Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ben devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir ya
Ben bu hafta icin rapor aldim is yerinden aslinda gunluk islerini yapabilirsin dediler ama ben genelde uzaniyorum tv falan izliyorum annem geldi yemegimi falan o yapiyor hareketin bir sakincasi yok tabiki ben biraz dinlenmek istedim pazartesi çalısmaya baslayacagim

Aynen bnm de dikkatimi çekti burda yok becerebilen yapsın ay

Ben devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir ya
Ben 2 gün yattım sonra sıkıldım kalktım
Hastaymışım gibi hissetmek istemedim. Çok ağır iş yapmadım, ama günlük ev işlerini yaptım. Hatta dün arkadaşıma kahvaltıya gittim
Bugünde sonucumu aldım Allah’a şükür pozitif

Kızlar bir de oksapar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aramızda transfer sonrası. Bana yazdı doktor akşam başladım vurulmaya ama ne kadar ağır iğne karnımın acısı geçmiyor delik kaldı resmen. Prolutexlere şükrettim

Axeparin kullanıyorum, bende de öyle oldu ilk ikide sonra ilacı yavaş bir şekilde verince morluk ve ağrı olmadi

Bunu bana söylemeseydin iyiydi canım clexane kullanıyordum eczanede yokmuş oksapar verdi clexane da arı sokmuş gibi acıtıyordu aynı mı bu da

Canım seninle aynı gün transfer olduk sanırım? 12 temmuz.
Ben de 12 Temmuz da transfer oldum. 2 adet 3.gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var evde idrar testi yapmadım cesaretim yok 2.denememiz Rabbim bu sefer hayırlısyla yüzümüzü güldürsün bizlerin ve hepimizin inşallah. Belirtim de hiç yok gibi tedirgin de oluyorum

Hiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transfer dilerim sende pozitifi görürsün Rabbim kucağını boş bırakmasın. Aminnn

Kimse bilmiyooorr R rebulaa tablosusuz kaldık canım

Hiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transfer dilerim sende pozitifi görürsün Rabbim kucağını boş bırakmasın. Aminnn
Lütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…