Doktorunuz kim?Merhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Canım ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım kendimi çok yormadan onun dışında çoğu şeyi eşim yapıyor normalde çok hareketli bi insanımdır ama bu süreçte çok yormuyorum 8.gün lekelenmem gelince doktorum progesteron iğne yapılsın dedi gitmişken test yaptırın beta bakılsın demişti bugün 10.gün yine baktırdım sonuç bekliyorumİnşallah canım perfectbabySenin ne durumda nasıl gidiyor sürecin ? Dinleniyor musunuz ayakta mı geçiriyorsunuz
Ahahah sakııın yapma ben 5.gün sanıyordum kendimi DuruDur bana 4.gün olduğunu izah etti canım benimBenim 3. Gün daha yapim mi test yapim mi
Ahahah sakııın yapma ben 5.gün sanıyordum kendimi DuruDur bana 4.gün olduğunu izah etti canım benim
O zaman sonucu bize hemennnnn bildirmelisin. İnşallah güzel bir hcg değeri alacaksınnn dualarımız bir kalbim seninleeCanım ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım kendimi çok yormadan onun dışında çoğu şeyi eşim yapıyor normalde çok hareketli bi insanımdır ama bu süreçte çok yormuyorum 8.gün lekelenmem gelince doktorum progesteron iğne yapılsın dedi gitmişken test yaptırın beta bakılsın demişti bugün 10.gün yine baktırdım sonuç bekliyorumdualarınızı bekliyorum inşallah herkese umut olurum
İnşallah canım çok teşekkürlerO zaman sonucu bize hemennnnn bildirmelisin. İnşallah güzel bir hcg değeri alacaksınnn dualarımız bir kalbim seninlee
Ay sakın yapma moral bozukluğu oluyorBenim 3. Gün daha yapim mi test yapim mi
Benim de öyle dün transfer olduktan sonra bel kasık ağrım çok oldu bugün hafif var ama hast den verdikleri kağıtta da yazıyor olabilir diye.Transferin 1. Günü bel ağrısı var normal midir. Pregesterona transfer sonrası başladım onun etkisi olabilir mi
Çağlar yazıcıoğluDoktorunuz kim?
MaşallahOhoo sonuç bile çıktı. Cuma günü kontrolüm var. Bekleyen herkese pozitifli günler diliyorum
Bende kasik agrisi pek yok ama belim baya agriyor normaldir herhaldeBenim de öyle dün transfer olduktan sonra bel kasık ağrım çok oldu bugün hafif var ama hast den verdikleri kağıtta da yazıyor olabilir diye.
Olur inşallah.Maşallahdarısı bizlere olsun inşallah
Ben de 2 temmuzda transfer oldum. 25 temmuzda ilk kontrole gideceğim inşallah.Arkadaşlar 2 temmuzda ilk kez transfer işlemim oldu, 18 temmuzda kese göründü çok sükür1 ağustosta kontrolüm olacak inşallah kalp atışını da duyacağız. Bu süreçte bel ve kasık ağrısı yaşıyorum, çok hafif kahverengimsi kanamam oluyor ama bunlar normalmiş. Herkesin yaşadığı farklıdır ama korkmayın kanama olsa bile dediler. İğne, fitil ve ilaç tedavisi devam ediyor. Bugün 5 hafta 3 günlük minikim :)
inşallah herkes mutlu haberler alır.
Yaptım. Silik çizgi olunca bu bilgiyle ne yapacağımı bilemedim gittim bir de kan verdim, şimdi kanda beta çıksa da çıkmasa da en az 2 gün daha beklemem gerekicekSen de mi test yaptın aaaa erken ama valla bak hızına yetişemiyorum test yapanların
bende 3 temmuz transfer tarihim ,31 temmuz ilk randevumArkadaşlar 2 temmuzda ilk kez transfer işlemim oldu, 18 temmuzda kese göründü çok sükür1 ağustosta kontrolüm olacak inşallah kalp atışını da duyacağız. Bu süreçte bel ve kasık ağrısı yaşıyorum, çok hafif kahverengimsi kanamam oluyor ama bunlar normalmiş. Herkesin yaşadığı farklıdır ama korkmayın kanama olsa bile dediler. İğne, fitil ve ilaç tedavisi devam ediyor. Bugün 5 hafta 3 günlük minikim :)
inşallah herkes mutlu haberler alır.
Hemen yaz lütfenYaptım. Silik çizgi olunca bu bilgiyle ne yapacağımı bilemedim gittim bir de kan verdim, şimdi kanda beta çıksa da çıkmasa da en az 2 gün daha beklemem gerekiceksonuç olarak başladığım noktada olucam 1-2 saat sonra
Ayy soruyu nasıl üstüme alınıp da bide ne güzel cevap vermişimSen de mi test yaptın aaaa erken ama valla bak hızına yetişemiyorum test yapanların
Olsun ya keşke hepimiz çift çizgileri görsek, yükselen beta larla devam etsek valla zaman geçmiyor hem umut hem umutsuzluk çok değişikAyy soruyu nasıl üstüme alınıp da bide ne güzel cevap vermişimheyecanıma verin o da yapmış ama hiç dememiş nasıl pozitif çıksın diye. D+4 de pozitif değil diye tribe sokuyor burada herkesi
ya beni de heyecanlandırıyosunuzz..Olsun ya keşke hepimiz çift çizgileri görsek, yükselen beta larla devam etsek valla zaman geçmiyor hem umut hem umutsuzluk çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?