- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Size diyorum squid game açın üç sezon izleyin Koreliler bu işi biliyorya beni de heyecanlandırıyosunuzz..
nolur erken test yapmayınbi diziye falan başlayalım beraber valla bak
Ben devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir yaBende kasik agrisi pek yok ama belim baya agriyor normaldir herhalde
Maşallah ikizler geliyorCanım 5.gün embriyo bugün 10. Gün değerim çıktı.
1018 çıktı
Canım belirtiye hiç bakma çoğu ilaçlardan oluyor o kadar hormon yükleniyor kolay mı bnm 2. DenememdiPozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz var mıydı? Kaçıncı denemenizdi?
Allah sana da nasip etsin inşallah canım senin kaçıncı gün. Benim 7. Gün böyle çıkmıştı testim
Ben bu hafta icin rapor aldim is yerinden aslinda gunluk islerini yapabilirsin dediler ama ben genelde uzaniyorum tv falan izliyorum annem geldi yemegimi falan o yapiyor hareketin bir sakincasi yok tabiki ben biraz dinlenmek istedim pazartesi çalısmaya baslayacagimBen devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir ya
Aynen bnm de dikkatimi çekti burda yok becerebilen yapsın ayKızlar birşey rica edeceğim sizden
Bir tablo oluşturalım isterim.
Ben Mart ayında transfer olduğumda diğer kızlar bir tablo oluşturmuştu içeriğide şu şekilde :
Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice)
Çok güzel olurdu yapabilecek biri var mı
Ben 2 gün yattım sonra sıkıldım kalktımBen devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir ya
Oldu canım yazmıstım aslında negatif olduTest sonucun belli oldumu
Doğru, benimde ilk denemem merak ettimCanım belirtiye hiç bakma çoğu ilaçlardan oluyor o kadar hormon yükleniyor kolay mı bnm 2. Denememdi
Axeparin kullanıyorum, bende de öyle oldu ilk ikide sonra ilacı yavaş bir şekilde verince morluk ve ağrı olmadiKızlar bir de oksapar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aramızda transfer sonrası. Bana yazdı doktor akşam başladım vurulmaya ama ne kadar ağır iğne karnımın acısı geçmiyor delik kaldı resmen. Prolutexlere şükrettim
Bunu bana söylemeseydin iyiydi canımKızlar bir de oksapar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aramızda transfer sonrası. Bana yazdı doktor akşam başladım vurulmaya ama ne kadar ağır iğne karnımın acısı geçmiyor delik kaldı resmen. Prolutexlere şükrettim
Bende yatmıyorum normal rutin işlerimi yapıyorum ağır işler yapmıyorumBen devamlı yatmıyorum siz yatıyor musunuz yazlıktayım bir de araba falan kullanıyorum mecbur inşallah sakıncalı değildir ya
Bana da verdiler acıtıyor ve morarıyor YouTube’dan izledim yarın ona göre yapacağım inşallah daha hafif olurAxeparin kullanıyorum, bende de öyle oldu ilk ikide sonra ilacı yavaş bir şekilde verince morluk ve ağrı olmadi
Ben izledim. Öyle yaptım böyle yaptım yine morariyorBana da verdiler acıtıyor ve morarıyor YouTube’dan izledim yarın ona göre yapacağım inşallah daha hafif olur
Ben de 12 Temmuz da transfer oldum. 2 adet 3.gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var evde idrar testi yapmadım cesaretim yokCanım seninle aynı gün transfer olduk sanırım? 12 temmuz.
Hiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transferBen de 12 Temmuz da transfer oldum. 2 adet 3.gün embriyosu. 2 gün sonra kan testim var evde idrar testi yapmadım cesaretim yok2.denememiz Rabbim bu sefer hayırlısyla yüzümüzü güldürsün bizlerin ve hepimizin inşallah. Belirtim de hiç yok gibi tedirgin de oluyorum
Kimse bilmiyooorr R rebulaa tablosusuz kaldık canımKızlar birşey rica edeceğim sizden
Bir tablo oluşturalım isterim.
Ben Mart ayında transfer olduğumda diğer kızlar bir tablo oluşturmuştu içeriğide şu şekilde :
Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice)
Çok güzel olurdu yapabilecek biri var mı
Lütfen belirti aramayınHiç belirti arama canım yeterince hormon alıyoruz zaten belirti içinde erken olur. Aynı gün transferdilerim sende pozitifi görürsün Rabbim kucağını boş bırakmasın. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?