Bende de hafif hafif bel kasık ağrısı oluyor ama olabilir demişlerdi zaten bir iki damla da leke olduBende kasik agrisi pek yok ama belim baya agriyor normaldir herhalde
Test sonucun belli oldumuSilik çizgi görünüyor canım ama daysdoctorsa marka güvenme başka marka yap istersen. Bu mor kapaklı days doctordan ben yapmıstım baya pozitif çıktı ama kanda negatifti farklı marka dene elinde varsaDuruDur
Beta 8.83 çıktıHemen yaz lütfen
Yaa deli misinnn sevinseneeeeeee kızım yaaa valla ben çok mutlu oldum senin adınaBeta 8.83 çıktıah yaağndıım ben allahımm buna can dayağğğnmaağğğğzzz….b*k vardı bu kadar erken baktım.
Benimde ufak bir akıntım oldu sütlü çikolata şeklinde ay inşallah kistlerim yüzünden değilde implantasyon akıntısıdırBeta 8.83 çıktıah yaağndıım ben allahımm buna can dayağğğnmaağğğğzzz….b*k vardı bu kadar erken baktım.
Canım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.Hadi bakalım canım bugün senin için büyük gün pozitif göreceksin inşallahbize de haber et ben 5. Gün çift çizgiyi gördüm biraz erken yaptım çok çok silik bir çizgi vardı.
Ben okeyim başlayalım daaaa hangisineya beni de heyecanlandırıyosunuzz..
nolur erken test yapmayınbi diziye falan başlayalım beraber valla bak
Harikaaaa Hayırlı uğurlu olsun devamıda olsun inşallahhhCanım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.
1018 çıktı
Ayy maşallah ne güzelCanım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.
1018 çıktı
Allah sana da nasip etsin inşallah canım senin kaçıncı gün. Benim 7. Gün böyle çıkmıştı testimHarikaaaa Hayırlı uğurlu olsun devamıda olsun inşallahhhay darısı başıma ühü
Ayyyyy maşallah canımCanım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.
1018 çıktı
İşte görmek istediğim ilk adımlar ilk sonuçlarDonmuş 5. Gün çift embriyo transferi 10.gün test sonucum nasıl? İlk kan tahlilim
Teşekkür ederim hala inanamıyorumAyy maşallah ne güzel
Perşembe günü belli olacak oYaa deli misinnn sevinseneeeeeee kızım yaaa valla ben çok mutlu oldum senin adınadur bakalım işte katlayarak çoğalır inşallah ya
Evet çiftti 5AA ve 4AAAyyyyy maşallah canımçift embriyo muydu çok güzel çıkmış değerin
Ben bu sabah yaptım negatif çıktı ama biraz aceleci davranmışım arkadaşlar ayar verdi sağolsunlarAllah sana da nasip etsin inşallah canım senin kaçıncı gün. Benim 7. Gün böyle çıkmıştı testim
Ayyy maşallah çok sevindimAllah sana da nasip etsin inşallah canım senin kaçıncı gün. Benim 7. Gün böyle çıkmıştı testim
Evet canım zaten 5. Gün gömülmeye başlıyor. 7. 8. Gün testte çıkabilirBen bu sabah yaptım negatif çıktı ama biraz aceleci davranmışım arkadaşlar ayar verdi sağolsunlar
18 ndeydi transferim transfer+4 teyim daha
Bence var gümbür gümbür geliyorlar kısmetseEvet çiftti 5AA ve 4AAikiz ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?