Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim şuan çevrem de 41 yaşında ve 43 yaşında hamile 2 kişi var inşallah tez zamanda gelir de çok bekletmez bebiş
Ah canim inşallah amin isteyen bütün anne adaylarına..Her kadın çocuğu olmasa bile anne içgüdüsüyle doğuyor işte
İnşallah sizde burdan güzel haberler yazın sevgilerimle

Benim fsh 6.52 çıktı geçen ay yüksek mi canım.sence çokta düşük değilmiş gbi gelfi=/

Ben ilk hamileliğimi hatırlamıyorum ozaman bilmeden gebe kalmıştım sadeve halsizdim çok onu biliyorum.. şuanda bel ağrısı kasık ağrısı ama bel ağrım şiddetli biraz halsizlik var.. yumurtlamadan 4-5 gün sonra aşırı halsizlik ve tansiyon düşmem oldu bakalım bekliyoruz :) ama benim regl bazen 1-2 gün aksıyor 2 gün sonra regl olmazsam tahlil yapıcam inşallah sizde varmı belirti??
O kadar aceleciyiz ki ders almamız mümkün değil Allah umutları boşa çıkarmasın inşallah

Bel ağrısı belirti olabilir. Benim ilk hamileliğimde kopacak gibi belim ağrıyordu başka belirtin var

Benim fsh 6.52 çıktı geçen ay yüksek mi canım.sence çokta düşük değilmiş gbi gelfi=/
Canım benim de 7,4. 9-10 a kadar kabul edilebilir ama daha düşük olması daha iyi oluyor tabi. Yaş geçtikçe azalıyor rezervler. Benim 7,4 değerime her şey yolunda dedi doktor.

Canım senin oğluşun kaç yaşında yaş 23 yazıyo çok şaşırdım baya minnoş bi annesin hemde 2. Yi beklysn biz mi geç kaldık bian yaşlılık kompleksine girdim

Hayat sürprizleri sever diyorlar kısmet olur inşllah
Ben battan 3 gün önce test yaptığımda negatifti. Adetim 4 gün gecikip bir de cok çok az pembemsi kan gelince şüphelenip test yaptım pozitif çıktı sonra zaten kan testiyle tastikledik ben keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tam hamileyim diyemiyorum (geçen ay kimyasal geçirdim) ama şu an resmi olarak gebeyim gerçekten Allah'tan ümit kesilmez kendinizi uzup canınızı sıkmayın

İnşallah Allah gönlündekini versin canım. Hayırlı haber alırsın umarım
Bende kasık ağrısı rahim ağrısı çok var. Bel ağrısı. Ama regl olcam hissediyorum. wcye koşuyorum regl mi oldum diye. Akıntım var. Sarı idi şeffafa döndü. Umudum yok canım regl gelecekte işte yalandan yere pazartesiyi bekliyorum batı.

Hayırlı olsun çok sevindim sizin için

Canım benim de 7,4. 9-10 a kadar kabul edilebilir ama daha düşük olması daha iyi oluyor tabi. Yaş geçtikçe azalıyor rezervler. Benim 7,4 değerime her şey yolunda dedi doktor.
Baba da öyle dedi ama geçmişimde 3.9 mus 2 yıl once=/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…