- 10 Ağustos 2023
- 1.614
- 563
- 53
- 32
Zaten iki tane koymuşlar canımEvet çiftti 5AA ve 4AAikiz ihtimali var mı
Gözünüz aydın hayırlı olsun herkesten böyle pozitif sonuçlar gelsin inşallahEvet çiftti 5AA ve 4AAikiz ihtimali var mı
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet çiftti 5AA ve 4AAikiz ihtimali var mı
Teşekkür ederim canimm Allah herkese nasip etsin inşallah.Ayyy maşallah çok sevindimiyi bak onlara annesi dinlen yorma kendini maşallah
Ben önceki hamileliğime ve araştırmalarıma dayanarak şunu söylemek istiyorumPozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı denemenizdi?
Ayy canımmm üç naparım bennÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun10.gün için 1018 çok iddialı 3üz olurmuş başka test yaptırdın mı? Veya arada prolaktin için iğne flan yaptırdın mı?
10. Gün değerim bin çıktı. 3 gündür gece terleme ağızda kuruluk. Regl ağrısı, göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı.. mahvoldum. Ama 5. Gün başım ağrıdı iki gün öyle tahmin ettimPozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı denemenizdi?
Ah inşallah canımmm, çocukluğumdan beri hayalimdi nasipBence var gümbür gümbür geliyorlar kısmetse
Ay kuzum prolaktin değil afedersin. Benim kafa yerinde değil bugünAyy canımmm üç naparım bennbu ilk kan tahlilim canım ve başka test yaptırmadım transfer hazırlığında sadece estrodiol falan. Prolaktin iğnesi ne için canım hiç bilmiyorum
İnşallah canım. Çift embriyo transferinin çoğu tek tutuyor o yüzden doktorum tek tutması bile %50 demişti..Zaten iki tane koymuşlar canımdeğerle alakası yok diyorlar ama gününe göre baya güzel çıkmış bence ikizler geliyor
İnşallah burada güzel dileklerde bulunan herkese kat kar fazlasını göstersin AllahGözünüz aydın hayırlı olsun herkesten böyle pozitif sonuçlar gelsin inşallah
Aa yok canım benim donmuş transferdiiAy kuzum prolaktin değil afedersin. Benim kafa yerinde değil bugünovitrelle flan gibi hcg içeren ilaç kullandın mı demek istedim
O zaman çok yüksek ihtimalle ikizlerin varAa yok canım benim donmuş transferdii
Yaaa valla yalan yok bende hep ikiz istemişimdirAh inşallah canımmm, çocukluğumdan beri hayalimdi nasip
Yaaaa süper maşallah maşallahCanım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.
1018 çıktı
İnşallah canım herkese nasip olsunO zaman çok yüksek ihtimalle ikizlerin varhayırlı olsun ya. Sağlıkla gelsinler
Evet canım 5AA ve 4AA dı. İnşallah dediğin gibi olurrrYaaaa süper maşallah maşallahçok iyi sağlıkla gelsin minnoşların büyük ihtimalle ikiz gibi. Çift embriyo mu canım? Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?