- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
İzmir medical parkHangi hastane?
Merhaba benim transferim o tarihlere denk gelecek sanıyorum.21 Haziran lucrin vurulacak.Bir sonra ki adet 1 Temmuz görünüyor eğer bir gecikme olmazsa, sonrasında da transfer hazırlığı için ilaç kullanmaya başlayacağım.Selamlar herkese, Cyclo-Progynova nın 8. Günündeyim..
Pazartesi günü Lucrin vurulacağım 23-25 haziran gibi bir aksilik olmazsa adet 17-19 Temmuz gibi de transferim olur gibi düşünüyorum.. Var mı o zamanlar da transfer olacak?
Merhaba, Hangi hastane? 1 hafta oynayacak sanırım aramızda..Merhaba benim transferim o tarihlere denk gelecek sanıyorum.21 Haziran lucrin vurulacak.Bir sonra ki adet 1 Temmuz görünüyor eğer bir gecikme olmazsa, sonrasında da transfer hazırlığı için ilaç kullanmaya başlayacağım.
Bahçeci. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?Merhaba, Hangi hastane? 1 hafta oynayacak sanırım aramızda..
Amiiinn insallahhh bende sindiden basladimm doktorum vitamin ve d3 verdiii temmuzda adet olusumda gidicem olucam allahin izniyle hepinizede allahimm nasip etsin amin amin aminKızlarrrr,
Temmuz da transferi planlanan şimdiden tedaviye başlayanlar varsa burada birbirimize destek olalım mı?
İnşallah güzel bir ay olur hepimiz için
Allahım isteyen hiç bir annenin ve anne adaylarının kucağını boş bırakmasın
Acıbadem Maslak Bülent Tıraş.Bahçeci. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Amin inşallah hepimizeAmiiinn insallahhh bende sindiden basladimm doktorum vitamin ve d3 verdiii temmuzda adet olusumda gidicem olucam allahin izniyle hepinizede allahimm nasip etsin amin amin amin
Acıbadem Maslak Bülent Tıraş.
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Var mı kullandığınız şuan ilaçlar?
Tranfer olacakAmin inşallah hepimize
Taze transfer mi dondurulmuş mu?
Folik asit ve vitamin kullanıyorum.Transfer hazırlığına başladığımız da ne ilaç verecekler şu an için bilmiyorumAcıbadem Maslak Bülent Tıraş.
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Var mı kullandığınız şuan ilaçlar?
Adetin 2.günü estrofem adlı ilaca başlatıyorlar çoğunluk bu şekilde benim de geçen ay öyleydi. İlk 5 gün 2 sonra 4 gün 3 tane sonrasın da 4 tane olarak devam ettim. Adetin 16. Günü neupogen yapılacaktı ama sıvı toplanmasından dolayı yapılamadı.. Tabi herkesin ki farklı oluyor..Folik asit ve vitamin kullanıyorum.Transfer hazırlığına başladığımız da ne ilaç verecekler şu an için bilmiyorum
Sıvı neden toplanmış bir açıklama yapıldı mı?Adetin 2.günü estrofem adlı ilaca başlatıyorlar çoğunluk bu şekilde benim de geçen ay öyleydi. İlk 5 gün 2 sonra 4 gün 3 tane sonrasın da 4 tane olarak devam ettim. Adetin 16. Günü neupogen yapılacaktı ama sıvı toplanmasından dolayı yapılamadı.. Tabi herkesin ki farklı oluyor..
Amiinn insallahhAllahım nasip etsin inşallah
İlk deneme mi?
Yok yapılmadı tüplerden gelebiliyormuş bazen ama brnim tüpler kapalı o yüzden bilemediler. 10 günlük bir antibiyotik tedavisine başlattılar.. inşallah fayda eder de yine kullandığım ilaçlar boşa gitmezz sizin ilk transfer mi?Sıvı neden toplanmış bir açıklama yapıldı mı?
İnşallahhh Allahım gönlümüze göre versin hayırla sağlıklaAmiinn insallahh
Evet ilk denemem olcak insallahh ilk denemem guzel sonuclar alicam
2020 Ekim ayında başladık tedaviye iki yumurta toplama ve laparoskopi sonrasın da ancak transfere yaklaşabildik bir aksilik çıkmazsa ilk olacak. Sizin durumlar nedir?Yok yapılmadı tüplerden gelebiliyormuş bazen ama brnim tüpler kapalı o yüzden bilemediler. 10 günlük bir antibiyotik tedavisine başlattılar.. inşallah fayda eder de yine kullandığım ilaçlar boşa gitmezz sizin ilk transfer mi?
Kavacik medistate oya gokmenİnşallahhh Allahım gönlümüze göre versin hayırla sağlıkla
Sizin hangi hstane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?