Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Maşallah çok güzel bir sabaha başladık bizde senin sayende Umut oluyor pozitifleri görmek sağlıcakla kanda da güzel bir değer görürsün inşallah kucağına da alırsın bebeğini canım tebrik ediyorum seni

Bak daha güzel belli olmuş. Erken gebelik testlerinde rengin oturması 40 dakikayı buluyor. Hayırlı olsun canım.

Canım göğüsteki hassasiyet bende keseden sonra olmaya başladı hadi kanda da güzel değerler al

aa anladımm doğrudur belki rahim müsaitse daha erken yapılır onu duydum ama daha uzun sürelisini duymamıştım o yüzden şaşırdım. dediğiniz gibi kişiye özel de değişebiliyordur yine detaylı sorup öğrenmek lazım. ben de bekleme süresindeyim inşallah güzel haberler alırsınız siz de

Teşekkür ederim. Evet kesinlikle kişiden kişiye değişen bir durum hakkınızda hayırlısı olsun

hmm anladım belki hormon değerlerinin normale dönmesini bekliyorlardır kana göreyse bu sürede. Rabbim sana ne dilersen onu en sağlıklısından versin güzel haberlerle dönersin inşallah
Belkide dediğiniz gibidir transfer aşamasını yaşamadığım için süreci bilmiyorum. Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hepimizin buna çok ihtiyacı var

Belkide dediğiniz gibidir transfer aşamasını yaşamadığım için süreci bilmiyorum. Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hepimizin buna çok ihtiyacı var
transfere kadar geldiyseniz en zor kısımları geçmiş demektir bana göre geriye dua ve teslimiyet kalıyor burdaki herkesi duamda anıyorum sizi de anacağım güzel günler gelecek inşallah

Kızlar 5+3 deyiz bugün sizin akıntınız oluyor mu normal mi bu benim bebekten önce de çok olurdu şimdi de oluyo da bi arkadaşıma sordum onun pek olmuyormuş sizde durumlar nasıl

Bir yerde okudum yabancılar transfer sabahı aç karnına ananas yermiş
Ancak ne kadar doğru bir yaklaşım bilemiyor insan her duyduğumuzu da yapmamak lazım tabi

Aynen uygulanmak üzere not alındı teşekkür ederim yaramış bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…