Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken mi

Rabbim en güzelini uğraşsız ve zahmetsiz nasip etsin sana en kısa zamanda inşallah. Ama 8. gün erken değil mi bilmediğimden soruyorum benim ilk denemem 12. Gün tahlil vermemi istediler

Yaşayan yok mu? Sizce kan testi yaptırmalı mıyım yoksa erken mi
Aynı senin zamanlaeında benimde açık kahverengi,açık pembe lekelenmelerim oldu. İlaçlara devam dedi dr. Peçeteye silecek kadardı zaten. Ben pozitif haberi aldım merak etme bence olumlu olduğunun habercisi olabilir ben 8.gün ilk idrarla pozitifi net bir şekilde görmüştüm

Yaa inşallah öyledir. Senin bebeklerin ikizmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Betaniz 10. Gün kaçtı ? Ne zaman transfer oldunuz?

Tebriklerr çok güzel haber. İkiz olmalarına ayrıca sevindimberaber büyürler bize de dua edinn

Canım benim.. bak 10. günde pozitif görmüş yazanlar var acaba tekrar mı denesen 2-3 gün sonra.

Benle benzer gibi :) 2 temmuz da ben transfer oldum. 9. Gün 168,5 11 .gün 337 geldi. 25 temmuz da randevum var.

Kızlar bende opu oldum bugün 5. Günüm adet oldum sanırım ama açık renkli geliyor reglim sizde nasıl olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…