Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar selam kullandığım estrofem iğneler bence ( estrofem ) diş etlerimi şişirdi sanki diş etlerim çekilme varmış gibi sızlıyo günlerdir sinir oldum böyle bir şey yaşayan var mı
Sayfayı baştan aşağı okuduktan sonra benim de diş etimde problem olduğunu hatırlamam ben de geçiremedim bir türlü demek ilaçlardan hey Allahım

Vakit buldukça istirahat etmeye çalis canim allah yardimcimiz olsun umarim bebıslerimiz bize sımsıki tutunur. Allah bu yolda emek veren tum kiz kardeslerimin yardimcisi olsun

Sayfayı baştan aşağı okuduktan sonra benim de diş etimde problem olduğunu hatırlamam ben de geçiremedim bir türlü demek ilaçlardan hey Allahım
Aaa peki geçti mi canım transfer sonrası canım su an ne durumdasın? Bildiğin şişmiş ilk farkettiğimde tatildeydim fırçadan sandım yok halen geçmedi sinir bastı sanki hava alıyormuş gibi sızlıyo aşırı

Benim sedasyonla oldu. Sorun yaşamadım. Uyanınca da 45 dk yatıp dinlenip sonra taburcu oldum.
Bende öyle mi yapsam diye düşünüyorum bana smear testi yaptırdıysan korkmana gerek yok aynısı dediler.Ama bazıları sorunlu geçmiş boşa anestezi de almayayım diyorum kafam karıştı anlayacağın

merhaba kızlar benim muhtemelen haftaya transferim var doktorum 5.gün 4ba embriyosunu koyacağını söyledi daha iyi bilir tabiki diye teslim olduk ama 6.gün 5aa var kalitesi daha iyi diye aklım onda kaldı siz ne diyorsunuz bu duruma

Bende de olmuştu karadut meyvesi yiyerek geçirdim bulamayanlar karadut özü ve tuzlu suda deneyebilirler. Bende yediğim birseyden damaklarım şişmiş sanıyordum meğerse ilaçlardanmış
Çok teşekkürler canım onu da almaya çalışayım diş etlerim ve dudaklarım öyle şişti ki dişçiden çıkarsın burnuna kadar uyuşur ya su an burnumu bile uyuşmuş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…