- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Bekle canım baya erken yaptık bakma delilik işte pazartesi bi kan baktırırsın sen de bn gittiğimde baktırırımPredictor almıştım canım bakalım hayırlısı beklicez
Bakalım nasip kısmet salı kan vercem bende pazar evde bi test daha yaparımBekle canım baya erken yaptık bakma delilik işte pazartesi bi kan baktırırsın sen de bn gittiğimde baktırırım
Çok iyi düşünmüşsün tedbir almak en iyisi. Pazartesi tam 9.gün olacak. Yahu birde şu günler geçsede göbişimiz büyüse şöyle şak diyeYaa benm diğer sefer ilaçlardan tiroid tsh ve ast alt değerlerim çok yükselmişti şimdi onun korkusuyla pazartesiye randevu aldım dahiliyeye kanda değerlerime baktrcm ona bakılmışken boşa gitmesin bir de beta baktırayım diyorum
Selamm 2 transfer şansı her zaman daha yüksek umarım totemin tutar ve beraber Pozitiflere giderizKızlar selam, Ben 2020de 1 negatif 1 pozitif 2 transfer oldum 3,5 yaşında oğlum var. Eylül 2024 te tekrar embriyo donduruldu. 5.gün embriyoları 2-2 donduruldu. Geçen ay ilk transfer yaptırdım maalesef negatif. Dün 2.transferi oldum son şansım çünkü en baştan yaşamak istemiyorum o yüzden çok da heyecanlıyım ilkinde pozitife buradan edindiğim arkadaşlarla burada gitmiştikyine aynısını yapmak istedim ve geldim. (Totem gibi)Umarım üzülmeden pozitiflerle ve kalp atışlarıyla, sağlıklı doğumlarla bitiririz hepimiz süreci
Günaydın tebrik ederim inşallah kan sonucunda da güzel bir değer gelir, sağlıkla kavuşursun bebişine :)Kızlar herkese günaydın ben yaptım böyle çıktıBenim gördüğümü görebiliyor musunuz hemen çektim Mother Night E esayy977
görücez bakalımSelamm 2 transfer şansı her zaman daha yüksek umarım totemin tutar ve beraber Pozitiflere giderizBenimde transferim bugün 12:30 gibi ikinci transferim
ayy harika detaylar verdin teşekkür ederim ya valla arabaya binip vınvın evimize ama yol bir ssaat sürüyor malum istanbulgörücez bakalımhayırlısıyla sen de bebeklerini al gel sonra geri sayım başlasın, hastanede hemen kalkma bazı yerler yarım saat yeter diyor ama 1 saatten önce kalkma. Eve geçerken çok sakin hareketlerle gitve akşama kadar yat. Ben geçen ay işten çıkıp tek başıma transferi olup arabayla kendim işe geri dönmüştüm de olmuyor öyle. Normal hayatına devam et diyorlar ama herkesin normal hayatı kendine.
Hangi doktora gidiyordunuz ? belki ben kaçırdım gözümdenBekle canım baya erken yaptık bakma delilik işte pazartesi bi kan baktırırsın sen de bn gittiğimde baktırırım
Evet diğerinde doktorum 9.gün istemişti kanı şimdi 12 diyorÇok iyi düşünmüşsün tedbir almak en iyisi. Pazartesi tam 9.gün olacak. Yahu birde şu günler geçsede göbişimiz büyüse şöyle şak diyebi uyansak ki doğum yapmışız
Olsun bir olsun sağlıklı olsun bence ona takılmayın. İkiz gebeliğinde riskleri var üzülmeyin. Allah hayırlısını nasip etsin. Tek koyulup içerde bölünüp tek yumurta ikizi olanda gördü bu gözlerGünceleme geldi tek transfer olacakmışım embriolog aradı2 tek 2 çift dondurulmuş ikinci transferimde tek olacakmış. Bi çıt üzüldüm
Kayseri Memorial Prof Semih Zeki Uludağ canımHangi doktora gidiyordunuz ? belki ben kaçırdım gözümden
İnsan o çizgiyi o kadar arıyor ki anlıyorum canım ama daha çok erken benceMerhaba bende 14 temmuzda transfer oldum her yazdığınızı okudum daha önce bir olumsuz sürecim var 2 ameliyat sonrası transfer oldum yani transfer hariç 4 gün oldu ve test yaptım bu sabah çok çok erken ve bişey görmeyi beklemiyordum ama sanırım bişey var birde siz baksanız ben görebiliyorum
Amin canım darısı isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelikler evlatlar olsun inşallahGünaydın tebrik ederim inşallah kan sonucunda da güzel bir değer gelir, sağlıkla kavuşursun bebişine :)
Canım o işaretlediğin yerde silik çizgi varEki Görüntüle 3618848
Sizce ben kafayı mı yedim 10 dk sonra çektiğim fotoydu bu az oynadım ama kendimimi kandırıyorum acaba?
P perfectbabyMother Night
Bol bol aminnnnn kuzum inşallahAmin canım darısı isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelikler evlatlar olsun inşallah
5 yada 10 dk sonra çektiğim fotoydu bu ama zorla çizgi arıyormuş gibi hissediyorumCanım o işaretlediğin yerde silik çizgi varsanki bekledikçe belli olmuş.
Tatlım belki de yeni hCG salgılamaya başladı henüz çok erken bi araştır forumda 6. Gün çıkmayıp 8 günde pozitif gören idrar testinde görmeyip kanda pozitif gören. İçini biraz ferah tut dua et güzel olur Allah'ım izniyle5 yada 10 dk sonra çektiğim fotoydu bu ama zorla çizgi arıyormuş gibi hissediyorumdoygunluk ekledim fotoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?