Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın canım kaçıncı gün embriyosu 5.gün çok erken bu arada bir de hangi marka testle yaptın ?
5.gün embriyosu donmuş transfer yapıldı ve predictor early marka.
Evet erken yaptım belki ama süreci etkilemeyecektir umarım ,ben kendi psikolojimi hazırlamak istiyorum diye yaptım iyiyim ama kötü hissettim ikinci hayalet göreyim diye ama olsundu

Nasıl 5.gün sen benden 1 gün sonra yani 18inde transfer olmadın mı? Bugün D+ 4 olması gerek. Daha implantasyon bugün oluyordur kana bile geçmemiştir idrara nasıl geçsin .
18 inde transfer oldum ivit canım DuruDur ben transfer dahil sayıyorum yanlış mı sayıyorum

Güzel marka da Yine de çok erken yapmışsın canım görüyorsun bazılarının idrara hiç yansımıyor yanıltıcı oluyor o yüzden inşallah kanda görürsün

Keşke test yapmasaydınız. Burada arkadaşları uyarıyoruz ama maalesef sabırsız davranıyorlar. Stres olup süreci etkiliyorsunuz. İnşallah kanda pozitif çıkar. Testlere güvenmeyin.
Canım Aybalahanım kızma Meraktan yaptım , güvenmiyoruz testlere evet , ama silik ikinci çizgi bile olsa ruhuma iyi gelecek gibi hissettim

Ahaha canımsın ya valla tamam söz 25 ine kadar yok.
25i ne de kitlenme de yani en erken ihtimal o. Vicdan azabı yaşatma bana. İstersen her gün yap ama negatif diye gerilme. Üff hala pozitife dönemedi diye hayıflan mesela. Bir de bol bol su iç. Su şişen sürekli yanında olsun Ben ilk tutanda da çok erken başlamıştım yapmaya ama negatif diye üzülmedim hiç erken olduğunun bilincindeydim, 6.günün akşamı ilk silik görmüştüm. bugün yine başlayayım dedim hayalet çizgi ben şok. Şimdi kendi kendime diyorum ki al bu bilgiyle naparsan yap şimdi ne sevinebildim ne üzülebildim kaldım öyle sıçamaz ördek gibi

4. Gün embriyosu canım 8. Gün çok da erken değildir heralde dedim ama bilmiyorum erken heralde 10. Gün kan vereceğim artık. Ona göre de doktora sorup ilaçları keserim artık o 14. Gün ver demişti
Öyle dediyse de vardır bir bildiği diye düşünüyorum, düşünsene doktor 14. Gün kanda çıkacağını düşünüyorsa 8. Gün idrarda çıkmaması da normal olabilir değil mi? Umutsuzluğa kapılma vücudun için işleri daha zora sokar stres üzüntü

Canım Aybalahanım kızma Meraktan yaptım , güvenmiyoruz testlere evet , ama silik ikinci çizgi bile olsa ruhuma iyi gelecek gibi hissettim
Anlıyorum. Ama üzülmesini istemiyorum kimsenin. Zaten süreç zor. Bir de strese giriyorsunuz. Şöyle düşün rüzgara sana eserken test yapıyorsun birden rüzgar dönmeye başlıyor. Daha tutamazsın. Sabır+stres yönetimi=pozitif. Bari kanı bekle de. Kan da gör pozitifi.

Transferin 1. Günü bel ağrısı var normal midir. Pregesterona transfer sonrası başladım onun etkisi olabilir mi

Hahahaha Asla vicdan yapma senlik hiç bişey yok.
Sen şuan benim mentörüm gibisin.Ve suyu Evet çok içiyorum,içmeyede devam!! Dediğin gibi üzüldüm ufak bi çıt ama dedim ki sonra kendi kendime erken yavrum daha demek ki diyip bi tur daha uyudum yani bu sonucun üzerine.
Hayırlı olsun diyebilirmiyiz acaba sana yada şöyle diyelim Hayalet çizgin hayırlı olsuunn geliyor mu gelmekte olan

Kanda görücem pozitifiiii aynnennnnn öyle hadi bakalım

Güzel marka da Yine de çok erken yapmışsın canım görüyorsun bazılarının idrara hiç yansımıyor yanıltıcı oluyor o yüzden inşallah kanda görürsün
İnşallah canım perfectbaby Senin ne durumda nasıl gidiyor sürecin ? Dinleniyor musunuz ayakta mı geçiriyorsunuz

Sen de mi test yaptın aaaa erken ama valla bak hızına yetişemiyorum test yapanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…