temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?

Sağol canım tesekkür ederim tam 1 hafta oldu gebeliğimi öğreneli ikinci cocuguma hamileyim oğlum 7 yasında
Hiç bir sıkıntım yok suanda bende tuzlu yeme durumu var sizler nasılsınız
Beňdede ayni eksi yemeye doyamiyorum benimde bi oglum var 7yasinda biraz zor olucak uzun aradan sonra bebiş bakimi onlar gelsinde allahim bugun hastanede bi yeni dogmus kiz bebek vardi oyle tatli agliyoduki allahim bittim cok tatli oracikta dogurasim geldi :)))))

Evetttt.... arada baya bi zaman oluştu canımcım onların sevgisi baktıracak işte
Benimki daha ultrasondada göremedim kanda cıktı sadece persembe yine gidicem
Bu bebişler sakin uslu olcak herhalde kolay gecicek gibi inşallah

Kan uyu
Ben şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?
kan uyuşmazligi testim negatif bide ünlem var basinda hemogram rbc yuksek oda 5.28 eo%0718buda dusuk idrar tahlilden anlamiyorum sen anlarmisin canim sikintili gibi.

İnş canim kan deyerin kaçti?

400 e yakındı doktor hcg hormon seviyesinin biraz daha yükselmesi lazım ltrasonda keseyi görmemiz için dedi
Senin son adet tarihin neydi ?

400 e yakındı doktor hcg hormon seviyesinin biraz daha yükselmesi lazım ltrasonda keseyi görmemiz için dedi
Senin son adet tarihin neydi ?
23ekim ams benim bebek buyuk cikiyor utrasonda adete 9gun kala 85.6idi sonucum erken dollenme.

Merhaba canım bende de haşimato var tsh 2.4 çıktı ilaca kaç çıkınca başladın yoksa hamile olduğunu öğrenince mi başladın hemen

Kan uyu
kan uyuşmazligi testim negatif bide ünlem var basinda hemogram rbc yuksek oda 5.28 eo%0718buda dusuk idrar tahlilden anlamiyorum sen anlarmisin canim sikintili gibi.
Senin kan grubun negatif o zaman yani bizim eşimle pozitif ama diğer testlerden anladım canım ben de ama idrar tahlilini bilirim sürekli enfeksiyon yaşayan biri olarak

Merhaba canım bende de haşimato var tsh 2.4 çıktı ilaca kaç çıkınca başladın yoksa hamile olduğunu öğrenince mi başladın hemen
Benin normalde 2 nin altındayken doktor gebelik olduğunda hemen ilaç baslicaz demişti ben de o yüzden yaptırdım 3 çıktı heee ilaç başladı gebe endokrin

Canim ne yaptin doktor ultrasonda gorememis ama kanda da bakmadimi deger dusuyormu normalmi diye

Kizlar sizle birsey paylasmak istiyorum ben bugun bebisi hissettim yaa cok tuaf oldum mutfaktan baska odaya geciyordum icimde sanki birsey dondu karnimda noluyo dedim biranda oyle her anini hamileyim diye yasayan biride degilim ama hissettim yaa bence bu bebisdi bu arada arastirdim 7. Haftada bebekler harekete basliyormus ama ilk gebeliklerde genelde gec hissediliyormus kalktiginizda yururken bazen ona ses verin kizlar bence hepsi minicik de olsa kipirdiyor

Mrb kızlar ben de yeniyim aranızda bnm de son adet 27 ekim yarın kalp atımını dinlicez inş 2. Gebeliğim ilkim kız büyüttük 10 yaşında bu da bakalım ne olacak sağlıklı sıhhatli olsun da her iki gebelikte de çok şükür kusmam olmadı ama bunda iştahımda kalmadı canım hiçbişey istemiyor

Bu arada kesemi de göstereyim resmen fasulye Yarın da yüklerim bakalım neye benziyo 60 kg ile başladım 28 yaş tsh 1.9 çıktı sınır gibi duruyor ama doktorumuz ne dicek bakalım yarın

Eklentiler

• IMG_7310.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…