Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı denemenizdi?
Ben önceki hamileliğime ve araştırmalarıma dayanarak şunu söylemek istiyorum . Bir çok belirti oluyor çünkü kendimizi çok dinliyoruz ve hormon iğne ilaçlar da bazı şeyler yaşatıyor. Mantık olarak da bakaraanız vücudunuzda HCG yayılmadan hamile sayılmazsınız ve belirtiler de hamilelikle ilgili olamaz. Kendinizi rahat bırakın. biri belim ağrıdı diyor öteki tüh benim ağrımadı diye modunu düşürüyor yapmayın canlarım onlar belirti değil. İlaçlara verilen fiziksel tepkiler.

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun 10.gün için 1018 çok iddialı 3üz olurmuş başka test yaptırdın mı? Veya arada prolaktin için iğne flan yaptırdın mı?
Ayy canımmm üç naparım benn bu ilk kan tahlilim canım ve başka test yaptırmadım transfer hazırlığında sadece estrodiol falan. Prolaktin iğnesi ne için canım hiç bilmiyorum

Ayy canımmm üç naparım benn bu ilk kan tahlilim canım ve başka test yaptırmadım transfer hazırlığında sadece estrodiol falan. Prolaktin iğnesi ne için canım hiç bilmiyorum
Ay kuzum prolaktin değil afedersin. Benim kafa yerinde değil bugün ovitrelle flan gibi hcg içeren ilaç kullandın mı demek istedim

Kızlar birşey rica edeceğim sizden
Bir tablo oluşturalım isterim.
Ben Mart ayında transfer olduğumda diğer kızlar bir tablo oluşturmuştu içeriğide şu şekilde :

Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice)

Çok güzel olurdu yapabilecek biri var mı

Örnek resim paylaşıyorumm

Eklentiler

• IMG_7345.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7344.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…