TEMMUZ 2021 💎 Transfer Olacaklar 🦸‍♀️

Selamlar herkese, Cyclo-Progynova nın 8. Günündeyim..
Pazartesi günü Lucrin vurulacağım 23-25 haziran gibi bir aksilik olmazsa adet 17-19 Temmuz gibi de transferim olur gibi düşünüyorum.. Var mı o zamanlar da transfer olacak?

Merhaba benim transferim o tarihlere denk gelecek sanıyorum.21 Haziran lucrin vurulacak.Bir sonra ki adet 1 Temmuz görünüyor eğer bir gecikme olmazsa, sonrasında da transfer hazırlığı için ilaç kullanmaya başlayacağım.

Merhaba, Hangi hastane? 1 hafta oynayacak sanırım aramızda..

Amiiinn insallahhh bende sindiden basladimm doktorum vitamin ve d3 verdiii temmuzda adet olusumda gidicem olucam allahin izniyle hepinizede allahimm nasip etsin amin amin amin

Amiiinn insallahhh bende sindiden basladimm doktorum vitamin ve d3 verdiii temmuzda adet olusumda gidicem olucam allahin izniyle hepinizede allahimm nasip etsin amin amin amin
Amin inşallah hepimize
Taze transfer mi dondurulmuş mu?

Reactions: Jou
Folik asit ve vitamin kullanıyorum.Transfer hazırlığına başladığımız da ne ilaç verecekler şu an için bilmiyorum
Adetin 2.günü estrofem adlı ilaca başlatıyorlar çoğunluk bu şekilde benim de geçen ay öyleydi. İlk 5 gün 2 sonra 4 gün 3 tane sonrasın da 4 tane olarak devam ettim. Adetin 16. Günü neupogen yapılacaktı ama sıvı toplanmasından dolayı yapılamadı.. Tabi herkesin ki farklı oluyor..

Sıvı neden toplanmış bir açıklama yapıldı mı?

Sıvı neden toplanmış bir açıklama yapıldı mı?
Yok yapılmadı tüplerden gelebiliyormuş bazen ama brnim tüpler kapalı o yüzden bilemediler. 10 günlük bir antibiyotik tedavisine başlattılar.. inşallah fayda eder de yine kullandığım ilaçlar boşa gitmezz sizin ilk transfer mi?

2020 Ekim ayında başladık tedaviye iki yumurta toplama ve laparoskopi sonrasın da ancak transfere yaklaşabildik bir aksilik çıkmazsa ilk olacak. Sizin durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…