Benim embriyolar 2017 yılında dondurulmuştu 8 adet. İlk defa transfer olucam. Nisan ayında tedaviye başlamıştım ama olmadı işte inşallah temmuz ayında gerçekleşir.. Heyecn stres devam valla sürekli bişeyleri araştırırken buluyorum kendimi2020 Ekim ayında başladık tedaviye iki yumurta toplama ve laparoskopi sonrasın da ancak transfere yaklaşabildik bir aksilik çıkmazsa ilk olacak. Sizin durumlar nedir?
Evet duymuştum kadın doğumcum o hastane de benim de.. Yakınım oraya siz nerde oturuyorsunuz?Kavacik medistate oya gokmen
Aaa gercektenmii ben cerkezkoye gelin geldim canimm benim kavacikta buyudum ailem orda hem anneme yakin olsun istedim hemde prof doktor diye ona baslamak istedim siz hangi doktorEvet duymuştum kadın doğumcum o hastane de benim de.. Yakınım oraya siz nerde oturuyorsunuz?
Bidee burda tedavi gordum asilama fln amaa beceremedi doktor beklemektense tüpe baslayim dedim artikEvet duymuştum kadın doğumcum o hastane de benim de.. Yakınım oraya siz nerde oturuyorsunuz?
Sanırım hepimiz duygusal olarak aynı durumdayız.Biraz da olsa kontrol etmeye çalışıyorum ama şimdilik becerebildiğim heyecanı stresin önüne geçirmek olabildiBenim embriyolar 2017 yılında dondurulmuştu 8 adet. İlk defa transfer olucam. Nisan ayında tedaviye başlamıştım ama olmadı işte inşallah temmuz ayında gerçekleşir.. Heyecn stres devam valla sürekli bişeyleri araştırırken buluyorum kendimi
Bende doğma büyüme Beykozluyum.. Şimdi anadoluhisarındayım ama oğlumun doktoru benim kadın doğum doktorum hep orda.. Sultan hoca ile Sadiye hoca birlikte bakıyorlar bana ikisinin de hastasıyım ama Sultan hoca 10 yıllık doktorum..Aaa gercektenmii ben cerkezkoye gelin geldim canimm benim kavacikta buyudum ailem orda hem anneme yakin olsun istedim hemde prof doktor diye ona baslamak istedim siz hangi doktor
Güzel heyecanlar bunlar güzel haberler alalım da Allahın izniyle inşallah.. Sizin kaç Embriyonuz var?Sanırım hepimiz duygusal olarak aynı durumdayız.Biraz da olsa kontrol etmeye çalışıyorum ama şimdilik becerebildiğim heyecanı stresin önüne geçirmek olabildi
Aayyy anadoluhisarimi cok gezerdim lise okulumda ordaydi ahh ahh evlendimm cerkezkoye geldimmBende doğma büyüme Beykozluyum.. Şimdi anadoluhisarındayım ama oğlumun doktoru benim kadın doğum doktorum hep orda.. Sultan hoca ile Sadiye hoca birlikte bakıyorlar bana ikisinin de hastasıyım ama Sultan hoca 10 yıllık doktorum..
Canim ben daha yeni tedavi surecine basladim reglim temmuz da olunca gidicem suan icin boyle normal vitamin aliyorum simdiden dikkat ediyorumGüzel heyecanlar bunlar güzel haberler alalım da Allahın izniyle inşallah.. Sizin kaç Embriyonuz var?
Sadece bir tane ama verdiğimiz emeğe karşılık doğan umuttanmıdır bilmem çok rahatımGüzel heyecanlar bunlar güzel haberler alalım da Allahın izniyle inşallah.. Sizin kaç Embriyonuz var?
En iyisini yapıyorsun ben folikasit falan hiç başlamadım ama duobalance diye bir vitamin başladıkCanim ben daha yeni tedavi surecine basladim reglim temmuz da olunca gidicem suan icin boyle normal vitamin aliyorum simdiden dikkat ediyorum
Nedenkii zarari varmi folik asitin bana suya dokulen vitaminlerden verdi bide d3 vitamin eksikligim varmis prolaktim amh fln herseyim iyiymisEn iyisini yapıyorsun ben folikasit falan hiç başlamadım ama duobalance diye bir vitamin başladık
Önemli olan 1i 10u değil zaten Allah ol dedikten sonra... Bana da çift embriyo koyulacak embriyo yapıştırma da yapılacak inşallah bende çok ümitliyimSadece bir tane ama verdiğimiz emeğe karşılık doğan umuttanmıdır bilmem çok rahatımAllah’ın izniyle alırız güzel haberleri hepbirlikte.
Yok folikasit in zararından çok yararı var hamilelik hazırlığında ama benim ki vermedi neden bilmiyorum nisan da benim de d3 eksik çıkmıştı ampüllerinden vermişti kullandım sonra da hiç ölçtürmedimNedenkii zarari varmi folik asitin bana suya dokulen vitaminlerden verdi bide d3 vitamin eksikligim varmis proflkaktim amh fln herseyim iyiymis
O zaman doktor simdiden gerek duymadi belkide vardir bi bildigiYok folikasit in zararından çok yararı var hamilelik hazırlığında ama benim ki vermedi neden bilmiyorum nisan da benim de d3 eksik çıkmıştı ampüllerinden vermişti kullandım sonra da hiç ölçtürmedim
Yapıştırmayı bende sordum ama sanırım ilk transfer olacağı için yapmayacağız dedi.Çift embriyo olması bence çok güzel sevindim sizin adınızaÖnemli olan 1i 10u değil zaten Allah ol dedikten sonra... Bana da çift embriyo koyulacak embriyo yapıştırma da yapılacak inşallah bende çok ümitliyim
Evet olabilir.O zaman doktor simdiden gerek duymadi belkide vardir bi bildigi
Benim sadece 8 embriyom var ve yumurtalıklarım alındığı için tekrar şansım olmadığından tüm yolları denemek istiyor doktorum daha sağlam olması adına..Yapıştırmayı bende sordum ama sanırım ilk transfer olacağı için yapmayacağız dedi.Çift embriyo olması bence çok güzel sevindim sizin adınıza
Ben de ihtimali kuvvetlendirecek her yolu denemek istedim ama talebime karşılık bulamadımBenim sadece 8 embriyom var ve yumurtalıklarım alındığı için tekrar şansım olmadığından tüm yolları denemek istiyor doktorum daha sağlam olması adına..
Cift embriyo acaba benimde olurmu doktor kendimi tercih ediyo yoksa bize sorup bizemi kalmis oluyo bu konuda 27 yasindayim benimde cift embriyo olurmu acaba canimmÖnemli olan 1i 10u değil zaten Allah ol dedikten sonra... Bana da çift embriyo koyulacak embriyo yapıştırma da yapılacak inşallah bende çok ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?