Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bel ve kasık ağrısı bnm de geliyor gidiyor bazen çok artıyor canım

Ay sorma kuzum bunlara eşlik eden birde leke olunca sinirim bozuluyor. Bıraktım Rabbime neylerse güzel eyler. Sıkma canını hepsi tutunma kaynaklı.
Sen dinlenmene bak canım bnm bir evladım var ona kardeş diye çıktım bu yola oğlumda kalp atışına kadar kahverengilik gelmişti çok şükür bi şey olmadı sen de sıkma canını

Sen dinlenmene bak canım bnm bir evladım var ona kardeş diye çıktım bu yola oğlumda kalp atışına kadar kahverengilik gelmişti çok şükür bi şey olmadı sen de sıkma canını
Canım Allah oğluşuna güzel gelecek versin aminmaşallah. Şimdi birde kardeş geliyor
Ama içimi rahatlattın olabiliyormuş demekki leke herkeste

Canım Allah oğluşuna güzel gelecek versin aminmaşallah. Şimdi birde kardeş geliyor
Ama içimi rahatlattın olabiliyormuş demekki leke herkeste
Amin canım inşallah yaa diğer olumsuz tecrübemde 9haftalıkken tam oğluma kardeşini gör dediğim gün kalbinin durduğunu öğrendim insan korkuyor da seni çok iyi anlıyorum endişelerinde haklısın ama bu kez hayırlısıyla kolayından olacak inşallah

Aminnnn iki kez bende kaybettim onun korkuları hâlâ geçmedi geçen yıl eylül ayında.
Elime de diyorum ama bak gör bu kez farklı olacak inşallah

O pahalı testten bi tane almıştım başka bi test var internete baktım 25ve üzerini gösteriyormuş aslında o da duruyum da pazartesi yapıyım dedim sen yaptın dimi
Bende eşime dedim ki git bana o pahalı testten al evde 20 tane var ne istiyorsun diye isyanlarda . Evde olan kaset testten yaptım 25 üzeri gösteren pozitif çıktı bugün kan vericem inşallah güzel çıkar kuzum

Bende eşime dedim ki git bana o pahalı testten al evde 20 tane var ne istiyorsun diye isyanlarda . Evde olan kaset testten yaptım 25 üzeri gösteren pozitif çıktı bugün kan vericem inşallah güzel çıkar kuzum
Ayy inşallah güzel haberlerle gel kuzum bnm de normalde test günüm dahiliyeye kan baktırmaya gidince pazartesi beta da bakılsın diycm ayy adamı darladın yani Allah seni ya diğerinde bnm kağıt test vardı onda silik de olsa çıktı days doctor üç test de başka bulamadığım için almıştım onlar da göstermişti kanda 88le öğrenmiştim sen diğerlerine de güven adamın ocağına incir ağacı dikme istiyorsan bi tane alsın 330tl ye aldım

İnş güzel sonuçlar alırız canım eşimin doğum günü 24 temmuzda. Transferin 10. Günü oluyor belki bi idrar testi yaparım o gün bende dayanamazsam bilgilendirelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…