- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Bel ve kasık ağrısı bnm de geliyor gidiyor bazen çok artıyor canımCanım pozitif olsun transferin öncelikle
Doktorum da normal dedi kan testim 14.6 çıktı dünkü idrar testimde çok silikti bugün daha koyu çıktı demekki iyiye işaret azaldı lekelenmem de ama bel ağrısı ara ara beni sinir ediyor sende de varmı sancı vs gibi şeyler.
AminAmin ağzına sağlık hepimizin iyi olsun tek duam bu yolda uğraşan herkese hayırlısı olsun
Birde afedersiniz ben kabız oldum napıcam ya
Ay sorma kuzum bunlara eşlik eden birde leke olunca sinirim bozuluyor. Bıraktım Rabbime neylerse güzel eyler. Sıkma canını hepsi tutunma kaynaklı.Bel ve kasık ağrısı bnm de geliyor gidiyor bazen çok artıyor canım
Tamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.Aminbol su için 4litreyi bulsun günlük çok ilaç kullanıyoruz bir de kabak çekirdeği açken yiyip su iç 
Sen dinlenmene bak canım bnm bir evladım var ona kardeş diye çıktım bu yola oğlumda kalp atışına kadar kahverengilik gelmişti çok şükür bi şey olmadı sen de sıkma canınıAy sorma kuzum bunlara eşlik eden birde leke olunca sinirim bozuluyor. Bıraktım Rabbime neylerse güzel eyler. Sıkma canını hepsi tutunma kaynaklı.
Sabahları açken kefir de içebilirsin bn içiyorum çok iyi geliyorTamam canım 3 litre içiyordum maksimum 4 yapayım kabak çekirdeği birde nar suyu içiyorum.
Canım Allah oğluşuna güzel gelecek versin aminSen dinlenmene bak canım bnm bir evladım var ona kardeş diye çıktım bu yola oğlumda kalp atışına kadar kahverengilik gelmişti çok şükür bi şey olmadı sen de sıkma canını
Kendim mayalıyorum kafiri kayınvalidemde vardı içiyorum kuzum birde ev yoğurduSabahları açken kefir de içebilirsin bn içiyorum çok iyi geliyor
Amin canım inşallah yaa diğer olumsuz tecrübemde 9haftalıkken tam oğluma kardeşini gör dediğim gün kalbinin durduğunu öğrendim insan korkuyor da seni çok iyi anlıyorum endişelerinde haklısın ama bu kez hayırlısıyla kolayından olacak inşallahCanım Allah oğluşuna güzel gelecek versin aminmaşallah. Şimdi birde kardeş geliyor
Ama içimi rahatlattın olabiliyormuş demekki leke herkeste
İyi iyi maşallah canım daha ne olsunKendim mayalıyorum kafiri kayınvalidemde vardı içiyorum kuzum birde ev yoğurdu
Sen nasılsın canım test yaptın mı tekrarİyi iyi maşallah canım daha ne olsun
O pahalı testten bi tane almıştım başka bi test var internete baktım 25ve üzerini gösteriyormuş aslında o da duruyum da pazartesi yapıyım dedim sen yaptın dimiSen nasılsın canım test yaptın mı tekrar
Aminnnn iki kez bende kaybettim onun korkuları hâlâ geçmedi geçen yıl eylül ayında.Amin canım inşallah yaa diğer olumsuz tecrübemde 9haftalıkken tam oğluma kardeşini gör dediğim gün kalbinin durduğunu öğrendim insan korkuyor da seni çok iyi anlıyorum endişelerinde haklısın ama bu kez hayırlısıyla kolayından olacak inşallah
Bende eşime dedim ki git bana o pahalı testten alO pahalı testten bi tane almıştım başka bi test var internete baktım 25ve üzerini gösteriyormuş aslında o da duruyum da pazartesi yapıyım dedim sen yaptın dimi
Ayy inşallah Rabbim kimseye yaşatmasınAminnnn iki kez bende kaybettim onun korkuları hâlâ geçmedi geçen yıl eylül ayında.
Elime de diyorum ama bak gör bu kez farklı olacak inşallah
Duphalac şurup hemmen çözer durumu nerden bildiğimi sormayınAmin ağzına sağlık hepimizin iyi olsun tek duam bu yolda uğraşan herkese hayırlısı olsun
Birde afedersiniz ben kabız oldum napıcam ya
Hemen deniyorum duş alıp rahatlıyım da o kadar hafif zeytinyağlı yiyorum ama anlamadımAminbol su için 4litreyi bulsun günlük çok ilaç kullanıyoruz bir de kabak çekirdeği açken yiyip su iç
Ben de hep sebze yiyordum iki gün üst üste hamur işi yiyince mahvoldum yine devam bol posalı yiyeceklereHemen deniyorum duş alıp rahatlıyım da o kadar hafif zeytinyağlı yiyorum ama anlamadım
Ayy inşallah güzel haberlerle gel kuzumBende eşime dedim ki git bana o pahalı testten alevde 20 tane var ne istiyorsun diye isyanlarda . Evde olan kaset testten yaptım 25 üzeri gösteren pozitif çıktı bugün kan vericem inşallah güzel çıkar kuzum
İnş güzel sonuçlar alırız canımAynen canım panik yapma. Bende ilk görünce bi kötü oldum ama daha transfer günü hemşire anlattı 5 yada 6 gün lekelenme olursa korkma diye kırmızı olmadığı sürece. Az önce fitille birlikte yine çok az kahverengi gelmiş. Ama takmıyorum sonu güzel olsun yeterki
Taze transfer kafa karıştırır test yapınca ovitrelle etkisinden dolayı. Benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bu arada yaşadıklarımız çok benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?