Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun cizgiler esitti bugun boyle hanimlar yardimci olur musunuz catlama mi

Eklentiler

• 20210709_164039.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba benimde 29 30 yumurtlama 1 temmuz çatlama değerlendirmeleri hangi tarihlerde yaptınız 3 gün üst üstemi
Evet yumurtlamadan önceki günü de sans eseri degerlendirmiştik. Bir de catlama sonrası günü. Siz erken gebelik yaptınız mı? Aynı günlerimiz

E2 45,6
FSH 6,66
LH 4,47
PROLAKTİN 29,2
TSH 3,31

Mart ayında adetimin 2. günü testleri yaptırmıştım. Yaşım 36. Değerlerim hakkında yorum yapabilir misiniz? Doktor normal görünüyor dedi ama ben yaşımdan dolayı çok tedirginim.

Evet yumurtlamadan önceki günü de sans eseri degerlendirmiştik. Bir de catlama sonrası günü. Siz erken gebelik yaptınız mı? Aynı günlerimiz
Ben 26, 27,29,1,4 değerlendirdim bu ay 3 ovülasyon denemem 2 aydır negatifi gördüğüm için test yapmadım canım pazar yaparım belki

Bnde tek gün değerlendirebildm şans artık nasipse neden olmasın
Kessinlikle bugun artik soz verdim kendime test takip ne varsa birakicam artik dedim Allaha havale ediyorum bu meseleyi dahada ustunde durmicam hem hevesim kacmaya basladi hem olmuyo boyle

Kessinlikle bugun artik soz verdim kendime test takip ne varsa birakicam artik dedim Allaha havale ediyorum bu meseleyi dahada ustunde durmicam hem hevesim kacmaya basladi hem olmuyo boyle
Valla olacağı varsa olur test felan hikaye önceden test mi vardı hamile kaldığını 2 3 ay sonra anlıyordu insanlar biz daha kan pıhtısıyken öğrenelim diye yapmadığımız kalmıyo salmak en güzeli

O kadar aceleciyiz ki ders almamız mümkün değil Allah umutları boşa çıkarmasın inşallah
Kızlar belim sanki tutulmuş gibi ağırı yapıyor.. bat yarın inşallah.. hiç böyle bel ağrısı görmedim.. yanlış hareket felan da yapmadım acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki yaa
Bel ağrısı belirti olabilir. Benim ilk hamileliğimde kopacak gibi belim ağrıyordu başka belirtin var mı?

Ornek annem 20 yasindayken doğmuşum ben birinci ay regl olmamış hafif bir lekelenme ona bile anlam verememis bilmiyor tabi..3 ayda regl olmayınca doktora gitmis..Benim sabirsizligim inanin yastan zaman daraldı diye işte

Ornek annem 20 yasindayken doğmuşum ben birinci ay regl olmamış hafif bir lekelenme ona bile anlam verememis bilmiyor tabi..3 ayda regl olmayınca doktora gitmis..Benim sabirsizligim inanin yastan zaman daraldı diye işte
Benim şuan çevrem de 41 yaşında ve 43 yaşında hamile 2 kişi var inşallah tez zamanda gelir de çok bekletmez bebiş

Ahahah aynen oyle ya iste bazi kotu aliskanliklari erken birakabilmek icin ogrenmek istiyorum da uzun is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…