Olmayacak zamanda gelir zaten dimiAaa taşınma işi varsa kesin hamilesin hahaha
Yedi civarları kötü değil benim martta 5 civarında çıktı Haziran’da 7.3 çıktı. Doktor herhangi bir sorun belirtmediBaba da öyle dedi ama geçmişimde 3.9 mus 2 yıl once=/
Olabilir bekleyin bugün bakalım. Benim de adetimden 2 gün önce lekelemem olmuştu öyle anladım hamile olduğumu. Insallah yerleşmedirKızlar bugünüde sayarsam reglime 5 gün var normalde ara sıra en fazla1 yada 2 gün erken olurum.2 saat kadar önce wc ye gittim silerken peçeteye leke geldi regli oluyorumdur dedim ama devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır sizce.
Hiç belli olmaz canım yinede umutsuz olmaİnşallah Allah gönlündekini versin canım. Hayırlı haber alırsın umarım
Bende kasık ağrısı rahim ağrısı çok var. Bel ağrısı. Ama regl olcam hissediyorum.wcye koşuyorum regl mi oldum diye. Akıntım var. Sarı idi şeffafa döndü. Umudum yok canım regl gelecekte işte yalandan yere pazartesiyi bekliyorum batı.
İnşaAllah canım İnşaAllah. Umarım öyledir. Peki öncesinde belirtilerin varmıydı canım varsa nelerdi.Olabilir bekleyin bugün bakalım. Benim de adetimden 2 gün önce lekelemem olmuştu öyle anladım hamile olduğumu. Insallah yerleşmedir
Yerleşmedir cnm oKızlar bugünüde sayarsam reglime 5 gün var normalde ara sıra en fazla1 yada 2 gün erken olurum.2 saat kadar önce wc ye gittim silerken peçeteye leke geldi regli oluyorumdur dedim ama devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır sizce.
Bugun pik benceKızlar bişi sorucam size benim salı günü pik çarşamba perşembe silikleşti bugün yine pik çatlamadı mı sizce yaa yatılı misafir var değerlendirmem zor olacak kafam karıştı
Canım 2. Yumurtlamadır muhtemelen bnce bugünü değilde yarını değerlendir bu bi fırsatKızlar bişi sorucam size benim salı günü pik çarşamba perşembe silikleşti bugün yine pik çatlamadı mı sizce yaa yatılı misafir var değerlendirmem zor olacak kafam karıştı
Test test test=)Kızlar bugünüde sayarsam reglime 5 gün var normalde ara sıra en fazla1 yada 2 gün erken olurum.2 saat kadar önce wc ye gittim silerken peçeteye leke geldi regli oluyorumdur dedim ama devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır sizce.
Canım devamı gelmezse yarın erken gebelik testi yaparım.Evde normal test var ama varsada onda görünmeyebilir belki.Test test test=)
Nasıl gidiyor bakalım devammiValla seni aradi gozlerim biraniyi şükür 2 gundur ovulasyoma basladim bende birde @Ftxxx vardı bak onuda unutmadım
Ayyy İnşaAllah öyledir canım Rabbim herkese yani sırada bana nasip etsin dilerim en kısa zamanda burada herkes güzel haber veririzYerleşmedir cnm o
Geçen günde tam pikti hatta baya bordoyduBugun pik bence
Bugün biraz zor ama yarın umarım değerlendirebilirimCanım 2. Yumurtlamadır muhtemelen bnce bugünü değilde yarını değerlendir bu bi fırsat
Al benden de o kadar varya hic sanki umrumda değil dünyaNasıl gidiyor bakalım devammibu arada ben saldım yaaa ovulasyonu dikkat etmiyorum
Ben o an acaba gebe miyim diye düşünmedim de hamile olduktan sonra bir iki gündür halsiz gibiydim. Ev tasicam toparlaniyorum heralde yoruldum dedim. Aft cıktı dudagimda ilk defa gebelikte hormon artışına bağlı olabiliyormuş. Kasigima bicak ucu sokar gibi ani batmalar oluyordu klimadan üşüttüm sandim meğer hepsi hamileliktenmisİnşaAllah canım İnşaAllah. Umarım öyledir. Peki öncesinde belirtilerin varmıydı canım varsa nelerdi.
Canım benim yumurtlamam dan 5 gun sonra başladı bazı şeyler. Mesela belimde ağrı kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı yüzümde sivilceler falan oldu 4 gun sonra bunlar azaldı ara ara olmaya başladı ama 2 gündür azda olsa şikayetlerim yine basladi hatta bugün arttı bide üstüne azda olsa mide bulantısı eklendi. Akşam üzeri akıntı ile leke de gelince yerleşme olabilirmi dedim. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi belim çok fena ağrıyor.Ben o an acaba gebe miyim diye düşünmedim de hamile olduktan sonra bir iki gündür halsiz gibiydim. Ev tasicam toparlaniyorum heralde yoruldum dedim. Aft cıktı dudagimda ilk defa gebelikte hormon artışına bağlı olabiliyormuş. Kasigima bicak ucu sokar gibi ani batmalar oluyordu klimadan üşüttüm sandim meğer hepsi hamileliktenmishala adet olucakmisim gibi bel ağrım var mesela. Göğüslerim de catlicakti ağrıdan nerdeyse simdi daha iyiyim.
Test için bekleyecek misim batı15 temmuza başlıcak görünüyo takvimde ama bn yumurtlamadan sayarsam bat pazartesi takvime göre de 5 gün var bakalm artık neler olcak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?