Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar selam, Ben 2020de 1 negatif 1 pozitif 2 transfer oldum 3,5 yaşında oğlum var. Eylül 2024 te tekrar embriyo donduruldu. 5.gün embriyoları 2-2 donduruldu. Geçen ay ilk transfer yaptırdım maalesef negatif. Dün 2.transferi oldum son şansım çünkü en baştan yaşamak istemiyorum o yüzden çok da heyecanlıyım ilkinde pozitife buradan edindiğim arkadaşlarla burada gitmiştik yine aynısını yapmak istedim ve geldim. (Totem gibi)Umarım üzülmeden pozitiflerle ve kalp atışlarıyla, sağlıklı doğumlarla bitiririz hepimiz süreci

Çok iyi düşünmüşsün tedbir almak en iyisi. Pazartesi tam 9.gün olacak. Yahu birde şu günler geçsede göbişimiz büyüse şöyle şak diye bi uyansak ki doğum yapmışız

Selamm 2 transfer şansı her zaman daha yüksek umarım totemin tutar ve beraber Pozitiflere gideriz Benimde transferim bugün 12:30 gibi ikinci transferim

Merhaba bende 14 temmuzda transfer oldum her yazdığınızı okudum daha önce bir olumsuz sürecim var 2 ameliyat sonrası transfer oldum yani transfer hariç 4 gün oldu ve test yaptım bu sabah çok çok erken ve bişey görmeyi beklemiyordum ama sanırım bişey var birde siz baksanız ben görebiliyorum

Eklentiler

• IMG_6605.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 50
Selamm 2 transfer şansı her zaman daha yüksek umarım totemin tutar ve beraber Pozitiflere gideriz Benimde transferim bugün 12:30 gibi ikinci transferim
görücez bakalım hayırlısıyla sen de bebeklerini al gel sonra geri sayım başlasın, hastanede hemen kalkma bazı yerler yarım saat yeter diyor ama 1 saatten önce kalkma. Eve geçerken çok sakin hareketlerle gitve akşama kadar yat. Ben geçen ay işten çıkıp tek başıma transferi olup arabayla kendim işe geri dönmüştüm de olmuyor öyle. Normal hayatına devam et diyorlar ama herkesin normal hayatı kendine.

ayy harika detaylar verdin teşekkür ederim ya valla arabaya binip vınvın evimize ama yol bir ssaat sürüyor malum istanbul

Çok iyi düşünmüşsün tedbir almak en iyisi. Pazartesi tam 9.gün olacak. Yahu birde şu günler geçsede göbişimiz büyüse şöyle şak diye bi uyansak ki doğum yapmışız
Evet diğerinde doktorum 9.gün istemişti kanı şimdi 12 diyor ah ah hayırla kolayından sağlıklıca olsun da

Günceleme geldi tek transfer olacakmışım embriolog aradı 2 tek 2 çift dondurulmuş ikinci transferimde tek olacakmış. Bi çıt üzüldüm
Olsun bir olsun sağlıklı olsun bence ona takılmayın. İkiz gebeliğinde riskleri var üzülmeyin. Allah hayırlısını nasip etsin. Tek koyulup içerde bölünüp tek yumurta ikizi olanda gördü bu gözler Allahtan isteyin yeter ki :)

İnsan o çizgiyi o kadar arıyor ki anlıyorum canım ama daha çok erken bence

5 yada 10 dk sonra çektiğim fotoydu bu ama zorla çizgi arıyormuş gibi hissediyorum doygunluk ekledim fotoya
Tatlım belki de yeni hCG salgılamaya başladı henüz çok erken bi araştır forumda 6. Gün çıkmayıp 8 günde pozitif gören idrar testinde görmeyip kanda pozitif gören. İçini biraz ferah tut dua et güzel olur Allah'ım izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…