yapmadığımız kalmıyo salmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?