Ay maşallah maşallah darısı bizeSabah predictor early yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Sayfayı baştan aşağı okuduktan sonra benim de diş etimde problem olduğunu hatırlamamKızlar selam kullandığım estrofem iğneler bence ( estrofem ) diş etlerimi şişirdi sanki diş etlerim çekilme varmış gibi sızlıyo günlerdir sinir oldum böyle bir şey yaşayan var mı
Oo maşallahBenim de 3ab
Sabah predictor early yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Vakit buldukça istirahat etmeye çalis canim allah yardimcimiz olsun umarim bebıslerimiz bize sımsıki tutunur. Allah bu yolda emek veren tum kiz kardeslerimin yardimcisi olsunAy iyi yapmışsın ya ben de ağır kaldırmadım ev işi yemek vs yapmadım annem yapıyor da yazlıktayız kızımı denize getir götür yapıyorum arabayla. Markete vs gidiyorum kendimi taşıyorum bi tek ama evden çıkıp yürüyünce yoruluyor insan. Bel kasık başlıyor hemen.
Aaa peki geçti mi canım transfer sonrası canım su an ne durumdasın? Bildiğin şişmiş ilk farkettiğimde tatildeydim fırçadan sandım yok halen geçmedi sinir bastı sanki hava alıyormuş gibi sızlıyo aşırıSayfayı baştan aşağı okuduktan sonra benim de diş etimde problem olduğunu hatırlamamben de geçiremedim bir türlü demek ilaçlardan hey Allahım
Bende öyle mi yapsam diye düşünüyorum bana smear testi yaptırdıysan korkmana gerek yok aynısı dediler.Ama bazıları sorunlu geçmiş boşa anestezi de almayayım diyorum kafam karıştı anlayacağınBenim sedasyonla oldu. Sorun yaşamadım. Uyanınca da 45 dk yatıp dinlenip sonra taburcu oldum.
Sağol kuzum akşam deneyeceğimm hindistan cevizi yağı da iyi geliyor dediler inşallah geçerGeçer geçer sen de dene tuzlu karbonatlı su ile çalkalama işini
Amin amin hepimiz burada hamileler olarak devam edelim sağlıklaAy maşallah maşallah darısı bize
Amin amin hepimiz başarıcaz Allah yardım edermaşallah sıkı sıkı tutunsun sana
darısı bizlere olsun
Allah hepimizi Gebelik/Hamilelik/Kadın Doğum başlığına eriştirsin inşallahAmin amin hepimiz burada hamileler olarak devam edelim sağlıkla
Bende de olmuştu karadut meyvesi yiyerek geçirdim bulamayanlar karadut özü ve tuzlu suda deneyebilirler. Bende yediğim birseyden damaklarım şişmiş sanıyordum meğerse ilaçlardanmışSağol kuzum akşam deneyeceğimm hindistan cevizi yağı da iyi geliyor dediler inşallah geçer
Aa evet karadutu bebeklerin ağzında yara çıkınca da ağzının içine sürerlermiş eskidenBende de olmuştu karadut meyvesi yiyerek geçirdim bulamayanlar karadut özü ve tuzlu suda deneyebilirler. Bende yediğim birseyden damaklarım şişmiş sanıyordum meğerse ilaçlardanmış
Çok teşekkürler canım onu da almaya çalışayım diş etlerim ve dudaklarım öyle şişti ki dişçiden çıkarsın burnuna kadar uyuşur ya su an burnumu bile uyuşmuş hissediyorumBende de olmuştu karadut meyvesi yiyerek geçirdim bulamayanlar karadut özü ve tuzlu suda deneyebilirler. Bende yediğim birseyden damaklarım şişmiş sanıyordum meğerse ilaçlardanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?