- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.141
Ben şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?Canim genelde kotuyum sagolasin sordugun icin ve bugun saat 11de gittim 5de geldim devlet h. Canim cikti perisan oldum tahlillerimin bi kismini alamadim cikmadi gebelik rutin tahliller sekerim yuksek cikmiş 111 aclik şekeri tiroid yuksek bakalim carsamba kendi doktorum ne diycek ben tahlillerden anlafigim icin yorumladim :)
Beňdede ayni eksi yemeye doyamiyorum benimde bi oglum var 7yasinda biraz zor olucak uzun aradan sonra bebiş bakimi onlar gelsinde allahim bugun hastanede bi yeni dogmus kiz bebek vardi oyle tatli agliyoduki allahim bittim cok tatli oracikta dogurasim geldi :)))))Sağol canım tesekkür ederim tam 1 hafta oldu gebeliğimi öğreneli ikinci cocuguma hamileyim oğlum 7 yasında
Hiç bir sıkıntım yok suanda bende tuzlu yeme durumu var sizler nasılsınız
Ah ahhh ne 3 ü benim 5.72Ben şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?
kan uyuşmazligi testim negatif bide ünlem var basinda hemogram rbc yuksek oda 5.28 eo%0718buda dusuk idrar tahlilden anlamiyorum sen anlarmisin canim sikintili gibi.Ben şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?
İnş canim kan deyerin kaçti?Evetttt.... arada baya bi zaman oluştu canımcım onların sevgisi baktıracak işte
Benimki daha ultrasondada göremedim kanda cıktı sadece persembe yine gidicem
Bu bebişler sakin uslu olcak herhalde kolay gecicek gibi inşallah
23ekim ams benim bebek buyuk cikiyor utrasonda adete 9gun kala 85.6idi sonucum erken dollenme.400 e yakındı doktor hcg hormon seviyesinin biraz daha yükselmesi lazım ltrasonda keseyi görmemiz için dedi
Senin son adet tarihin neydi ?
Merhaba canım bende de haşimato var tsh 2.4 çıktı ilaca kaç çıkınca başladın yoksa hamile olduğunu öğrenince mi başladın hemenBen şekere ılk öğrendiğimde baktırdım 80 çıkmıştı tekrar bakilsa olur aslında tsh 3 çıktı benim hasimato var zaten hap başladık hemen senin kaç çıktı ?
Senin kan grubun negatif o zaman yani bizim eşimle pozitif ama diğer testlerden anladım canım ben de ama idrar tahlilini bilirim sürekli enfeksiyon yaşayan biri olarakKan uyu
kan uyuşmazligi testim negatif bide ünlem var basinda hemogram rbc yuksek oda 5.28 eo%0718buda dusuk idrar tahlilden anlamiyorum sen anlarmisin canim sikintili gibi.
Benin normalde 2 nin altındayken doktor gebelik olduğunda hemen ilaç baslicaz demişti ben de o yüzden yaptırdım 3 çıktı heee ilaç başladı gebe endokrinMerhaba canım bende de haşimato var tsh 2.4 çıktı ilaca kaç çıkınca başladın yoksa hamile olduğunu öğrenince mi başladın hemen
Anladım bende endokrin e gideyim bi teşekkür ederimBenin normalde 2 nin altındayken doktor gebelik olduğunda hemen ilaç baslicaz demişti ben de o yüzden yaptırdım 3 çıktı heee ilaç başladı gebe endokrin
Yaa ayni tsh mi benim 0.3 cikti doktor gebeligin basinda dusebiliyor normal dedi banaBenin normalde 2 nin altındayken doktor gebelik olduğunda hemen ilaç baslicaz demişti ben de o yüzden yaptırdım 3 çıktı heee ilaç başladı gebe endokrin
Canim ne yaptin doktor ultrasonda gorememis ama kanda da bakmadimi deger dusuyormu normalmi diyeBenimde aynısı oldu ama şuan resmen adet kanamasına döndü bu yerleşme kanaması değil gibi dün Dr altdan ultrasonla bakdı birşey göremiyorum dedi bende 4 haftalık hamileydim progestan kullanmaya başladım ama düştü herhalde bebişim yola çıktım kendi Dr gidecem ama artık bütün umutlarım tükendi
Amin canımAllah sizinde gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah
Özele gidiyorum evet ama bana da erken geldi muhtemelen bir sonraki sefere kalır ama çok emin konuştu kendinden13 haftalıkken mi cinnsiyeti söylicrk özele mi gidiyorsun
Benim aksine yükseldi hasimato olduğu içinYaa ayni tsh mi benim 0.3 cikti doktor gebeligin basinda dusebiliyor normal dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?