Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hali canim hazirandan gecis yaptim tahminimce bat 15 twmmuz yaş 28 yaklasik 2 yildir deneme

Bat 8 temmuz benide yazarmisiniz ilk defa istiyorum 9 temmuz evlilik yil dönümümüz mucizem gelecek

Günaydın kızlar
Aşı olmayı düşünen var mı bi şeyler okumuştum burda 3 ay korunmak gerekiyormuş vs tam bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ve olmayı düşünenn? Kararsız kaldım ben ya

Günaydın kızlar
Aşı olmayı düşünen var mı bi şeyler okumuştum burda 3 ay korunmak gerekiyormuş vs tam bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ve olmayı düşünenn? Kararsız kaldım ben ya
Bu konuda bende cok kararsızım ay sonu doktorumada danısacağım ama nereye kadar olmıcaz daha önce doktora danısan fikir sahibi olan var mı kızlar yada ası olup korunan

Mrb kızlar bayadır müsait olamıyordum benim bu ay umudum az ya çünkü tam isteğim gibi değerlendiremedik yinede Allah tan umut kesilmez ben bu ay clife macun kullandım en son 10 haziran da kullanıp bıraktım yumurtlama olunca şimdi size sorum benim dün sol kasığıma sürekli ağrılar girip çıktı macununun etkisi mi devam ediyor yoksa gebelik mi oluştu acaba yorumu olan var mı yaa sayfaya da yazdım instagram dan daha geri dönüş olmadı daha önce hamilelik geçiren arkadaşlar sizde de olmuşmuydu

Kiz umudum sendin sen bu ay hamile kalcan dbhdjfjfjfj sonra c life ben gaza gelip kullancam hamilesindir insallah

Bu konuda bende cok kararsızım ay sonu doktorumada danısacağım ama nereye kadar olmıcaz daha önce doktora danısan fikir sahibi olan var mı kızlar yada ası olup korunan
Aynen ben de nereye kadar olmicaz diyorum bi de hamileyken covid olma ihtimalimiz de oluyor sonuç olarak. Bu daha kötü olmaz mı valla bilemedim. Daha önce doktora danışanlar yazarsa çok iyi olur bizim içinde

İnsallah inşallah zaten 3 ay kullanilmasi oneriyoliyormus bu ay olmazsa bile kullanmsya devam et
Yarım kutu var kuzum önümüzdeki ay da kullanırım sonra bırakırım zaten tadı da çok ağır geldi zor yiyorum

Aynen ben de nereye kadar olmicaz diyorum bi de hamileyken covid olma ihtimalimiz de oluyor sonuç olarak. Bu daha kötü olmaz mı valla bilemedim. Daha önce doktora danışanlar yazarsa çok iyi olur bizim içinde
Ben bu sabah doktoruma danıştım. Çünkü 17 haziran için biontech randevusu aldım. Ama 13-14 haziranda yumurtlama olduğu için gebeliğe ya da tutunmaya engel olur mu diye sordum. Gebeliğe engel olmicağını söyledi ve aşağıya eklediğim bildiriyi gönderdi. Gerisi bizim iç rahatlığımızla alakalı

Eklentiler

• 71451EE0-7A3E-4B77-B4D5-60A68425BCAE.webp
    107,1 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar benim bu ay 6. ay denemem olacak. Bu süreçte 2 kez doktora gittim hiçbir sorun olmadığı söylendi çok şükür ama henüz gebelik oluşmadı maalesef. Hsg çektireyim mi dedim, 1 yıl bekle dediler. Eşim de bu ay ürolojiye gidecek. 2.aydan itibaren de ovulasyon takibiyle piki görüp değerlendiriyorum. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Bu süreçte de işyerimde gebelik düşünmeye başlayan 2 arkadaşım oldu ve daha 2. aylarında gebe kaldılar. Özellikle onları bu şekilde görmek beni çok üzdü gerçekten. Hatta 1 tanesinin gebelik haberini de bugün aldım daha. Şu an kendimi çok üzgün hissediyorum

canım doktorlar bu süreyi kısa görüyor o yüzden yaşın 30 altysa denemeye devam et diyorlar. Benimde 4 ay oldu ve tutmadı benimde sorun yok dedi ama bende üzülüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…