Ben erken yaptin pazartesi pozitifti kan verdim yoktu bi daha yapmicam erken gebelik çok uzuldumKaset test mi yoksa erken gebelik testi mi önerirsin canım
<2.00 canım değer yok15 temmuz dogru, canım sen beta baktırmıştın sanki. Senin kaç çıkmıştı negatifken?
Ah canim inşallah amin isteyen bütün anne adaylarına..Her kadın çocuğu olmasa bile anne içgüdüsüyle doğuyor işteBenim şuan çevrem de 41 yaşında ve 43 yaşında hamile 2 kişi var inşallah tez zamanda gelir de çok bekletmez bebiş
Benim fsh 6.52 çıktı geçen ay yüksek mi canım.sence çokta düşük değilmiş gbi gelfi=/İkisi de yumurta rezervini ölçmek için kullanılır, amh fsh a göre biraz daha detaylıdır diyebiliriz sanırım. Fsh ne kadar düşükse, rezervin o kadar iyidir. Amh ne kadar düşükse rezervin o kadar kötüdür. Mesela örnek verelim Esra arkadaşımızın fsh 24, amh 0,9 çıkmış mantıken dengeli. İkisi de bir sorun olduğunu gösteriyor. Ama senin fsh 3,4 ken amh bu kadar düşük olması tezatlık oluşturuyor. Tabi doktorun daha detaylı açıklamasını yapar. Geçmiş olsun canım
Ahahah aynen oyle yaiste bazi kotu aliskanliklari erken birakabilmek icin ogrenmek istiyorum da uzun is
Amin cnm inşallahAh canim inşallah amin isteyen bütün anne adaylarına..Her kadın çocuğu olmasa bile anne içgüdüsüyle doğuyor işte
İnşallah sizde burdan güzel haberler yazın sevgilerimle
O kadar aceleciyiz ki ders almamız mümkün değilAllah umutları boşa çıkarmasın inşallah
Bel ağrısı belirti olabilir. Benim ilk hamileliğimde kopacak gibi belim ağrıyordubaşka belirtin var
Canım benim de 7,4. 9-10 a kadar kabul edilebilir ama daha düşük olması daha iyi oluyor tabi. Yaş geçtikçe azalıyor rezervler. Benim 7,4 değerime her şey yolunda dedi doktor.Benim fsh 6.52 çıktı geçen ay yüksek mi canım.sence çokta düşük değilmiş gbi gelfi=/
Aaa taşınma işi varsa kesin hamilesin hahahaTesekkur ettiiim.. Bi tek bugunu degerlendirebiliyorum malesef tasinma isleri cikti basima nasip artik
Canım senin oğluşun kaç yaşında yaş 23 yazıyo çok şaşırdım baya minnoş bi annesin hemde 2. Yi beklysn biz mi geç kaldıkBen ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ozaman bilmeden gebe kalmıştımsadeve halsizdim çok onu biliyorum.. şuanda bel ağrısı kasık ağrısı ama bel ağrım şiddetli biraz halsizlik var.. yumurtlamadan 4-5 gün sonra aşırı halsizlik ve tansiyon düşmem oldu bakalım bekliyoruz :) ama benim regl bazen 1-2 gün aksıyor 2 gün sonra regl olmazsam tahlil yapıcam inşallah sizde varmı belirti??
Burda tek ilişkiyle hamile kalan bi arkadaş vardı ben şokBnde tek gün değerlendirebildm şans artık nasipse neden olmasın
Oğlum 2 buçuk kuzumCanım senin oğluşun kaç yaşında yaş 23 yazıyo çok şaşırdım baya minnoş bi annesin hemde 2. Yi beklysn biz mi geç kaldıkbian yaşlılık kompleksine girdim
Valla aylardır abartılı deniyoruz olmadı böyle olursa pes derim zaten canımBurda tek ilişkiyle hamile kalan bi arkadaş vardı ben şokolabiliyo yani o yüzden hiiç dert etme
Benim sezeryanımda sıkıntı oldu dikişlerim içerden potluk yapmış gebe kalmamı önerdi doktorum o yüzden hemde düşünüyorduk biraz öne çekmiş olduk.. ikinci sezeryanda düzeltilecek nasipseOğlum 2 buçuk kuzumher yaşta güzeldir anne olmak
Maşallah ne güzelmiş şuan çokça özendim Allah bağışlasınOğlum 2 buçuk kuzumher yaşta güzeldir anne olmak
Ben battan 3 gün önce test yaptığımda negatifti. Adetim 4 gün gecikip bir de cok çok az pembemsi kan gelince şüphelenip test yaptım pozitif çıktıHayat sürprizleri sever diyorlar kısmet olur inşllah
İnşallah Allah gönlündekini versin canım. Hayırlı haber alırsın umarımBen ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ozaman bilmeden gebe kalmıştımsadeve halsizdim çok onu biliyorum.. şuanda bel ağrısı kasık ağrısı ama bel ağrım şiddetli biraz halsizlik var.. yumurtlamadan 4-5 gün sonra aşırı halsizlik ve tansiyon düşmem oldu bakalım bekliyoruz :) ama benim regl bazen 1-2 gün aksıyor 2 gün sonra regl olmazsam tahlil yapıcam inşallah sizde varmı belirti??
Hayırlı olsun çok sevindim sizin içinBen battan 3 gün önce test yaptığımda negatifti. Adetim 4 gün gecikip bir de cok çok az pembemsi kan gelince şüphelenip test yaptım pozitif çıktısonra zaten kan testiyle tastikledik ben keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tam hamileyim diyemiyorum (geçen ay kimyasal geçirdim) ama şu an resmi olarak gebeyim gerçekten Allah'tan ümit kesilmez kendinizi uzup canınızı sıkmayın
Baba da öyle dedi ama geçmişimde 3.9 mus 2 yıl once=/Canım benim de 7,4. 9-10 a kadar kabul edilebilir ama daha düşük olması daha iyi oluyor tabi. Yaş geçtikçe azalıyor rezervler. Benim 7,4 değerime her şey yolunda dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?