- 22 Temmuz 2025
- 26
- 19
- 3
Di mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyorHiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transferdilerim sende pozitifi görürsün Rabbim kucağını boş bırakmasın. Aminnn
Maşallahhh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin o kadar sevindim kiLütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu
Di mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyorLütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu
Ben burada konu başlığı bile açtım bakabilirsinizDi mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyorBöyle belirti olmadan da pozitif sonuç alacağımızı duyabileceğimize dair mesajlar o kadar umut veriyor ki Rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız
Ne güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimdeBen burada konu başlığı bile açtım bakabilirsiniz
Bazı kişiler belirtiler, yerleşme kanası falan gördüğünü söylüyor bazı kişilerde (benim gibi) belirtisiz olduğunu söylüyor
Belirtim yok diye üzülmeyin
Transferden sonra sizin moralinizi yüksek tutmanız şart bebeğinizin tutunması için
Düşünmemeye çalışın film izleyin diziye başlayın çıkın yürüyüşler yapın
Birde sakın test yapmayın evde
Ben 12 gün sabrettim doktorumda yaptırdım testimi
İnanın doktorumun ağzından çıkacak kelimeleri duyarken yaşadığım heyecana değdi
Birbirimize ilaç gibi geliyoruz buradaNe güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimdeiyi ki var böyle insanlar bu süreçte seni anlayan senin yürüdüğün yoldan gidenlerle yan yana olmak o kadar kıymetli ki… günlerdir buradaki yorumları okuyordum, yazılanlardan kendime iyi gelecek mesajlar arıyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum şimdi birkaç cümle yazıp birkaç cümle duyabilmek için. Çok teşekkür ederim siz İzmir’de mi yaşıyorsunuz smyrna 35 görünce merak ettim, ben de izmirdeyim. Bir de buradaki belirti ile ilgili konu başlığınız nedir?
O kadar iyi anlıyorum ki seni bu kadar güzel anlatamazdım benDi mi…. Ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıp pozitif kalmaya çalışıyorum. Hangi duyguyu yaşasam haketmiyorum gibi geliypr. Umutlu olsam hayal kırıklığı yaşarsam diye korkuyorum, umutsuz olsam yine mi olmayacak desem kendimi üzdüğüm için kendime haksızlık ediyorum gibi geliyorBöyle belirti olmadan da pozitif sonuç alacağımızı duyabileceğimize dair mesajlar o kadar umut veriyor ki Rabbim hepinizden razı olsun iyi ki varsınız
Neyse artık böyle devamm
Kıyamam yaaa birçok bedende benzer duyguları yaşıyoruz hepimiz. Rabbim içinize ferahlık versin inşallah sıkıntıların zorlukların ardından güneş doğacak, sağlıkla evladınıza kavuşun inşallahO kadar iyi anlıyorum ki seni bu kadar güzel anlatamazdım benkendimi anne olarak hayâl edemiyorum nedense hayâl kurunca da daha çok üzülmemek için kendimi o duyguya kaptırmıyorum. Pozitif oldu benim evet ama beni sonrası ne bekliyor daha önce 2 kaybım var inan ödüm kopuyor. Hepiniz iyiki varsınız burada stres atıyorum.
Amin arkadaşım amin inşallahKıyamam yaaa birçok bedende benzer duyguları yaşıyoruz hepimiz. Rabbim içinize ferahlık versin inşallah sıkıntıların zorlukların ardından güneş doğacak, sağlıkla evladınıza kavuşun inşallahamin
Merhabalar ben daha yeni başlıyorum sürece 5.gun gonalf kullandım 5 gündür. Bugün muayeneye gittim saydığım.kadariyla 6 tane yumurta boyutu verdi hemşireye bu artar mı toplama gününe kadar yoksa bugün olanlar mi olur sadece
Ay inşallah moralim.bozuldu doktorum.hersey normal.dedi.ama böyle çok olumlu gibi gelmedi yüz ifadesiArtabilir tabi. Benim 7 tane görünüyordu sonra en son kontrolde 10 tane görüldü ama 12 tane toplandı
Merhaba bende dün başladım iğne lere bakalım cuma kontrol var, süreç nasıl ilerleyecek yaşayıp görecez Rabbim sizinde gönlünüze göre versinKızlar merhabalar ben de bugün tedaviye başladım Gonal f ile. Amh düşüklüğüm var yeterli olmazsa havuz yöntemi yapılacak. Umarım buradaki bekleyen herkes de sağlıkla kucaklarına alırlar bebekleriniçok hızlı bi süreç oldu benim için heyecanlıyım umarım ilk seferde rabbim nasip eder
ya ben izleyemedim onu kan revan içim şiştiSize diyorum squid game açın üç sezon izleyin Koreliler bu işi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?