temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bugün ben de yattım. Sabah çok kötü oldu midem öğür öğür mahvoldum. Rapor aldım üç gün yatıyorum. Korkumdan bişey yiyemedim sabahtan beri.
çok geçmiş olsun canım ben iki gündür öyle çok kusmadım bulantı zaten sürekli var hiç geçmeyen bişey baş dönmesi de eklenince çıldırtıyo ama katlanıcaz bi süre daha Allah yardım etsin

Kızlar bugün ben de yattım. Sabah çok kötü oldu midem öğür öğür mahvoldum. Rapor aldım üç gün yatıyorum. Korkumdan bişey yiyemedim sabahtan beri.

geçmiş olsun bulantı kötü bişey haftasonu benimde başladı sabah işe gelemden iki tane mandalina yedim iğrenç bi duygu yaaaa. İnşallah kolay atlatırsın

Gecmis olsun canim 1 haftadir bende oleyim surekli rahatsiz edici bir bulantı var arada çıkarıyorum ama surekli bulaniyor hic bisi yiyesim gelmiyor mutfaktan tiksiniyorum resmen ama saglikli olsunlarda bulantiyada kusmayada raziyim

Sağolun kızlar allah hepimize yardım etsin. Bende de sürekli bulantı var. Bugün kötü oldum. Bir ayımız kaldı atlatıcaz inşallah bu bulantıları

Merahaba kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folik trio kullanıyordum bitti femamed diye bi marka duydum ona başlamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım

Canim ayni seyler bendede var kusmalar daha hafif artik ama bas donemsi ve asiri carpintim oluyor yaa sende de varmi carpinti kalbim boyle pirpir oluyo biranda nefes alamayacak kadar heyecanlaniyorum allahtan kisa sureli oluyor

günaydın kızlar nasılsınız bizde 6+1 olduk bugün dün akşam belimdeki sancılarla uyandım biri belime bıçak saplıyordu sanki kıvrandım resmen neyse ki kanama olmadı ve ilk defa ne var ne yok kustum umarım bebişim iyidir

Bende 4. Hafta ile 5. Hafta arasi oldu canim bir hafta surdu basta nokta seklinde pembe akinti sonra kahverengi akinti oldu doktor yerlesme kanamasidir ama onlem amacli progestan verdi sabah aksam agizdan aldim iki haftyaa yakin kullandim biraktirdi geri zaten ilaci aldigim gun kesildi

Canim ayni seyler bendede var kusmalar daha hafif artik ama bas donemsi ve asiri carpintim oluyor yaa sende de varmi carpinti kalbim boyle pirpir oluyo biranda nefes alamayacak kadar heyecanlaniyorum allahtan kisa sureli oluyor
olmaz mı canım aşırı olduğunu hissedince tansiyonumu ölçüyorum 9/5 10/5 çıkıyor ama nabız 110 u hiç düşmüyo normalmiş bu da canım kan basıncı artıyomuş hamilelikte

Her sey normal zaten bi gunum dolsa da kontrolde gorseydim bebisimi sagliklica icim rahatlayacak :)
bulantı oldukça sağlıklı diyorum artık ben sadece biraz büyüse şu bulantı geçse derdindeyim benim de haftaya kontrolüm bakalım nasıl olmuş büyümüş mü azcık daha çok merak ediyorum

Kızlar bişey sorcam özel hastaneye her gidişte muayene parası ödüyomuyuz 10 gün arayla ikinciye gidicem cumartesi günü kalp atışı için yani böyle her gittiğimde alıncakmı muayene parası

Kızlar bişey sorcam özel hastaneye her gidişte muayene parası ödüyomuyuz 10 gün arayla ikinciye gidicem cumartesi günü kalp atışı için yani böyle her gittiğimde alıncakmı muayene parası
canım bir defa ücret ödeyip 10 gün kontrol olarak geçiyor ve ücretsiz oluyor çoğu özelde istersen telefonla öğren eğer kontrol dışına çıkıyorsa cumaya al randevunu boş yere verme canım

minnosgelin bence 8. haftayı bitir öyle git ben de geçen cumartesi dinledim kalp atışını hatta kayıt ettim çok muhteşem bir duygu ya anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…