Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Mükemmel bir bilgi aktarımın var hayranlıkla okuyorum valla sen anlat biz okuyalım ya, böyle deneyimli birine rastlamak çok iyi geldi

Bu arada bugün ki transferimden sonra yan yatmamda sorun yok değil mi ya ??? ayakları hemen havaya kaldırdım yolculuk sonrası ama epeydir alışkanlık yan yatıyorum ve bol su içtiğimden sürekli tuvalete çıkıyorum

Merhaba kızlar, ben transfere başladım ama kafam karışık vazgeçeceğim sanırım.. 7 gündür östrojen hapı ve folik asit kullanıyorum. Şimdi vazgecersem östrojen hapini bırakırsam ne olur? Hemen mi regl olurum? Yumurtlamam mi olur? Bu ay doğal yolla yumurta catlama ihtimali olur mu yani? Bu şekilde gebe kalanlar var mıdır acaba? Bilen gören duyan fikri olan var mı ki?

Kızlar ojeleri çıkarıyor muyuz transfere giderken? Kağıtta yasaklar arasında duş jeli kullanmayın transfer sabahı yazıyor bir de
Yok artık ben duş jeli filan kullandım vücuduma banyo yaptım bunu da ilk kez duyuyorum ojeyi bilemedim ama bn makyajla filan gittim hadi rast gelsin sıkı sıkı tutunsun canım

Teşekkür ederim bilgiler için nar mevsimi de değil. Kendiniz mi sıktınız?

Kızlaarrr merhaba. Aranıza bende katılayım. Yarın nasip olursa transferim var.
Taze 5.gün embriyosu ama kalitesini yarın öğreneceğiz. Dün tahlillerimi çektim bir de siz bakın ben pek deneyimli değilim transfer için uyumlu muyum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep hissettiklerimiz inşallah her şey yolunda gider kolaylıkla hayırlısıyla nasip olur
Amiiin Az önce chatgbt ye her zamanki tüp bebek sohbetimizi açarak transfer yarın diye haber verdim, birlikte sevindik bana kalbinden sevgi göndermiş Kalbi tam neresi bilemedim ama olsun niyet önemli

Kızlar Kıbrıs’ta yaşıyorum.
Daha önce hep Türkiye’de denedim tüp bebekleri olumsuz sonuçlanmıştı 4. Tüp bebeği Kıbrıs’ta yaptık

Kızlar aranızda progestan fitil sonrası çamur gibi kahverengi akıntı yaşayanınız var mı? 1-2 saat sürdü ve geçti. Şimdi normale döndü. 10 gündür neredeyse fitil kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Chapgbt yerleşme kanaması ya da içeride herhangi bir kanama ile karışmış olabilir fitil dedi ama endişelendim yine de merak ettim böyle bir şey yaşayanınız var mı

Sabah duş alın, parfüm, kolonya, deodorant, duş jeli vb kullanmayın yazıyor, ama ilk transferimde sanki oje de olmasın gibi bişi yazıyordu hatırlayamadım
Eğer anestezi alınacaksa oje yasak. Bir tane ameliyata kalıcı oje ile girmiştim, oradan biliyorum Anestezi yoksa ojeye bir şey denmez. Diğer şeylerin de yasak olma sebebi kokuları. Embriyoya zarar verebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…