TEMMUZ 2021 💎 Transfer Olacaklar 🦸‍♀️

Cift embriyo acaba benimde olurmu doktor kendimi tercih ediyo yoksa bize sorup bizemi kalmis oluyo bu konuda 27 yasindayim benimde cift embriyo olurmu acaba canimm
Günaydın, bazı doktorlar çok katı bu konuda yasalardan dolayı ama bazıları isteğe göre koyabiliyor. Oluşan sağlıklı embriyo sayına göre konuşursun doktorunla..

Reactions: Jou
Günaydın, bazı doktorlar çok katı bu konuda yasalardan dolayı ama bazıları isteğe göre koyabiliyor. Oluşan sağlıklı embriyo sayına göre konuşursun doktorunla..
Günaydım canımm :) tamam sağoll :)

Anladım senin durumun da zor Allah hepimize kolaylık sağlıkla bir evlat nasip etsin.. Artık normal yolla hamile kalan duyamıyorum, duyduklarıma da çok seviniyorum gerçekten..

Önemli olan 1i 10u değil zaten Allah ol dedikten sonra... Bana da çift embriyo koyulacak embriyo yapıştırma da yapılacak inşallah bende çok ümitliyim
Merhaba yazıları okurken gözüme takıldı yazdığınız embriyo yapıştırma nedir acaba? 2 başarısız tüp bebek denemem oldu benimde bu ay sonu 3.kez transfer olacak bu kadar tecrübeme rağmen ilk kez duyuyorum embriyo yapıştırmayı :)

Merhabalar Benimde nasipse temmuz ayında taransferim olacak dün 5. günde 5 embriyo donduruldu. Bugünde regl oldum. Yalnız temmuz ayında 9 gün bayram tatili var, o biraz keyfimi kaçırdı . Denk gelirse nasıl olur bilmiyorum

hangi hastaneye gidiyorsunuz bence keyfinizi kaçırmayın tatile denk gelse de yapıyorlar ben sormuştum daha önce :)

Merhaba, inşallah bu sefer tutunur bebişiniz güzel haberlerinizi alırız
Embriyo yapıştırma *Embriyo Glue* olarak geçiyor embriyolar bir solüsyona batırılıp o şekilde rahme enjekte ediyorlar rahme tutunma başarı şansını yükseltiyormuş..

Merhaba, tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Merak etme çoğu tüp bebek merkezi açık oluyor, ramazan bayramında ve 17 günlük kapanma da açıktı. Hiç sıkma o tatlı canını..

Kızlar yardım edin bugun transferden sonra 3. Günüm hala akıntım yok kup kuruyum agrım oluyor ilk defa böyle oldum korkuyorum adet olucam diyr herkes bişey diyo . Akıntı şart dıyo baska bi formda da bi bayan kupkuruydum ordan anladım hamile oldugumu diyo şaşırdım kaldım sabahtan beri aglıyorum hıç umudum kalmadı . Allah rzası için bişey diyin

hangi hastaneye gidiyorsunuz bence keyfinizi kaçırmayın tatile denk gelse de yapıyorlar ben sormuştum daha önce :)

Üniversite hastanesi olduğu için kapalı olacak . O yüzden akışa da bıraktım biraz o kadar bekledik bir ay da sabrederiz

Daha çok erken şuan bir belirti vermez ki. Ayrıca herkesin belirtisi farklı oluyor bazısının hiç belirtisi olmuyor bu şekilde canını sıkıp neden ağlıyorsun.. Bebişinin sana sımsıkı tutunması için sende ona tutun

Üniversite hastanesi olduğu için kapalı olacak . O yüzden akışa da bıraktım biraz o kadar bekledik bir ay da sabrederiz
Belki de o takvime gelmez gelse de hayırlısı buymuş dersin.. Beni transfere 5 gün kala 2 ay ertelendi başta çok canım sıkıldı ama sonra dedim hayırlısı buymuş demek ki olumsuz sonuç alacağıma hangi tarih olursa o olsun..

Merhaba , benimde 2.deneme olduğu için rahim dinlendirme istedi doktorum, 09.06.2021 yumurta toplamam gerçekleşti 5.güne gelmesi sonrası dondurulacak. Temmuz da ilk adet sonrasında transfer işlemi gerçekleşecei hayırlısıyla, Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz inş. bebişlerimizi kucağımıza alırız. biz kadınlar için çok zor bir süreç gerçekten iğneleri ilaçları acısı ağrısı vs.

teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlerin tutunsun bebişleri inşallah henüz öyle bir şeyden bahsetmediler bana sanırım gidince söylerler ne gerekiyorsa yaptık bunu da yaparız şansı yükseltiyor ise :)

Merhaba arkadaşlar ben de rahim dinlendirme aşamasındayım ikinci adetimi bekliyorum olmak üzereyim sanırım temmuzun ilk haftası transfer olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Ben de 2.adetimi bekliyorum. Düzenli olursam Temmuz’un başında. Ama PCos dan dolayı olamıcam sanırım. Herşey güzel olsun

Ben de 2.adetimi bekliyorum. Düzenli olursam Temmuz’un başında. Ama PCos dan dolayı olamıcam sanırım. Herşey güzel olsun
Merhaba ben adet oldum ve bitti estrofem ve corasprin kullanıyorum şuan vitaminler dışında perşembe kontrolüö var bi sıkıntı çıkmazsa transfer tarihini belirleyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…