Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baba da öyle dedi ama geçmişimde 3.9 mus 2 yıl once=/
Yedi civarları kötü değil benim martta 5 civarında çıktı Haziran’da 7.3 çıktı. Doktor herhangi bir sorun belirtmedi Daha fazla inanç kızlar moraller iyi olsun

Kızlar bugünüde sayarsam reglime 5 gün var normalde ara sıra en fazla1 yada 2 gün erken olurum.2 saat kadar önce wc ye gittim silerken peçeteye leke geldi regli oluyorumdur dedim ama devamı gelmedi. Yerleşme kanaması olma ihtimali varmıdır sizce.

Olabilir bekleyin bugün bakalım. Benim de adetimden 2 gün önce lekelemem olmuştu öyle anladım hamile olduğumu. Insallah yerleşmedir

Hiç belli olmaz canım yinede umutsuz olma

Kızlar bişi sorucam size benim salı günü pik çarşamba perşembe silikleşti bugün yine pik çatlamadı mı sizce yaa yatılı misafir var değerlendirmem zor olacak kafam karıştı

Eklentiler

• 4AA11F7E-57E2-492E-8F8A-C291A2D0F31A.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Olabilir bekleyin bugün bakalım. Benim de adetimden 2 gün önce lekelemem olmuştu öyle anladım hamile olduğumu. Insallah yerleşmedir
İnşaAllah canım İnşaAllah. Umarım öyledir. Peki öncesinde belirtilerin varmıydı canım varsa nelerdi.

Kızlar bişi sorucam size benim salı günü pik çarşamba perşembe silikleşti bugün yine pik çatlamadı mı sizce yaa yatılı misafir var değerlendirmem zor olacak kafam karıştı
Canım 2. Yumurtlamadır muhtemelen bnce bugünü değilde yarını değerlendir bu bi fırsat

Test test test=)

Nasıl gidiyor bakalım devammi bu arada ben saldım yaaa ovulasyonu dikkat etmiyorum
Al benden de o kadar varya hic sanki umrumda değil dünya zahradanin zorlamasıyla yapıyorum bir şeyler işte dün calisiyordum erteledim ovulasyonu sürekli isten geldim dedim hadi patlatayim bir tane yumurtlama gunummus megersem Allaha emanet gidiyor şuan

İnşaAllah canım İnşaAllah. Umarım öyledir. Peki öncesinde belirtilerin varmıydı canım varsa nelerdi.
Ben o an acaba gebe miyim diye düşünmedim de hamile olduktan sonra bir iki gündür halsiz gibiydim. Ev tasicam toparlaniyorum heralde yoruldum dedim. Aft cıktı dudagimda ilk defa gebelikte hormon artışına bağlı olabiliyormuş. Kasigima bicak ucu sokar gibi ani batmalar oluyordu klimadan üşüttüm sandim meğer hepsi hamileliktenmis hala adet olucakmisim gibi bel ağrım var mesela. Göğüslerim de catlicakti ağrıdan nerdeyse simdi daha iyiyim.

Canım benim yumurtlamam dan 5 gun sonra başladı bazı şeyler. Mesela belimde ağrı kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı yüzümde sivilceler falan oldu 4 gun sonra bunlar azaldı ara ara olmaya başladı ama 2 gündür azda olsa şikayetlerim yine basladi hatta bugün arttı bide üstüne azda olsa mide bulantısı eklendi. Akşam üzeri akıntı ile leke de gelince yerleşme olabilirmi dedim. Ama sanki heran adet olacakmışım gibi belim çok fena ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…