- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #2.441
Yok korkma canım adet günümde benim 69 çıktı değer senin 90 sanırım normal herşey korkma sadece sabret tadını çıkarDoğru diyorsun canım dediğin gibi yapayım bugün stresten karnıma gaz sancıları girdi ya korkuttu salak doktor beni
Doğru canım valla kızlar siz olmazsanız kafayı yerdim içimi soğuttunuz Allah razı olsunYok korkma canım adet günümde benim 69 çıktı değer senin 90 sanırım normal herşey korkma sadece sabret tadını çıkaraşılama doktoruna da gitsen sana diyeceği en fazla hesaplayıp yine değere göre su gün gel ama şikayetin olursa leke falan yine gel dicektir şuan başka yapabileceği bişey de yok doktorların canım
Çok şükür lekelenme Yok gerçi crinone jel kullanıyorumYok korkma canım adet günümde benim 69 çıktı değer senin 90 sanırım normal herşey korkma sadece sabret tadını çıkaraşılama doktoruna da gitsen sana diyeceği en fazla hesaplayıp yine değere göre su gün gel ama şikayetin olursa leke falan yine gel dicektir şuan başka yapabileceği bişey de yok doktorların canım
Canım inşallah hiçbişey olmaz Allah ın izniyle sen rahat ol benim arkadaşımın jele rağmen lekelenmesi olmuştu sonuçta boş gebelik ve kese bozulduğu için olmus Allah korusun stres yapmadan sabırla miniğin görülecek kadar büyümesini bekle bol vitaminli beslen ceviz ye canım inşallah başlamaz bulantin falan keyifle geçirirsinÇok şükür lekelenme Yok gerçi crinone jel kullanıyorum
İnş canım verdiğin destek için sana ayrıca tşk ederim şu an huzurlu uyuyabilirim Allah senin bulantını da tez vakitte geçirsin inş herAlde mide bulantın çok fazlaCanım inşallah hiçbişey olmaz Allah ın izniyle sen rahat ol benim arkadaşımın jele rağmen lekelenmesi olmuştu sonuçta boş gebelik ve kese bozulduğu için olmus Allah korusun stres yapmadan sabırla miniğin görülecek kadar büyümesini bekle bol vitaminli beslen ceviz ye canım inşallah başlamaz bulantin falan keyifle geçirirsin
Kaç haftaliksiniz
Günaydın kızlar bende bugün ö.den sonra sonuçlarımı almaya gideceğim ilk doktora gidişim olacak inşallah hayırlı haberler alırım.
bulantılar ne zaman başladı canımGünaydın herkese ben dayanamadım artık bulantilara doktora geldim yarindi randevum ama yarın olmaz bana böyle
iyi şanslar canım inşallah sıkıntını hafifletecek bir çözüm vardır. ve inş gitmişken kalp atışını da duyarsınGünaydın herkese ben dayanamadım artık bulantilara doktora geldim yarindi randevum ama yarın olmaz bana böyle
Bir hafta oluyo kusma da cumadan beri var inşallah sen de olmaz canım resmen zindan hayatbulantılar ne zaman başladı canım
hayırlı olsun canımselam kızlar bende varım nasılsınız bakalım benimde tahmini doğumum temmuz 11 şu an 9. haftaya girdik yarın kontrolümüz var inşallah kalbini duyacağız
ay canım benim hayırlı olsun aynı bekleyiş içerisideyim. 2 hafta çabucak ve çok güzel geçer inş da minik kalp atışlarını duyarızGünaydın kızlar; Ben dün minikimin kesesini gördümÇok şükür )) İki hafta sonra kalp atışı için gelin dedi inşalah onuda duyarız ve inşalah Rabbim dileyen isteyen her kadına bu duyguları yaşatır
Allah yardımcın olsun canım inşallah gitmişken bebişinide duyarsın sana moral olurGünaydın herkese ben dayanamadım artık bulantilara doktora geldim yarindi randevum ama yarın olmaz bana böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?