Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canımmmm aynı gün transfer olmuşuz da çok erken değil mi ya kaçıncı gün embriyosu?

Canım ne durumdasın? Bende transferin 5. Günündeyim dün koyu sarı kahverengi lekelenmelerim oldu hemşire progestan fitilden kaynaklı olabiliyor dedi fitil kullanıyor musun? Benim bitti şimdi devam ediyor mu senin

Canımmmm aynı gün transfer olmuşuz da çok erken değil mi ya kaçıncı gün embriyosu?
Çok haklısın bende herkese çok erken değilmi dedim ama dayanamadım ne yazıkki 5. Gün 2adet bakmak istedim çıkmasada moral bozmazdım erken olduğunu biliyorum sabahtan çok ağrım oldu regl gibi ve sıcak basmaları yani hava sıcaklığı gibi değil sanki ateşim var gibi belki dedim ve yarın yine yaparım muhtemelen asla tavsiye etmiyorum ama dayanamadım

Canım ne durumdasın? Bende transferin 5. Günündeyim dün koyu sarı kahverengi lekelenmelerim oldu hemşire progestan fitilden kaynaklı olabiliyor dedi fitil kullanıyor musun? Benim bitti şimdi devam ediyor mu senin
Canım pozitif olsun transferin öncelikle
Doktorum da normal dedi kan testim 14.6 çıktı dünkü idrar testimde çok silikti bugün daha koyu çıktı demekki iyiye işaret azaldı lekelenmem de ama bel ağrısı ara ara beni sinir ediyor sende de varmı sancı vs gibi şeyler.

Kızlar 2 hafta sonra transfer yapılacak bana 3. Gün embriyosu biri 7 hücreli biri 3 hücreli doktor tutma ihtimali çok düşük dedi yine de kabul ettim benim gibi bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum

Kızlar 2 hafta sonra transfer yapılacak bana 3. Gün embriyosu biri 7 hücreli biri 3 hücreli doktor tutma ihtimali çok düşük dedi yine de kabul ettim benim gibi bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum
Korkma canım bu durumlar hiç belli olmaz 3.gün embriyosunun kalitesi rahimde değişebilir doktorum anlatmıştı bana da çünkü hala gelişmeye ve bölünmeye devam ediyor embriyo. Bakarsın altın embriyon bunlardır

E senin pozitifmiş canım tebrikler hiç yok sancı falan lekelenmede bugün bitti. Bende progestan kapsül olduğuna eminim çünkü kapsülü de geldi bildiğin ama işte renginden dolayı kanama ile karışmış olabillirmiş hiç bilmiyorum canım ama neyseki bitti yok şuan. Hiçbir belirti bir şey de yok sadece ilk 2 gün sol kasığım ara ara atıyordu şimdi o da yok test de yapamıyorum erken daha senin kaçıncı gün

Kızlar selamm, bugün transferin 9.günü idrar testi yaptım çıkmadı 2. Çizgi ama umudumu kaybetmedim sabah kan vereceğim bakalım ne olacak heyecanlıyım, dua edin bana
Allahım inş hayırlısıyla bir değer görmeyi nasip etsin inş güzel devam etsin amin

Aman canım uyma bana benim gibi erken yapma dün 5. Günde hem idrar hem kan testi yaptırdım deli gibi bugün 6. Günüm . Aslında benimde fitil ile birlikte geldi ama doktorum ve chatgbt Implantasyon kanaması diyor. Seninde olumlu sonuçlanır inşallah bu arada lekelenmenin geçmesine çok sevindim

Aaa senin de mi fitille geldi aynı durumu yaşamışız gibi. Benim önce çok koyu sarıydı sonra fitille birlikte geldi kahverengiye döndü. Chapgbt bana da yerleşme dedi. Daha doğrusu yerleşme kanaması fitille karışmış gibi duruyor dedi. Hemşiremde panik yapma benim de gebeliğim kanamalı başlamıştı dedi :/ o da yerleşme diye düşündü galiba ama bilemiyorum. 14 ünde transfer oldum 4. Gün embriyosu. Taze transfer olduğu için oviterelle etkisi de olabilir diye idrar testi yapamıyorum henüz :/

Aynen canım panik yapma. Bende ilk görünce bi kötü oldum ama daha transfer günü hemşire anlattı 5 yada 6 gün lekelenme olursa korkma diye kırmızı olmadığı sürece. Az önce fitille birlikte yine çok az kahverengi gelmiş. Ama takmıyorum sonu güzel olsun yeterki
Taze transfer kafa karıştırır test yapınca ovitrelle etkisinden dolayı. Benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bu arada yaşadıklarımız çok benzer

Canım aynı durumdayız benim de 2 embriyom donduruldu doktorum yeniden OPU yapalım dedi ama ben de denemek istedim

Şimdi transfer hariç 5. Gün test yaptım kötü bir örnek oldum ama sizde görebiliyormusunuz fotoğrafı koyulaştırınca daha iyi

Eklentiler

• IMG_6616.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6616.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 38
Evet çarşamba günü oldum :) senin ne zaman oldu transferin
Bnmki 12sinde cumartesi oldum
Ya bi de o kadar hormon ilacı,iğne falan kullanıyorum ama bende şu an hiçbir farklılık yok ne bileyim ağrım sızım yok. Normal mi acaba? Sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi
Bnm transfer sonrası 3.gün oldu kasık bel ağrısı ama bazıları hiç belirtisiz hamile olduğunu öğreniyor ve bu belirtilerin çoğu da ilaçlardan olduğu söyleniyor hiç belirti arama inşallah sağlıklıca tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…